Wspaniała LEKARZ !!! Profesjonalna, wiedząca jak działać i troszcząca się o pacjenta, bardzo kompetentna lekarz ! Oddana pacjentowi względem swojej specjalizacji i opieki medycznej. Zawsze z zainteresowaniem i empatią przechodząc przez oddział. Czytając państwa komentarze, wydaje mi się że potrzebujecie bądź oczekujecie innego lekarza niż onkologa
Wspaniała LEKARZ !!!
Pani Trąbińska jest lekarzem, który pacjenta traktuje instrumentalnie. Na wizycie pani lekarz przedstawia swój program leczenia po czym wypisuje zlecenia. Na zadawane pytania odpowiada krotko i można by powiedzieć, że z zniecierpliwieniem. Mam wrażenie, że zadawane pytania panią lekarz wręcz irytują. W gabinecie nie ma miejsca na rozmowę czy też poradę. Pacjent niestety sam musi sobie poradzić z rozterkami i niepokojem. Jest niemiła, wręcz odpychająca. Jeżeli chodzi o kompetencje pani lekarz to w moim przypadku leczenie było nieprawidłowo dobrane i za późno wdrożone. Tylko dzięki konsultacji u innego lekarza leczenie zostało zmienione, ale niestety wpłynęło to niekorzystnie ma stan mojego zdrowia. Nie jest to lekarz godny polecenia.
Niestety ta pani rozminęła się z powołaniem. Kompletny brak empatii i zrozumienia dla cierpiących pacjentów. Jest mi przykro, że tacy ludzie "służą" chorym i ludziom stojącym nad grobem.