''ZDROWIE''sp.j. A.ANTAS,M.TUNIK, M.SIEMIENAS-PALICHLEB, J.POLSZCZUK, A.WŁODARSKI
Wrocławska 23a
Ząbkowice Śląskie
Dr Olga to psychiatra, która łączy wysokie kompetencje zawodowe z empatycznym i uważnym podejściem do pacjenta. Posiada solidną wiedzę medyczną, doświadczenie kliniczne oraz umiejętność trafnej diagnozy i indywidualnego dopasowania leczenia. Wyróżnia się cierpliwością, umiejętnością słuchania i budowania atmosfery zaufania. Z szacunkiem podchodzi do każdego pacjenta, dbając o dyskrecję i komfort psychiczny. Dr Olga jasno komunikuje istotne informacje, nie unika trudnych tematów i zawsze działa w oparciu o zasady etyki zawodowej. …
Ząbkowice Śląskie
Uprzejmy profesjonalny cudowny człowiek bardzo dobry specjalista . Podejście do pacjenta z ogromnym zaangażowaniem mój niepełnosprawny syn został zaopiekowana przez doktora na 1000 procent
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Zastrzyk" s.c.
ulica Ziębicka 6
Ząbkowice Śląskie
Doktor godny polecenia .Dobrze tłumaczy chorobe ,jest dość bezpośredni ,odstawia leki gdy pacjent zgłasza niepożądane skutki uboczne .Dość sympatyczny.
Przede wszystkim jest młody, bardzo luzacki i z poczuciem humoru. Jak na oddziale słychać, że piguły się śmieją to wiadomo kto tam z nimi jest. Co do jego podejścia do leczenia to mam bardzo podzielone zdanie. Mnie akurat coś tam pomógł ale nie do końca. Znajomi twierdzą, że tylko wyciąga kasę (w tym jest mistrzem). "Łatwo" idzie dostać L4.
LOGOPEDA.PL E. Szlachta Gabinet Terapii 888578530
1 Maja 15D
Ząbkowice Śląskie
Właściwa osoba na właściwym miejscu. Pani Ewelina kocha swoją pracę i zależy Jej na dobru pacjenta. Jeśli trzeba poświęca swój czas by służyć innym. To się ceni. Polecam
EuroMediCare Szpital Specjalistyczny we Wrocławiu
ulica Chrobrego 5
Ząbkowice Śląskie
Byliśmy dziś u Pani Doktor, ponieważ mama od paru dni bardzo źle się czuła, sugerowaliśmy się super opiniami, niestety trochę się zawiedliśmy, Pani doktor nic nie mówiła a mama musiała się cały czas dopytywać czy wszystko jest dobrze ( było USG), mamy nadzieję że leki dołożone się przynajmniej sprawdzą.Ps.bylismy prywatnie ale nie wiem Pani doktor brakło empatii dziś chyba albo miała zły dzień?😐 nie wiem....
Ząbkowice Śląskie
Jestem stałą pacjentką p. dr Jakubowskiej pomimo, że wcześniej "tułałam" się po innych lekarzach, także tych w Ząbkowicach Śl. Dopiero ona postawiła właściwą diagnozę potwierdzoną przez profesora we Wrocławiu, dokąd mnie skierowała. Teraz chodzę tylko na kontrolę, zawsze na NFZ i rozmawiamy jak dwie dobre znajome. Nie znam lepszego lekarza.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Pomoc Doraźna
H Sienkiewicza 15a
Ząbkowice Śląskie
Wizyta przebiegła zgodnie z oczekiwaniami, nie mam żadnych zarzutów. Serdecznie polecam, mam nadzieję że kiedyś też spotkam tak dobrego lekarza.
Ząbkowice Śląskie
Z takim podejściem do obolałego pacjenta nie spotkałem się nigdy w życiu. Przyjmowała mnie na nocnym dyżurze w szpitalu w Oleśnicy. Nie zbadała, nie zrobiła wywiadu. Chciała mi zrobić zastrzyk z pyralginy. Nie zapytała nawet o uczulenie, a na pyralginę akurat jestem uczulony. Koszmar, nigdy więcej takich lekarzy. Opryskliwa, najgorszy lekarz, którego spotkałem.
os. 20 -lecia 25 lok. 1
Wrocławska 23a