lekarz Anna Zabost

dr n. med. Marta Wieczorek

lekarz Kamila Uczniak

Centrum Medicover Wołoska
Wołoska 22

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
                                       dr n. med. Agnieszka Staniewska

dr n. med. Agnieszka Staniewska

Pasaż Ursynowski 1

Bardzo miła, tłumaczy przystępnie, sprawnie szybko usunęła mi bardzo liczne brodawki łojotokowe z pleców i brzucha oraz wszystkie włókniaki z szyi -dużo Oceniła znamiona. Wszystko wygoiło się w ciągu tygodnia Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Krystyna
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Wenerolog
                                       lek. med. Beata Kociemba

lek. med. Beata Kociemba

Wenerolog, Dermatolog estetyczny

Beauty Derm Europejski Instytut Dermatologii Estetycznej Laserowej i Kosmetyki
Bukowińska 12 lok. 103

Mój ostatni zabieg botoxem to po prostu mistrzostwo świata!!! Wyglądam 10 lat młodziej i tak się czuję. Gorąco polecam gabinet Pani Doktor i jej fantastyczne umiejętności. Pięknie, miło, i profesjonalnie. Beauty Derm to moja klinika!

lekarz Małgorzata Czuraj

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

lek. med. Ewa Konca

lek. med. Ewa Konca

Lekarze z Radości
Patriotów 207

Dr Konca nie leczy organów, tym bardziej nie chorobę lecz PACJENTA. Joanna Różańska

dr n. med. Andrzej Szmurło

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej NOVADERM
Twarda 60

Wspaniały lekarz, kompetentny, uprzejmy, ma czas dla pacjenta i na to by wszystko wytłumaczyć. Rzetelnie podchodzi do swojej pracy i nie demonizuje chorób. Jak coś nie jest poważne to nie straszy, uspokaja, wyjasnia że to nic takie. Trafnie stawia diagnozy i zapisuje leki, które faktycznie pomagają. Leczymy się u Pana doktora cała rodziną w tym 2 maluchów i zawsze z wizyty wracamy w pełni usatysfakcjonowani. Szczere polecam
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Dermatolog dziecięcy
                                       lek. med. Paulina Bożek

lek. med. Paulina Bożek

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

Gabinet prywatny
Braci Załuskich 7

Bardzo polecam Panią dr Paulinę Bożek, trafiliśmy po długich poszukiwaniach skutecznego leczenia trądziku u syna, u Pani dr mieliśmy przedstawione więcej niż jedno rozwiązanie do podjęcia decyzji czy leczenie zewnętrzne czy wewnętrzne bez nacisku na wybraną metodę. Pani dr regularnie zleca badania, aby mieć kontrolę nad dawkami leków. Profesjonalnie, cierpliwie i bardzo miło. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Małgorzata R.
                                       dr n. med. Adriana Rakowska

dr n. med. Adriana Rakowska

Centrum Medyczne DERMIQ
ul. Wielicka 38

WSPANIAŁY LEKARZ!!! To, co uczyniła P. Doktor z moimi włosami, to niemalże cud. Wieeelu specjalistów przez wiele lat nie potrafiło poradzić sobie z z moją łysizną w wieku 34 lat. Ogromnie się cieszę, że trafiłam do p. Adriany Rakowskiej...kilka badań, krótki wywiad i ustrzelone w 10 leczenie. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ PANI DOKTOR! Polecam !!!
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Dermatolog dziecięcy
                                       dr Olga Warszawik-Hendzel

dr Olga Warszawik-Hendzel

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

Specjaliści Dermatolodzy - Euderm
Grójecka 186/309

Na wizycie u Pani Doktor byłam w poradni na ul.Koszykowej. Jeszcze wcześniej miałam wycinane znamię-ranka zszyta ładnie,bez problemów. Jeśli chodzi o wizytę to Pani Dr Warszawik jest bardzo uprzejma, wysłuchała do końca , z cierpliwością odpowiadała na zadane pytania.Sprawdziła kiedy była robiona kontrola całościowa znamion,czyli nie traktuje pacjenta przedmiotowo.Osoba godna polecenia i dobra w swoim fachu.
Opinia dodana przez: Paulina
                                       lek. med. Magdalena Brajczewska

lek. med. Magdalena Brajczewska

Dermedica. Centrum dermatologii
Kazimierzowska 70

Dla mnie świetna specjalistka ! Szukałam lekarza, Pani Brajczewska miała dobre opinie, po telefonie na recepcję dość szybka wizyta, personel miły i pomocny, miejsce czste i zadbane, a Pani doktor przyjazna pacjentowi. Wytłumaczyła plan leczenia i co się dzieje i dlaczego. Teraz jestem już chwilę po leczeniu i widzę bardzo pozytywne efekty z czego jestem dumna i zadowolona !!! Poleciłam Panią doktor jednej z moich koleżanek i Wam też polecam …

dr n. med. Andrzej Kamiński

Nowowiejska 10 lok. 69

Jeżeli chodzi o wenerologii, polecam Pana Doktora. Wszystko tłumaczy, prowadzi wywiad, nie przypisuje drogich leków, dla kontrolnych badań nie mówił przychodzić do niego i znów płacić za wizytę, a tylko skierował do laboratorium. Byłam u Pana Doktora już po dwóch lekarzy: z LIM i ALFA LEK. Ci dali mi mocne antybiotyki, po 90 zł, które w ogóle nie działa na moją infekcję, męczyłam się przez miesiąc, wywaliłam kasę w błoto. …
                                       lek. med. Dorota Bystrzanowska

lek. med. Dorota Bystrzanowska

Przychodnia Specjalistyczna HIGH-MED
ul. Kasprowicza27/2

Zgadzam się z jedną z opinii - lekarz, jak lekarz. Pani doktor wysłuchała co mi dolega, wszystko sobie zapisała, następnie przepisała leki i objaśniła metodę ich używania. Wizyta trwała nie dłużej niż 15 min. Za leki zapłaciłem sporo, bo ponad 120 zł, ale muszę przyznać, że bardzo szybko pomogły, już po paru dniach wszystko wróciło do normy. Ogólnie rzecz biorąc, polecam panią doktor, gdyż widać, że jest kompetentnym i godnym …
                                       dr n. med. Paweł Rujna

dr n. med. Paweł Rujna

MURANO Klinika Dermatologii Klinicznej, Estetycznej i Laserowej
Pokorna 2 lok. 8

Najgorszy lekarz, wszystko co czytam o nim to kłamstwo. Idzie sami do niego na wizytę na NFZ to zobaczycie jaki jest grzeczny i jak tłumaczy choroby i jak wyprasza z gabinetu po krótkiej chwili wizyty. Nie zbada dobrze a już wyrzuca z gabinetu. Taki lekarz to wstyd dla całej służby zdrowia. Odradzam wszystkim!!!

dr Barbara Niemczyk

Centrum Medyczne Medrun Warszawa
al. Niepodległości 107/109

Byłam na kilku wizytach u pani doktor w Centrum Medycznym Damiana. Lekarz z doświadczeniem, p. doktor pomogła mi w uporaniu się z natarczywym trądzikiem.
Opinia dodana przez: Milena

dr n. med. Tomasz Pniewski

Lecznica Stomatologiczna Q-DENT Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Marszałkowska 87 m.49

Do dr Tomasza trafiłem z polecenia innego dermatologa, który nie mógł mnie zdiagnozować. Pragnę dodać, iż wcześniej byłem u 3 dermatologów i od 3 miesięcy borykałem się z chorobą skóry. Doktor bardzo szybko postawił diagnozę i ku mojemu zdziwieniu, już po trzecim dniu stosowania leków pojawiła się zdumiewająca poprawa. Dziękuję doktorze :)
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Waleria Mordarska

Multi Med
Grochowska 234/240

Niestety nie polecam tej pani. Torbieli pilonidalnej "nie potrafiła" rozpoznać. Przepisywanie słabych maści, co 2 tyg rutynowa wizyta pod czas której odnosiło się wrażenie że jeszcze sporo wizyt za nim problem zostanie rozwiazany. Ogólny bilans to 700 zł na wizyty i leki. Problem powiększony oraz podrażniony. Namawianie na chirurgiczne wycięcie "tego być może tłuszczaka" na miejscu w przychodni i to z miejscowym znieczuleniem... Trzech różnych chirurgów usłyszawszy o problemie dosłownie …

lekarz Hanna Owsińska

Centrum Medyczne CMP Chmielna