Świetny lekarz! Byłam kilka razy zarówno prywatnie jak i na NFZ. Zawsze spokojny, cierpliwy, kompetentny. Nie traktuje pacjentów taśmowo, zawsze poświęca tyle czasu, ile jest potrzebne. Jestem bardzo zaskoczona negatywnymi opiniami - pracuję z klientami i czasami są rozmowy na tematy lekarzy i akurat na pana Krawczyka nigdy nie słyszałam nic złego. Nie bez powodu są do niego kolejki. Polecam!
Na szpitalu podejście jego jest masakryczne do pacjenta.Niedaj Boże żeby trafić na niego w godzinach wieczornych na sor.
Lekarz, o ile można go tak nazwać, jest niekompetentny i bardzo nieprzyjemny dla pacjentów szczególnie w szpitalu. Zupełnie inny jest podczas wizyty prywatnej. Zwykły cham i prostak!
Rzeczowy, uprzejmy, zainteresowany pacjentem. Konkretnie odpowiada na zadane pytania, nie zbywa pacjenta.
W szpitalu lekarz wcale nie jest mily chyba że dostanie kopertę w innym wypadku mówi przy pacjencie to czego nie powinien po czym pacjent chce uciec ze szpitala a do rodziny z tzw. morda żeby go nie pouczyli .okropny
Dla mnie świetny jako specjalista i człowiek. Polecę go każdemu kto potrzebuje pomocy,zresztą widać że jest ceniony po ilości pacjentów w kolejce do gabinetu. Pozdrawiam serdecznie.
bardzo rzeczowy i konkretny lekarz, nie złości się gdy pacjent pyta,lecz odpowiada,tłumaczy wszystko dokładnie i zrozumiale.ma bardzo dobre podejście do ludzi.polecam
Naprawdę godny polecenia.Zawsze wysłucha i zaordynuje odpowiednie leczenie lub zoperuje.Korzystałam z jego wizyt wielokrotnie z roznymi problemami.