Przychodnia Komunalni Sp. z o.o.
ulica Sportowa 5
Bydgoszcz
Polecam z serca. Cudowny lekarz i Cudowny człowiek. Bardzo się cieszę, że miałam okazję trafić do Pana Profesora
Szpital Uniwersytecki nr 1. im Jurasza
Bydgoszcz
Lekarz z wysoką kulturą osobistą, wyrozumiały,rzeczowy, kompetentny. Jestem po dzisiejszej wizycie u dr Pawła,lekarz z empatia,przesympatyczny,dużo czasu poświęcił na Dopplera,wyjaśniał wszytko, na każde pytanie bezproblemowo odpowiadał. Całoksztalt wizyty na ogromny plus. Życzę każdemu pacjentowi aby miał szczęście trafić na takiego lekarza.
Mierosławskiego Ludwika 16/15
Bydgoszcz
Pełen profesjonalizm i świetne podejście do pacjenta🤩. Polecam. Pan doktor Wszystko dokładnie wyjaśnił.
Wielospecjalistyczny Szpital Miejski w Bydgoszczy
ulica Szpitalna 19
Bydgoszcz
Pan dr.M.Wiercinski jest lekarzem,któremu zawdzięczam zdrowie.Niezwykle trudna i rozległa operacja kręgosłupa uwolniła mnie po wielu latach od bólu. Dziękuję Panu z całego serca i jeśli ktoś szuka lekarza neurochirurga,który czyni cuda,poświęca pacjentowi czas,wysłucha i pomoże to bardzo polecam. Nie ma słów,które by wyraziły moją wdzięczność.
Centrum Medyczne Gizińscy
ul. Leśna 9A
Bydgoszcz
Wspaniała Pani doktor! Zaopiekowała się moim synkiem, świetne podejście pedagogiczne, synek chętnie dał się zbadać co mnie zdziwiło. Polecam szczerze!
Dzięki cudownej Pani doktor nasza córeczka uniknęła wiele stresu i nieprzyjemności. Pani doktor jest z pewnością osobą, która ma na uwadze przede wszystkim dobro małych pacjentów. Najważniejsze jest to, że Pani doktor od razu zorientowała się co do przyczyn dolegliwości mojego dziecka. Wcześniej dziecko było badane przez innego lekarza, który nie zauważył tego problemu. Pani Ligarzewska od razu wiedziała co dolega mojemu dziecku. Uważam że, gdyby nie to że trafiliśmy …
Samodzielny Publiczny Wielospecjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Bydgoszczy
ulica Markwarta 4-6
Bydgoszcz
Bardzo dobry lekarz wspaniałe podejście do pacjenta ,godna polecenia bardzo dobrze wytłumaczy, skieruje na badania
NZOZ Krzysztof Buczkowski
Skłodowskiej-Curie 9
Bydgoszcz
Panie dr.Sielski leczył mnie Pan sumiennie i z poświęceniem.Ponieważ leżąc na oddziale to Pan pierwszy wczepił mi kardiowekter - defibrylator w 2004 roku w Szpitalu im.DR.Jurasza.Czułem się pod dobrą opieka.Teraz czuje się słabo i niepewnie , mam wszczepiony nowy kardi,befibrylator 05.05.23r.Nie mogą sobie z nim poradzić ani dobrze nastawić.I dlatego b.prosze o przyjęcie mnie na oddział i o pomoc. Ryszard P.
N ZOZ "KaDental"
Bałtycka 68
Bydgoszcz
Miła z dobrym podejściem do pacjeta profesjonalna bezbolesna obsługa o pięknych oczach . Jednym słowem lekarz na najwyższym poziomie zdecydowanie godny polecenia
Lekarz kompetentny, uprzejmy, jestem bardzo zadowolony z wizyt oraz zainteresowaniem ze strony lekarza stanem mojego zdrowia po wizycie dzięki możliwości kontaktu z lekarzem w każdej chwili drogą mailową lub telefoniczną (nawet po godzinach pracy lekarza). Gorąco polecam!
Gabinet Psychoterapii
Mogileńska 4
Bydgoszcz
Na terapię trafiłem trochę z przypadku, ale dziś wiem, że to była jedna z lepszych decyzji. Tomek ma rzadką umiejętność łączenia profesjonalizmu z dużą normalnością i spokojem. Przy nim łatwiej mówić o trudnych rzeczach, nawet tych, które długo się omijało. Nie daje gotowych recept, tylko pomaga samemu zobaczyć sens i kierunek. Z czasem zauważyłem więcej stabilności i pewności siebie w codziennych sprawach. Spotkania są konkretne, ale jednocześnie bardzo ludzkie. Czuję, …
Szpital Uniwersytecki nr 1 im. dr. Antoniego Jurasza w Bydgoszczy
Marii Skłodowskiej-Curie 9
Bydgoszcz
"Obojętnie gdzie będziesz i co będziesz robił bądź zawsze człowiekiem " - słowa dziś św. Jana Pawła II. . Można mieć wysokie wykształcenie ale lekarz musi mieć mocną głowę i serce dla pacjenta.Nie wystarczy leczyć ale poznawać przyczyny skąd się bierze i od czego ta choroba ? Te wszystkie zalety ma ten wielki charyzmatyczny lekarz dr Śniegowski .Nie kiedy sam nie wierzy , że jest tak mocny i wielki daje …
Wspaniała Pani Doktor, absolutnie wyjątkowa.Pełna empatii,zaangażowania w leczeniu,dająca nadzieję. Bardzo wnikliwie i dokładnie przedstawia metody leczenia.Cierpliwie wyjaśnia wszystkie moje wątpliwości. Spotkanie z Panią Doktor przebiega w niezwykle miłej atmosferze. To najlepsza Pani Doktor. Serdecznie polecam.
NZOZ Centrum Medyczne IKAR
ulica Szubińska 32
Bydgoszcz
Pan doktor to specjalista z ogromną wiedzą, solidny, dokładny. Indywidualnie podchodzi do każdego przypadku i troszczy się o dobro pacjenta. Pracuje na wysokiej klasy sprzęcie w nowoczesnym gabinecie.