lekarz Mirosława Choińska

Kopernika 18a
63-700 Krotoszyn

bardzo miła i sympatyczna pani doktor,zna się na tym co robi.bez problemu odpowiada na wszystkie pytania,zawsze stawia dobrą diagnozę i odpowiednio dobiera leki.zawsze bez problemu przyjmie nawet w święta czy w weekendy, bardzo polecam wszystkim
{'id': 30350, 'name': 'Krotoszyn'} Ortopeda
                                       lek. med. Tomasz Doroczyński

lek. med. Tomasz Doroczyński

Zakład Opieki Zdrowotnej "CER-MEDIC"
Przemysłowa 19
63-700 Krotoszyn

Trafiłam do Pana Doktora w ramach NFZ. Zarówno podczas pierwszej, jak i kolejnej wizyty doświadczyłam profesjonalnego podejścia. Zostałam poddana szczegółowemu badaniu, w tym usg, potem za sugestią lekarza wykonano mi rezonans magnetyczny. Lekarz niezwykle cierpliwy, zaangażowany, szczegółowo objaśnił mi moje schorzenia (kręgosłup), skierował na rehabilitację, otrzymałam leki.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Marek Wexej

Benicka 4 lok. 1
63-700 Krotoszyn

Wspaniały lekarz ! polecam ! Zawsze należycie i troskliwie zajmuje się chorym pacjentem . Zawsze można na mim polegać

lekarz Daniel Lubiński

63-700 Krotoszyn

To była moja pierwsza wizyta. Od bardzo dawna nie spotkałam takiego lekarza. W pozytywnym znaczeniu oczywiście. Ogromna wiedza. Wywiad przeprowadzony szczegółowo. Czas poświęcony tyle ile choroba wymaga. I co najlepsze stosuje nowoczesne metody a nie jak dużo neurologów faszerują tabletkami , gdzie człowiek nie wie jak się nazywa. Jak ktoś ma potworne bóle głowy różnego pochodzenia to polecam doktora.

lekarz Daniel Otmianowski

Internista, Pulmonolog

Garncarska 9
63-700 Krotoszyn

Doskonały człowiek. Niesamowity lekarz. Ogromne poczucie humoru. Kompetencja i sumienność. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Regina Jakubek

Internista, Psychiatra

63-700 Krotoszyn

Cudowna lekarka bardzo pomocna i bardzo miła ,uwielbiam chodzić do Pani doktor na wizyty .bardzo mi pomogła ,polecam ją znajomym
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Janusz Kmiecik

Anestezjolog, Chirurg ogólny

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Krotoszynie
ulica Młyńska 2
63-700 Krotoszyn

Brak słów aby wyrazić słowa podziękowania,wielki szacun Panie idoktorze . pozdrawiam, życzę dobrego wypoczynku !!
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Aurelia Dorosz

Pediatra, Psycholog dziecięcy

63-700 Krotoszyn

Bardzo dobra lekarka, miła, kompetentna, rzetelna, pomogła nam w problemach z synem, jestem bardzo zadowolona z udzielonej pomocy, porad i leczenia. Polecam

lek. dent. Mateusz Pawelczak

Słodowa 7
63-700 Krotoszyn

Lekarz przyjmuje również w Poznaniu. Jest miły i stara się leczenie jak to tylko możliwe doprowadzić do udanego końca sprawiając jak najmniejszy ból. Sprawnie wstawił mostek zębowy i całkowicie poprawił wypełnienie zęba zrobionego przez innego dentystę. Wykazał się profesjonalizmem rzadko w spotykanym w pół milionowym mieście.

lekarz Maciej Orzechowski

Gabinet Położniczo - Ginekologiczny
ul. Witosa
63-700 Krotoszyn

Do Pana Doktora Orzechowskiego trafiłam przypadkowo, kiedy 2 tygodnie spędzałam w miejscowości, w której przyjmuje. Badanie było tak kompetentne, że od teraz będę przyjeżdżać tutaj na wizyty z Poznania. Chyba nigdy nie czułam się tak swobodnie podczas wizyty - pytałam o wszystko, przed, po i w trakcie badania, zawsze uzyskałam rzetelną i zrozumiałą dla mnie odpowiedź. Ważne było dla mnie natychmiastowe przyjęcie, na którym bardzo mi zależało (nie mogłam czekać …
Opinia dodana przez: Lila

lekarz Artur Szczepanek

Chirurg ogólny, Wizyty domowe

ulica Tartaczna 7
63-700 Krotoszyn

Bardzo polecam tego lekarza. Pan doktor sympatyczny, delikatny i kompetentny. Lekarz z powołania :)

lekarz Paweł Korczyk

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Krotoszynie
ulica Młyńska 2
63-700 Krotoszyn

Bardzo dobre podejście do pacjenta, pełen profesjonalizm , lekarz uprzejmy, służy pomocą , poświęcił mi sporo uwagi. Życzę wszystkim pacjentom takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Przemek

lekarz Konrad Błaszczyk

Zespół Ambulatoryjnych Poradni Specjalistycznych
Mickiewicza 21
63-700 Krotoszyn

Bardzo dobry specjalista.Polecono mi go i sie nie zawiodłem.Zauważyłem że inni lekarze liczą sie z jego opiniami a to chyba najlepsza rekomendacja.Polecam!
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Gabriela Piaskowska

Ginekolog

Rawicka 5
63-700 Krotoszyn

Bardzo profesjonalne i konkretne podejście Pani Doktor. Świetny sprzęt medyczny i opieka- częste kontrole i KTG w ciąży. Kompleksowa opieka, jasne zalecenia. Bardzo doceniam punktualność i rzetelność. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Maria Woźniak-Rauchut

Langiewicza 8a
63-700 Krotoszyn

zdarzyło mi się odwiedzić panią dr zarówno prywatnie jak i na kasę chorych. do 18 roku życia uczęszczała do niej bo tak mnie zapisali rodzice i było mi wygodnie. Już dawno zmieniłam lekarza rodzinnego. Pani dr przyzwyczajona jest do tych samych chorób od dziesięcioleci i takie też pozostają jej metody. Pani dr nie umiała odczytać wyników badań zrobionych w innym mieście, ponieważ nie wiedziała co to są w ogóle za …

lekarz Mieczysław Pełko

Kołłątaja 9
Krotoszyn

Polecam z całego serca Mąż po wypadku ze szpitala odesłany z kwitkiem... Na szczęście trafiliśmy do Pana doktora. Co prawda prywatnie, natomiast skierowała na tomografię na którą osobiście nas umówił w ramach NFZ. Więcej takich lekarzy!
Opinia dodana przez: MK

lekarz Eleonora Kocięcka

Laryngolog

Klonowicza 14d
63-700 Krotoszyn

nie spotkałem do tej pory podobnej klasy,serca,wiedzy i umiejętności a pierwszy mój kontakt z tym aniołem miał miejsce jesienią 76 roku.Pozdrawiam serdecznie Panią doktor życząc jej długich lat życia w zdrowiu i szczęściu.
Opinia dodana przez: Mirosław

lekarz Dariusz Horyza

Polna 56
Krotoszyn

Wszystko ok, bezproblemowo. Prawidłowa diagnoza i szybkie przyjęcie polecam wizytę u Pana doktora.ccc

lekarz Włodzimierz Florkowski

Chirurg ogólny, Ortopeda

Rynek 4
Krotoszyn

Lekarz z powołaniem. Miły, uprzejmy, nic dodać nic ująć. Ze szczerego serca polecam! Gdy zadam jakieś pytanie na temat choroby od razu wszystko wytłumaczy.

lekarz Sylwia Stadnicka-Derewiecka

ulica Floriańska 8
63-700 Krotoszyn

Szkoda ze jest tak mało takich lekarzy. Panią doktor cechuje duża wiedza fachowa, umiejetnosc podejścia do pacjenta,wytłumaczenie przyczyny choroby i sposób dalszego leczenia a przede wszystkim wysoka kultura osobista.Po moich ostatnich wizytach w innych ośrodkach zdrowia życzyłbym wszystkim takiego lekarza.Dobrze że NZOZ VISUS Kalisz ma takiego lekarza i oby miał jak najdluzej.To podnosi prestiż ośrodka.Polecam P.Doktor i nie jest to wpis sponsorowany ale w pełni prawdziwy.
Opinia dodana przez: Władysław