Szpital Wojewódzki w Zielonej Górze Poradnie Przyszpitalne
ulica Zyty 26
Zielona Góra
Cieszę się że udało mi się trafić na tak dobrą Panią doktor. Pani doktor wszystko wyjaśniła, uspokoiła. Zleca badania kontrolne, interesuje się pacjentem, super podejście a wizyty na NFZ polecam
Poradnia Onkologiczna
Wazów 42/piętro 3
Zielona Góra
Super lekarz,kompetentna,rzeczowa, dzięki Pani doktor radzę sobie z cukrzycą,gorąco polecam. Pomimo tego, że kolejki do Pani doktor są zawsze bardzo długie, to zawsze ma czas na konkretne i rzeczowe podejście do pacjenta i jego schorzenia.
Gabinet Stomatologiczny
ul. Zamkowa 7/5A
Zielona Góra
Doktor Kozakiewicz to profesjonalista w tym co robi. Zawsze uśmiechnięty, z wyśmienitym podejściem do pacjenta. Mimo ogromnego strachu z mojej strony przed usunięciem ósemki, doktor uspokoił oraz opowiedział jak bedzie wyglądać i przebiegać cały zabieg. Zero bólu podczas zabiegu a łączny czas zabiegu to 10 min łącznie z podaniem znieczulania i odczekaniem aż zacznie działać. Bez stresu wrócę usunąć 2 ósemkę. Doktor godny polecenia!!!!
Zamoyskiego 2c (Vita) lok. 3
Zielona Góra
Bardzo dobry lekarz, ale również po prostu cudowny człowiek. Trafiłam do niego z urazem kolana i on bardzo dokładnie mnie zbadał a następnie cierpliwie i rzeczowo wytłumaczył w czy jest problem oraz jakie i kiedy należy podjąć leczenie. Ten lekarz od pierwszego wejrzenia wzbudził moje zaufanie i nie pomyliłam się, bo trafiłam w dobre ręce. Naprawdę polecam.
Miałem wykonany zabieg Holep. Obsługa pielęgniarska i lekarska bez zarzutu. W Uro Laser traktują pacjenta życzliwie wszyscy i na każdym etapie. Doktor Zwierzyński empatyczny profesjonalista. Panie pielęgniarki również. Wybrałem Uro Laser w Sulechowie, bo moich dwu pobytów w dużych szpitalach nie wspominam dobrze. Do Uro Laser doktora Zwierzyńskiego i personelu można mieć zaufanie do fachowości i podejścia do pacjenta.
Prywatny Gabinet Nefrologiczny
Chrobrego 22a/1
Zielona Góra
Jestem pod opieką dra Habury od 2 lat. Bardzo dobrze prowadzi moje leczenie, jest dostępny na każdy telefon. Na prawdę lekarz z powołania i godny polecenia przez ogromną wiedzę w swojej dziedzinie!
Szpital Wojewódzki w Zielonej Górze Poradnie Przyszpitalne
ulica Zyty 26
Zielona Góra
Bardzo miła i kompetentna Pani doktor. Potrafi łatwo rozładować stres i dodać otuchy. Takich lekarzy powinno być więcej.
Pani doktor wyleczyła mnie skutecznie z poważnego zapalenia ucha, z którym nie bardzo radzili sobie inni laryngolodzy z Zielonej Góry (łącznie 3 laryngologów nie dało rady). Po pierwsze, nie leczyłem się samodzielnie, jak u innych laryngologów, tylko przychodziłem na codzienne zakładanie opatrunku (i to najwięcej pomogło w leczeniu). Po drugie, Pani doktor nie brała ode mnie pieniędzy za samo założenie opatrunku, bo trwało to dosłownie 5 minut (leki swoje przynosiłem). …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska ZDROWIE D. Kosińska, A. Matuszkiewicz Spółka Partnerska
Fabryczna 23A
Zielona Góra
Bardzo dobry kontakt z dzieckiem. Kompetentna, uprzejma. Zawsze( nawet kiedy w poczekalni jest dużo pacjentów)poświęci dziecku tyle czasu ile potrzeba, wszystko dokładnie wytłumaczy, zapisze dawkowanie. Zawsze kiedy mamy jakieś wątpliwości i podzielimy się nimi z panią doktor, synek dostaje skierowanie do specjalisty ( oczywiście kiedy pani doktor uzna, że zachodzi taka potrzeba). Zawsze też można do pani doktor zadzwonić i uzyskać miłą i dobrą poradę. Polecam wszystkim rodzicom.
ALDEMED Centrum Medyczne Szpital Filia Zastal
Towarowa 20
Zielona Góra
Najlepszy lekarz w Zielonej Górze. Specjalista i bardzo dobry człowiek. Nigdy nie odmówił pomocy. Walą do niego pacjenci z całej Polski. Jak szukacie lekarza rodzinnego w lubuskim to tylko pan doktor. Zdrówka dla pana doktora.
Wspaniały Doktor, prowadźi mnie podczas leczenia. Jak najwięcej takich Hematologów. Odpowiada na pytania oraz zawsze służy pomocą. Jest to Doktor z powołania i z pełnym zaangażowaniem podchodzi do pacjenta. Zawsze znajdzie czas, nawet sam zadzwoni i wyjaśnia co i jak stosować przy chorobie. Polecam Tego Lekarza z całego serca.
Zdecydowanie odradzam. Przyszłam po raz pierwszy do doktora z dwójką dzieci na badanie wzroku. Synek nosi okulary od jakiegoś czasu, pan doktor po badaniu wzorku dwiema aparaturami zalecił szybciutko znacznie silniejsze okularki. Podobnie wyglądało badanie córki która wcześniej nie nosiła okaularów- szybkie spjrzenie na tablice z cyferkami i sprawdzenie na aparaturach - wyrok obowiązkowo okulary +2. Nie było ani chwili wahania, było za to kwieciste zachęcanie do dożywotniego kontynuowania leczenia …