lekarz Adam Kopczacki

oddzial wewnetrzny
Głubczyce

Super lekarz, bardzo dobre podejście do pacjenta. Po pierwszej wizycie od razu skierowanie na kontrolne badania adekwatnie do wieku, sprawdzenie całej historii, ustalenie chorób w rodzinie, etc. Mega pozytywne wrażenie.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Aleksander Kosowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Dom Sue Ryder w Głubczycach
Sienkiewicza 1
48-100 Głubczyce

Żadne słowa nie oddadzą tego co mnie spotkało podczas wizyty w dniu 11.02.2022. Przede wszystkim najpierw człowiek dopiero później specjalista. Lekarz z powołania to mało powiedziane. Mimo młodego wieku spotkałem różnych lekarzy różnych specjalizacji ale z takim podejściem do pacjenta nie spotkałem się nigdy. Ogromny szacunek dla Pana i niech Pan żyje w zdrowiu conajmniej 100 lat.
Opinia dodana przez: A.

lekarz Marek Rak

Diaverum Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Diaverum w Głubczycach
48-100 Głubczyce

Wysokiej klasy specjalista. Spokojnie i przystępnie tłumaczy sposób leczenia. Bardzo uprzejmy. Polecam.
Opinia dodana przez: Jarek

lekarz Janina Konrad

48-100 Głubczyce

Lekarz pierwsza klasa! Miła, uprzejma, zawsze poświęci czaa, wytłumaczy wszystko co potrzeba.Polecam!

lekarz Mariola Adamska-Cholaś

Internista, Radiolog

48-100 Głubczyce

Pani doktor jest bardzo doświadczoną, kompetentną lekarką i stawia trafne diagnozy. Właściwie kieruje leczeniem pacjenta, udziela zrozumiałych informacji dotyczących stanu zdrowia. Posiada tzw. intuicję zawodową. Bardzo poważnie traktuje to co robi, więc jeśli chcemy ją prosić o pomoc, trzeba wykazać się odpowiedzialnością i sumiennością w trakcie leczenia.
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Marek Niewiadomski

ROBIS-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Opolska 36A
47-100 Głubczyce

Bardzo szybka reakcja. Fachowa pomoc w wycięciu ropniaka. Takich lekarzy ze świecą szukać. Podoba mi się podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Zdzisław Wojtuń

PCM Prudnik
Wodna 11
48-200 Głubczyce

Pan doktor to istny 8 cud świata polecam serdecznie! Nigdy się na nim nie zawiodłam. Taką robotę jak on to nikt inny nie zrobi
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Rafał Olejnik

Urolog

Specjalistyczny Gabinet Urologiczny
Wodna 10
Głubczyce

Wybitny specjalista w swojej dziedzinie, konkretny i miły. Jestem pełen podziwu dla Jego wiedzy, umiejętności, pracowitości i zaangażowania. Operował mnie tydzień temu (enukleacja HoLEP prostaty) w Klinice Nova w Kędzierzynie-Koźlu. Super warunki, super opieka - szybko i bezboleśnie. W czwartek operacja, a w piątek do domu. Polecam wszystkim niezdecydowanym i odkładającym na później. Panowie, dbajcie o siebie co najmniej tak, jak o swój samochód - róbcie przegląd/badania raz w roku.
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Aleksandra Pojda-Fuławka

Dermatolog

ulica Kościuszki 28
48-100 Głubczyce

Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do pacjenta, jestem bardzo zadowolony z leczenia i wizyt.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Stanisław Polewka

Optima Prudnik
Kasprowicza 4
48-100 Głubczyce

Chodziłam regularnie do tego Pana podczas ciąży (co miesiąc) oczywiście prywatnie, gdy trafałam do szpitala z bólami jednak dwa tygodnie po terminie,,,leżałam dwa dni bez skutku (gdzie szanowny Pan był wtedy zastepcą ordynatora), nawet nie przyszedł zobaczyć czy żyję. Nie polecam (chyba że idziecie po tabletki ) nic poza tym.

lekarz Ewa Żorniak

Laryngolog

Kwiatowa 6
48-100 Głubczyce

Ja byłam u niej raz i mi się wydaję że jest bardzo miła i pomocna i z całego serduszka polecam wspaniałą pani i mój synek bardzo jął po lubiał pozdrawiam serdecznie
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Bożena Tomczak

48-100 Głubczyce

Niestety w moi przypadku pani doktor nie wykazała się , nie byłam w ciąży, byłam wyjątkowym przypadkiem z olbrzymim krwiakiem który nie wiadomo skąd się wziął , pochlam miedzy nogami z minuty a minute i z godziny na godzinę .... cierpiałam ....bardzo , to dla mnie tez był szok bo jestem zdrowa mam dzieci nie mam kłopotów ze zdrowie . trafiłam do szpitala w Głubczycach około 23.00 z krwiakiem sromu …

lekarz Zbigniew Ludewicz

Chirurg ogólny, Proktolog

48-100 Głubczyce

Niedelikatny. Do badań używa jednorazowych wzierników wielokrotnie, być może myte tylko wodą. Zdawkowo opisuje chorobę jak i zalecenia w leczeniu i zapobieganiu. Ma się wrażenie że umie słychać.
Opinia dodana przez: Dexter

lekarz Dariusz Szymański

48-100 Głubczyce

Pan Doktor stawia trafne diagnozy, świetny fachowiec, miły i rzeczowy, wyleczył mnie z dolegliwości żołądkowej, mój mąż również jest pod opieką Pana Doktora w dość rzadkiej i ciężkiej chorobie ale widać znaczące postępy w leczeniu, gorąco polecam Pana Doktora!
Opinia dodana przez: Pacjentka

Krystyna Zaszkodna-Gross

Internista, Reumatolog

Niepodległości 16c lok. 1
48-100 Głubczyce

Pani Gross to wyśmienita specjalistka w swojej dziedzinie,uprzejma i bardzo miła a co najważniejsze to bardzo kpmpetętna specjalistka których praktycznie brak w naszej okolicy,z poważaniem?-Wiesław Hejmanowski

lekarz Krystyna Kosowska

Intermed
48-100 Głubczyce

Podzielam opinię osób, że dr Kosowska jest osobą bardzo zimną, z brakiem empatii i elementarnej wrażliwości, wiedząc, że pacjent zakwalifikowany uprzednio na odczulanie, czeka latami z tęsknotą na tę chwilę, co ma szansę zmniejszyć dawki zapisywanych leków, sterydów, jednak nie informuje o powodach, dlaczego odczulanie tak się przeciąga, nie podejmuje takich rozmów, jakby wiedza z dziedziny alergologii była wiedzą tajemną, nie ma empatycznego kontaktu z pacjentem, a jednak obie strony …
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Zdzisław Imiołek

48-100 Głubczyce

Szkoda, że nie można dać jednej gwiazdki bo na 4 nie zasługuje. Nie zna się na swojej robocie, zignorował objawy zagrażające życiu co było katastrofalne w skutkach. Konkludując dalej ten Pan nie powinien być lekarzem.

lekarz Julia Kowalczuk

Internista, Wizyty domowe

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Endoskopia" Spółka Partnerska
Kochanowskiego 16/1A/A
48-100 Głubczyce

Lekarka dramat, omijajcie szerokim łukiem. Przy poważnych chorobach podłącza sól fizjologiczną i każe spacerować. Kompletny brak kompetencji. Złe podejście do pacjenta i rodziny. Stosunek do leczenia i pomocy karygodny!!!

lekarz Robert Pytel

Lekarz rodzinny, Pediatra

Ośrodek Leczenia Chorób Nerek
Marii Skłodowskiej-Curie 26
48-100 Głubczyce

U lekarza była mama w sprawie babci. Lekarz zapisał nie ten lek, odmówił wizyty domowej i stwierdził, że pielęgniarka nie powinna przychodzić do domu moich dziadków. Dodam, że dwojgiem ludzi 90 i 85 lat zajmuje się moja 65 -letnia mama, która robi co może. Czy ten pan mógłby zająć się czymś do czego nadaje się lepiej niż leczenie ludzi?

lekarz Jerzy Pszczółka

Niepodległości 16c lok. 1