lek. med. Witold Szykuła

1,1

Zdecydowanie NIE POLECAM, szkoda czasu, pierwsza wizyta 2 min, druga z wynikami 3 min, nic się nie dowiedziałem a poszedłem z wynikami z rezonansu kolana i prześwietlenia stóp (ostrogi) nawet się słowem nie odezwał, dostałem nr skierowania na rehabilitację ... i po chwili pytanie... COŚ JESZCZE...to mnie rozłożyło na łopatki... myślałem że chociaż się dowiem co mi jest i co mam stosować ... tak podejście do pacjenta jest niepoważne DRAMAT...

Dramat zdecydowanie nie polecam bardzo krótki czas wizyty,brak jakiego kolejek badania, niechęć do skierowania na rezonans magnetyczny.Pacjent siedzi na stołku w odpowiedniej odległości od lekarza wysłuchując monologu.

Mogę jedynie potwierdzić opinie poprzedników. Wizyta u tego lekarza to strata czasu. Najlepiej gdyby w gabinecie zainstalował drzwi obrotowe. Obsługuje pacjenta szybciej niż pracownice przy kasie w markecie.

Nie polecam lekarza zmarnowana wizyta i zmarnowany czas wizyta trwała do 3 min Mam problem od sierpnia z ostroga piętowa do dnia dzisiejszego i z tego powodu nie mogę pracować ponieważ mam problem z chodzeniem i stopa boli mam pracę stojaca lekarz nawet nie zbadał dolegliwości ani nic stwierdził że 3/4 społeczeństwa ma taką dolegliwość i mi się nie należy zwolnienie bo jak pracować gdybym miała praca siedząca to co innego bym wtedy pracowała miałam już 2 razy rehabilitację która nie przyniosła żadnych efektów to dał następne skierowanie takie coś mogę wziąć od internisty mając swoje prześwietlenie RTG z innej przychodni pomazał mi po nim wpisując kod skierowania na inna dolegliwość dowiedziałam się o tym przez portal pacjenta nie polecam żenada

Zmarnowane skierowanie i czas.Wizyta trwała 4min,doktor nie dawał skończyć zdania.Na puchnące kolana i dyskopatie zamiast jakiejś dodatkowej diagnostyki, usg,rezonansu, po którą głownie przyszedłem kazał smarować maścią i wręczył skierowanie na rehabilitacje.Nawet nie obejrzał prześwietleń ani kolan,nic.Takie skierowanie i maść można otrzymać u internisty nie potrzebna wizyta u specjalisty.Dałbym zero gdyby było moźna,bo ten "ortopeda" właśnie na tyle

Po przeczytaniu tylu niekorzystnych opinii o lekarzu do którego jestem zapisana wprawia mnie w niesmak, oburzenie i strach. Zadaję sobie pytanie po co jest ta strona z opiniami, skoro lekarz do tej pory nie został postawiony do pionu, dlaczego kierownictwo placówki ignoruje opinie pacjentów! Lekarz powinien mieć osobowość, empatię i czuć potrzebę wspierania, rozmowy i pomocy osobie cierpiącej a "nie odwalać" swoje obowiązki. !!!!!!! Wstyd Panie DOKTORZE i szkoda tych lat nauki, morze trzeba było wybrać inny zawód! Maria Piętka

Maria Piętka

Brak kontaktu wzrokowego, nie wspominając o jakiś podstawowym badaniu.W gabinecie byłam 3 minuty! Nieprzerwalny ból od 2 lat wypisał fizjoterapię, oczywiście brak terminów.Ten lekarz nie powinien leczyć ludzi! Nie polecam!

Nieprawdopodobne, ale jednak brak kompetencji, brak zainteresowania problemem pacjenta (wizyta z wejściem i wyjściem z gabinetu trwała ok. 3 minut). Emanuje niezadowoleniem i niechęcią do pacjenta. Czyżby praca za karę, a nie z powołania...? Strata czasu. NIE POLECEM

2,0

Wizyta trwała 2 min.,brak zainteresowania,chory palec u nogi obejrzał zza biurka z dużej odległości,szkoda czasu ,nie polecam

2,0

Zgłosiłem się po skierowanie na rezonans kolana. Miałem już diagnozę ortopedy i chciałem jedynie skierowanie na zrobienie rezonansu z NFZ. Pan "doktor" zapytał tylko które to kolano, nie zrobił żadnego badania/oględzin, nie zapytał nawet co się dzieje i jakie są objawy, tylko podważył diagnozę mojego ortopedy i stwierdził, że rezonansu się nie robi bez wcześniejszego rentgena. Powiedział że na rezonans mnie wyśle jak zobaczy rentgen i sam uzna że rezonans jest konieczny. "Podziękowałem" i wyszedłem, bo nie mam czasu na czyjeś fochy i frustracje. Rezonans będę musiał zrobić odpłatnie za 600zł. Wizyta u Witolda Szykuły kosztowała mnie tylko stratę czasu i nerwów. No i niesmak że ktoś taki pobiera zarobki z moich składek płaconych od 25-ciu lat, a przez niego nawet nie mam szansy z tych składek cokolwiek skorzystać, żeby dalej pracować i te składki płacić. WSTYD!!!