Ten lekarz to jakieś nieporozumienie! Pojechałam po pomoc bo kręci mi się ciągle w głowie, mam problem z zatokami od bardzo dawna, wszystkie badania ok ale w rezonansie głowy wyszło że jest torbiel zatoki szczękowej a on na to, że z tym się nic nie robi i nie wie po co ja do niego przychodzę. Rzucił mi kartką z wynikiem badania z rezonansu. Chamski, opryskliwy i siedzi w tym gabinecie jak za karę! Nie polecam!!! Omijać szerokim łukiem!
Lekarz oschły i niemiły, wizyta trwała 3 minuty, nie zadawał żadnych pytań, nie rozwiał wątpliwość, nie polecam
Zdecydowanie unikać Pana doktora Nie posiada żadnego sprzętu Posługuje się patyczkiem i światełkiem Dziecko zbadał i stwierdził że wszystko jest dobrze Poszłam do innego lekarza i się okazało że dziecko ma do wycięcia 3 migdał i w uszach ma wydzielinę w dużej ilości Ale według Pana Wojnowskiego wszystko było ok Nie polecam !
Zdecydowanie unikać Pana doktora
Nie posiada żadnego sprzętu
Posługuje się patyczkiem i światełkiem
Dziecko zbadał i stwierdził że wszystko jest dobrze
Ale według Pana Wojnowskiego wszystko było ok
Nie polecam !
ODRADZAM !!! Wszystkie negatywne opinie potwierdzam, bo sama się przekonałam. Pycha, nieuprzejmość i lekceważenie pacjenta, brak wiedzy, a nawet wprowadzanie w błąd. Zero przejmowania się pacjentem, zero porady, pobieżne badanie. Pracuje na Przybyszewskiego na oddziale foniatrii i w tamtejszej poradni. Omijać! bo może zaszkodzić!!!
Zdecydowanie odradzam! Laryngolog pracujący bez żadnego sprzętu. Zagląda do ucha przy użyciu jedynie "światełka" i po 2 sekundach już wie, co dolega - szaman! Po wizycie prywatnej u tego laryngologa wylądowałam u innego lekarza z ostrym surowiczym zapaleniem ucha środkowego. Pan dr Wojnowski niestety uznał, że kompletnie nic mi nie dolega, a skoro mnie boli - powinnam udać się do ortopedy, ew. neurochirurga... Żałuję, że nie przeczytałam opinii tutaj, przestrzegam też przed jego fałszywą uprzejmością. Opowiada banialuki z uśmiechem na twarzy.
Wystrzegać się i unikać. Nie potrafi wykonać poprawnie zwykłego płukania uszu ! Podczas wspomnianego zabiegu miałam mdłości, zawroty głowy i miałam wrażenie, że zaraz stracę przytomność!, Zrobił to w taki sposób, że aż mam dreszcze jak o tym piszę. Cały wieczór po zabiegu zostałam z potwornym bólem ucha ( nie wrażliwym na tabletki przeciwbólowe) podczas czyszczenia którego wystąpiły wspomniane objawy. Ale dobrze...( wytłumaczyłam sobie) no może jestem za wrażliwa... Niestety dzisiaj jest dzień i zawroty głowy są nadal , mega okropne samopoczucie i...... nie słyszę na to ucho ( tym razem bez woskowiny)!!!! Ze względu na fakt, ze nie raz miałam płukanie uszu i wiem jak to powinno wyglądać twierdzę z pełną odpowiedzialnością, że ten lekarz tego nie potrafi i nie powinien wykonywać! Najlepsze jest jednak to, że pan doktor nawet nie pokwapił się ze zrobieniem wywiadu nie wspominając o właściwym badaniu. Zerknął coś i tyle... następny proszę....i to działo się podczas wizyty prywatnej za którą zapłaciłam 120 zł! Uciekajcie od gościa, żeby wam krzywdy nie zrobił !!!!!
Byłam wczoraj z dzieckiem u pana doktora na nfz, pan kompetentnie zajął się sprawą z którą przyszłam, przebadał dziecko, zalecił dalsze postępowanie i szczegółowo wyjaśnił co i jak dalej. Wizyta krótka ale konkretna.
Nie polecam, oschły, chamski bufon, niekompetentny, impertynencki, nie potrafi odpowiedzieć na proste pytania - jestem matką 4 letniej córki - wstyd za takich lekarzy wykształconych naszym kosztem - podatników . ODRADZAM WSZYSTKIM !!!!
Chamski,wydaje mi sie,ze niedomyty przez to zupelnie nie wzbudza zaufania,absolutnie nie polecam.
Z pełnym przekonaniem polecam Pana dr W. Wojnowskiego. Od lat leczę się foniatrycznie i to on przepisał mi rewelacyjnie sprawdzającą się mieszankę do płukania (znajomi też jej używają i są zadowoleni). Dostałam od niego skierowanie do logopedy, aby ustawił mi odpowiednio głos. Do tego kieruje na jonoforezy. Gościu zna się na rzeczy i do tego ma wiele pomysłów na poratowanie głosu!