Pełne empatii podejście, dokładne badanie, wyjaśnienie przyczyn choroby i przebiegu leczenia. Po kilku nieudanych próbach wyleczenia u innych lekarzy, dzięki niej jestem zdrowy. Świetnie, że jest taka lekarka w Katowicach. Zdecydowanie polecam Panią Doktor.
Potrzebowałem bardzo ważną opinię by móc kontynuować pracę jako kierowca, w rozmowie przytakiwała i udawała uprzejmość, że się zgadza ze mną. Po otrzymaniu pisma była jedynie przepisana opinia od poprzedniego lekarza specjalisty. Co innego mówi, co innego wpisuje w dokumenty. Fałszywa osoba. Nie polecam.
Gorąco polecam według mnie najlepszy w Katowicach dokładne badania profesionalne , sympatyczna ta pani potrafi porozumiewać z niesłyszącymi , w porównywaniu z innymi lekarzami u których byłem przez ponad 15 lat oto moja ocena.
FANTASTYCZNY LEKARZ, DBAŁOŚĆ O PACJENTA NA PIERWSZYM PLANIE, BADZO DOBRA CENA USŁUGI, POLECAM W 1000% WIEM ŻE JEŚLI ZAJDZIE POTRZEBA , NA PEWNO SKORZYSTAM Z USŁUG PRZEMIŁEJ I BARDZO KOMPETETNEJ PANI DOKTOR.CO WAŻNE - NIE LICZĄ SIĘ DLA NIEJ PIENIĄDZE TYLKO ZDROWIE PACJENTA .
Po podanych objawach Pani dr podała mi wszystkie możliwe przyczyny i wysłała na badania uzupełniające, żeby dowiedzieć się dokładnie co się dzieje. Spokojnie odpowiada na wszystkie pytania i tłumaczy każdą rzecz. Miałam okazję nie raz korzystać z porad Pani dr i zawsze byłam zadowolona polecam
Ta pani miała wystawić ważną dla mnie opinię związaną z podjęciem określonej pracy. Skończyło się na dokładnym przepisaniu opinii, od której się odwoływałem. Zero kompetencji.
Po nieudanej wizycie u p. dr w PRZYCHODNI na ul PCK w KAtowicach,gdzie na moja informacje,ze mnie boli ucho przepłukano je,ale z powodu bólu udałem sie po kilkunastu godzinach przypadkowo /szukajac w internecie/ do p. dr Sucholik,która stwierdziła zapalenie ucha i poprzez jej opieke i porady jak i jakośc podejscia do pacjenta odzyskałem wiare,ze sa lekarze rozumiejacy swoje powołanie,a nie tylko traktujacy pacjenta jak zŁo konieczne jak na ul PCK
BARDZO MILA I KOMPETENTNA PANI DOKTOR,GDY PRACOWALEM BYLEM POD OPIEKA PRZEZ 8 LAT , W ZWIAZKU Z WYMAGANYMI BADANIAMI .