Lekarz bardzo miły i kompetentny. Szczegółowo wyjaśnił co i jak, zalecił skuteczną kurację dla męża. Lekarz godny polecenia! Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z wizyty. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.
Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.
Oby więcej takich lekarzy bardzo miły uprzejmy jestem zadowolona z jakim podejściem podchodzi do pacjenta bardzo polecam
Wg mnie bardzo dobry lekarz. Miły i znający się na tym co robi. Chodziłam do niego z ogromną przyjemnością, a nie tak jak do innych lekarzy... ;) Polecam bardzo.
Szkoda czasu dla tego Pana, nieuprzejmy, lekceważąco traktujący pacjenta. W trakcie wizyty prowadzi rozmowy przez komórkę. No cóż, na NFZ wszystko wolno... Brak chęci pomocy i zrozumienia. Szukajcie innych lekarzy.