Wspaniały kontakt z pacjentem plus profesionalizm na najwyższym poziomie. Bardzo uprzejmy, Godny polecenia.
Najlepsza placówka z jakiej korzystałem - obsługa profesjonalna, diagnoza szczegółowa. Doktor jest osobą ciepłą i tłumaczy wszelkie kwestie.
Przedewszyskim wspaniały diagnostyk. Tłumaczu powoli i dokładnie. Dobre podejście do pacjenta. Aby więcej takich lekarzy. Polecam
Po wizycie u tego doktora (prywatnie,żeby było lepiej)miałam po 2 miesiącach atak kamieni.Lekarz na wizycie absolutnie niczego nie widział,a zgłaszałam mu problem.Dla mnie osobiście PORAŻKA.Odradzam!
Zero podejścia do pacjenta jak i do przypadku z jakim pacjent się zgłasza. Zostaje ściągnięty do szpitalnego SOR-U bo niby ma dyżur ale podczas robienia usg nie ściąga nawet kurtki.Od wejścia mówi, że wszystko jest wporządku, chociaż nawet jeszcze nie spojrzał w ekran.Usg trwa nawet nie minutę. Po co taki lekarz ma dyżur? Na drugi dzień kolejna wizyta na SORZ-E tym razem inny lekarz dyżurujący jest kompetentny, miły, wizyta trwa ok 20 minut, ma czas dla pacjenta, rozmawia, pyta. Nie polecam doktora W.K.
słaba diagnostyka, nie słucha pacjenta ,badanie usg zbyt niedokładne ,krótkie kilku-sekundowe. nie polecam
Przykład lekarza który widzi pacjenta wyłącznie poprzez portfel. Nie potrafi rozróżnić kamieni od guza. W publicznej przychodni lekceważy pacjentów żeby przyszli do niego prywatnie.
Przykład lekarza który widzi pacjenta wyłącznie poprzez portfel.
Nie potrafi rozróżnić kamieni od guza. W publicznej przychodni
lekceważy pacjentów żeby przyszli do niego prywatnie.
Lecze sie u dr Kotarskiego od 7 roku zycia. Zawsze wszystko potrafi zalatwic.
Lecze sie u dr Kotarskiego od 7 roku zycia. Zawsze wszystko potrafi zalatwic.
Super lekarz. Zna się na tym, co robi. Bardzo kompetentny i szczegółowo tłumaczy zagadnienia.
fakt najlepszy w regionie ..... tylko za mało czasu dla pacjenta
fakt najlepszy w regionie ..... tylko za mało czasu dla pacjenta