Po poważnych zaniedbaniach w jednej z przemyskich przychodni chirurgicznych trafiłam pod opiekę Pana Doktora Walerego Sienkiel – i był to punkt zwrotny w moim leczeniu. Od marca br. przeszłam dwa zabiegi metodą MICA, każdy przeprowadzony z pełnym profesjonalizmem, precyzją i troską o pacjenta. Pan Doktor Sienkiel postawił trafną diagnozę i jasno przedstawił plan leczenia, który został konsekwentnie zrealizowany. Cały proces odbył się w atmosferze spokoju i zaufania, a efekty przerosły moje oczekiwania. Widać ogromne doświadczenie, odpowiedzialność i pasję. Z czystym sumieniem polecam – to Doktor, któremu naprawdę można zaufać. Dziękuję!
Po poważnych zaniedbaniach w jednej z przemyskich przychodni chirurgicznych trafiłam pod opiekę Pana Doktora Walerego Sienkiel – i był to punkt zwrotny w moim leczeniu. Od marca br przeszłam dwa zabiegi metodą MICA, każdy przeprowadzony z pełnym profesjonalizmem, precyzją i troską o pacjenta. Pan Doktor Sienkiel postawił trafną diagnozę i jasno przedstawił plan leczenia, który został konsekwentnie zrealizowany. Cały proces odbył się w atmosferze spokoju i zaufania, a efekty przerosły moje oczekiwania. Widać ogromne doświadczenie, odpowiedzialność i pasję. Z czystym sumieniem polecam – to Doktor, któremu naprawdę można zaufać. Dziękuję!