lekarz Tomasz Opiełka

"Stamed" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Karolinki 1

Bardzo uprzejmy, komunikatywny i kompetentny lekarz, godny polecenia, potrafi wszystko dokładnie wyjaśnić.

lekarz Katarzyna Łagodzka

Lekarz medycyny pracy

epione
ul. piotrowicka 68 Katowice

Pani dr Katarzyna Łagodzka była lekarzem mojego taty. Dzięki trafnej diagnozie i natychmiastowym skierowaniu na badania zyskaliśmy ROK jego życia (RAK TRZUSTKI o najwyższym stopniu złośliwości, tata dzięki szybkiej interwencji miał szanse na operację). Cudowny lekarz, pełen empatii. Tata bardzo ją cenił. Nawet trudnym w okresie nawrotu choroby i pogorszenia stanu taty mogliśmy liczyć na pomoc. Pozdrawiam i życzę każdemu takiego lekarza rodzinnego.
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Tomasz Wikarek

KAMED S. A. NZOZ Przychodnia "KAMED"
Feliksa Bocheńskiego 38 A

Trafiłam do dr Tomasza Wikarka przez przypadek i nie żałuję. Jak dotąd najlepszy lekarz, z którym miałam kiedykolwiek do czynienia. Pan doktor cierpliwie wszystko tłumaczy, poświęca tyle czasu każdej pacjentce ile wymaga tego sytuacja. Na każdej wizycie wykonuje badanie usg oraz jeśli zachodzi taka konieczność kieruje na badania dodatkowe albo do szpitala na obserwację. Dr Tomasz Wikarek jest świetnym specjalistą, a poza tym dobrym i sympatycznym człowiekiem z ogromnym poczuciem …

dr n. med. Agnieszka Drosdzol-Cop

Ginekolog

Centrum Medyczne Signum

Pani Profesor ma ogromną wiedzę, a ponadto jest zawsze miła, uśmiechnięta i zawsze służy radą. Moja córka leczy się u niej na endometriozę i dzięki Pani Profesor choroba została dosyć szybko rozpoznana. Wizyty przebiegają w bardzo miłej atmosferze. Gorąco polecam!

lekarz Dariusz Praski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej -"Luks Med."
ulica Ligocka 3/A

Wspaniały lekarz,uprzejmy,miły i zna się na na postawieniu diagnozy.Dawno nie spotkałam tak dobrego lekarza
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Justyna Sierocka-Stępień

Centrum Medyczne Angelius Provita
Fabryczna 13d

Godna zaufania okulistka, fachowe podejście do pacjenta. Pani Doktor pomogła mi uratować wzrok, jestem pod stałą kontrolą, co pozwala na szybkie zareagowanie kiedy coś złego się dzieje. Dziękuję Pani Doktor za pomoc i uratowanie wzroku. Każdemu polecam.
Opinia dodana przez: Leszek

lekarz Danuta Wierzbicka-Ziajka

ul. Boh.Monte Cassino 5/79

Do Pani dr Danuty Ziajka zgłosiłam się po raz pierwszy w 2009r. z zawrotami głowy, pogarszającym się widzeniem i bardzo silnymi zaburzeniami równowagi. Miało to miejsce po kilku wizytach u innych lekarzy neurologów, a nawet po po pobycie w szpitalu. Nikt z badających lekarzy, nie skierował mnie na TK lub MR głowy, chociaż objawy, jakie miałam pilnie tego wymagały. Po przeprowadzonym wywiadzie Pani dr D. Ziajka bez chwili wahania wypisała …

lek. dent. Halina Borgiel-Marek

Chirurg stomatolog

Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży z Wadą Słuchu PZG
Francuska 20-24

Ostatnio korzystam z pomocy wielu lekarzy w szpitalu SPSKM i trafiam na samych wspaniałych Lekarzy nie wiem czy to przypadek i szczęście albo ten szpital jest tak dobry.

lek. dent. Marek Kowalczewski

ulica Tysiąclecia 88/28

Znam Pana Doktora od niemal początku jego praktyki na Tysiąclecia 1. Profesjonalne podejście, miła atmosfera czynią cuda i nawet osoba, która boi się wizyt u dentysty powinna zaryzykować i wybrać się do Pana Doktora. Z gabinetu nawet dzieci wychodzą uśmiechnięte, a dorośli mogą liczyć na fachową poradę i pomoc. Serdecznie polecam

lekarz Michał Świerszcz

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Z Całego serca Polecam Lekarza, Otwartość do pacjenta, zawsze uprzejmy, miły, Człowiek ze Złota, wie jak pomóc pacjentowi, wie jakie zlecić badania, dokładnie potrafi dobrać lekarstwa.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Tomasz Wacławczyk

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 7 Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach Górnośląskie Centrum Medyczne im. prof. Leszka Gieca
ulica Ziołowa 45-47

Pan Doktor Wacławczyk (Tomasz) przyjmujący w klinice Lipoline-Estetic to człowiek, który uważnie słucha swojego pacjenta. Starający się znaleźć rozwiązanie, które rozwiąże problem, ale także będzie najodpowiedniejsze ze względu na stan zdrowia pacjenta. Dr Wacławczyk to człowiek, który niechętnie podejmuje się zabiegu, jeśli nie jest pewny, że ten zabieg na pewno jest idealnym rozwiązaniem dla jego klienta. Rzetelnie i spokojnie wytłumaczy na czym ma polegać zabieg oraz jakie są „za” i …
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Adam Kozera

Studio Optyczno Okulistyczne
Al Korfantego 62

Chciałbym numer kontaktowy do tego doktora jak by miał ktoś top proszę o kontakt i adres dokładny w tych Proszowicach sprawa pilna dziekuje

lekarz Anna Antonowicz-Olewicz

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14

Bardzo polecam. Ogromna wiedza i profesjonalizm, ale jeszcze większe serce i empatia. Pani doktor wykazała się nadzwyczajną cierpliwością, przy czym bardzo poprawiła moją sprawność, przez co mój komfort życia wzrósł. Zeszlam z wózka i mogę chodzić
Opinia dodana przez: Zdzisława

lekarz Dominika Jasińska-Stasiaczek

MSWiA
Głowackiego 10

Duża wiedza, kompleksowe, ale przede wszystkim ludzkie i pełne troski podejście. Po wielu miesiącach nieskutecznych prób leczenia mojej choroby Pani doktor była pierwszym lekarzem, który zdiagnozował problem i pomógł. Polecam.
Opinia dodana przez: Karina

lekarz Arkadiusz Niczyporuk

Lekarz medycyny ratunkowej

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Bardzo fajny lekarz naprawdę z powołania , interesuje się pacjentem, pyta czy trzeba znieczulenie co nie zawsze się spotyka ... bardzo miły , uprzejmy i z poczuciem humoru oby jak najwięcej takich lekarzy !!!!!!
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Łukasz Kulesza

ul. gen. Władysława Sikorskiego 30/42

Wczoraj moja mama 83 letnia osoba była na pierwszej wizycie u pana doktora. Pan doktor mimo pandemii poświęcił jej czas, wytłumaczył na czym polega wada wzroku, dlaczego tak się dzieje itd. Jest to lekarz godny polecenia, kompetentny i bardzo uprzejmy w stosunku do starszych ludzi a niestety spotkaliśmy się w innej poradni z zupełnie innym podejściem do seniora. Życzymy panu dużo zdrowia i sukcesów zawodowych. Pacjentka Danuta
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Jerzy Król

Lekarz medycyny pracy

Kościuszki 24 lok. 4

Świetny lekarz, nastawiony na pacjenta. Polecam serdecznie

dr n. med. Adam Pierzchała

ulica Medyków 14

Lekarz godny polecenia, pojawiłem się u Pana doktora z bólem kolana, po badaniu i wykonanych testach, dokładnie opisał i wytłumaczył co mi doskwiera, jego diagnoza zgadzała się z wynikiem badania RM z którym się później zapoznał. Doktor zoperował mi uszkodzoną łąkotkę, po ok 6 miesiącach wróciłem do pełnej sprawności, a jestem osobą bardzo aktywną, nie odczuwam żadnych dolegliwości. Polecam doktora z czystym sumieniem, przede wszystkim rzetelne i bardzo profesjonalne podejście …
Opinia dodana przez: Dawid

lekarz Maciej Kohut

Gastrolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczny Ośrodek Diagnostyki Gastrologicznej GASTRO - MED
ulica Barbary 21

Polecam, dobry lekarz, kontaktowy dla pacjenta, miałam robione badanie kolonoskopii -Pan doktor podszedł naprawdę do tego z sercem . Małgorzata.

lekarz Artur Chełmicki

Mickiewicza 26/2

Bardzo dobry lekarz ginekolog, wyróżniający się wiedzą, podejściem. Jednyny lekarz, który pomógł mi zdiagnozować problemy zdrowotne po poronieniu. Więcej takich lekarzy!
Opinia dodana przez: Dagmara