Świdnica

lekarz Anna Łobow-Starybrat

ulica Mieszka I 8/7
58-100 Świdnica

Bardzo miła atmosfera i lekarka. Zrobiła badanie dzieciom badanie bardzo skrupulatnie. Byłam wcześniej u innego okulisty był nie miły, ponieważ nie miał cierpliwości do dzieci. A pani doktor Starybrat miała wspaniały kontakt z dziećmi.
{'id': 10304, 'name': 'Świdnica'} Psychiatra
                                       lekarz Anita Domisiewicz

lekarz Anita Domisiewicz

NZOZ "KOLMED" s.c.
ulica Kolejowa 8
58-100 Świdnica

B dobry lekarz, szczegolowy i wyrozumiały kilka lat temu korzystałem z porad,ktore mi pomogły.Polecam Wszystkim takiego lekarza

lekarz Munkhchimeg Mandakh-Rosa

Henryka Brodatego 43/3
58-100 Świdnica

Wspaniała Pani Doktor, z wiedzą i wspaniałym podejściem. Wszystko wytłumaczyła, poświęciła czas, a na dodatek uśmiechnięta :)
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Ewa Bochenek

58-100 Świdnica

Bardzo miła ,postawiła mi Pani doktor trafna diagnoze,odpowiednie podejscie do pacjenta,oraz poswiecony czas z czystym sumieniem moge polecic Pania Doktor Bochenek.
Opinia dodana przez: przemek

lekarz Tomasz Pawlica

lekarz Aleksandra Zygaryn-Kaczmarczyk

ulica Witoszów Dolny 99 b
58-100 Świdnica

Pani Doktor wykonuje bardzo rzetelne badanie, udziela fachowych porad i dobiera skuteczne leczenie, sprawiając, że rodzic jest o wiele spokojnieszy o stan zdrowia dziecka. Pani Doktor podchodzi do pacjenta indywidualnie i z wielką troską zajmuje się pojedynczym przypadkiem. Pełen profesjonalizm. Polecam z całego serca. Mama Poli

lekarz Ewa Socha

Internista, Pulmonolog

latawiec
Śląska Westerplatte 53
58-100 Świdnica

Byłam z mężem na wizycie10.10.24 u Pani doktor. Podejście Pani doktor do pacjenta jest pełne zaangażowania,zrozumienia i profesjonalnego podejścia. Z serca Polecam
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Małgorzata Rajewska

Internista, Reumatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "RAJ-MED" Małgorzata Rajewska
Westerplatte 53
58-100 Świdnica

Świetna lekarz, traktuje pracjenta bardzo poważnie. Nie lekceważy jego choroby, potrafi dobrze wytłumaczyć chorobę oraz sposób leczenia, jest pomocna.

lekarz Joanna Ciszowska-Wiatr

Kardiolog

WIA-MED
Łukasińskiego 15 lok. 1
58-100 Świdnica

Pani doktor uprzejma, kompetentna. Godna polecenia. Zawsze wytłumaczy, co i jak wygląda.

lekarz Sławomir Bogusławski

Równa 16
58-100 Świdnica

WSPANIAŁY LEKARZ, URATOWAŁ ŻYCIE MOJEJ MAMIE, OD LAT JĄ LECZY NA SERCE. POLECAM WSZYSTKIM PANA DOKTORA
Opinia dodana przez: ANNA

dr n. med. Zdzisław Kemona

Lelewela 4 lok. 5
58-100 Świdnica

chodzilem do Doktora Kemony w latach pod koniec lat 70 do polowy lat 80 .... bardzo milo wspominam Pana Doktora i serdecznie pozdrawiam
Opinia dodana przez: Roman
{'id': 10304, 'name': 'Świdnica'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Aleksander Biały

lek. med. Aleksander Biały

Chirurg ogólny, Urolog

Zespół Usług Medycznych "MEDYK" sp z o.o.
Gdyńska 25a
58-100 Świdnica

Pan doktor podjął się zabiegu usunięcia dużego kamienia w ujściu pęcherza u mojego 82 letniego taty. Przeprowadził zabieg i bardzo pomógł mojemu tacie. Zabieg nie był łatwy, ojciec jest po leczeniu onkologicznym, miał też uboczne skutki radioterapii. W miejscu naszego zamieszkania wszyscy lekarze odmówili leczenia. Pan doktor Aleksander Biały nie bał się tego zabiegu. Od początku był bardzo konkretny i kompetentny. Podziwialiśmy na każdym kroku jego profesjonalizm. Ponadto przy każdym …
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Sławomir Pietrzak

58-100 Świdnica

Czy tylko r a z mozna wyrazic swoja opinie! To taki niepoatarzalny lekarz, ze przez 6 lat nie spotkalam takiego samego.Ostatnio na moja prosbe skontrolowal mi rozrusznik i udzielil fachowej porady. Dziekuje bardzo za "slodkie"serce.zyczliwosc i dobroc

lekarz Edward Firlej

Wileńska 5
58-100 Świdnica

lekarz z klasą i wiedzą,polecam innym pacjentom

dr Adam Paszkowski

Świdnica

Genialny lekarz, pełen empati i zrozumienia dla pacjenta. Do tego bardzo dobry fachowiec. Wiele razy wyciągał mnie z choroby i za każdym razem skutecznie.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Mariusz Leszczyński

Modrzewiowa 2
58-100 Świdnica

Bardzo Dobry Pediatra Naprawdę Polecam :) I oby więcej było tak Dobrych Lekarzy Jak Pan Doktor Leszczyński!!!!

dr Ryszard Nawrocki

Chirurg naczyniowy, Chirurg plastyczny

ulica Jodłowa 38
58-100 Świdnica

Polecam z całego serca! Pan Ryszard konkretny , miły i bardzo doświadczony. Z zabiegu jestem bardzo zadowolona. W klinice czułam sie jak królewna. Opieka na najwyższym poziomie.
Opinia dodana przez: Daria

dr Piotr Pfanhauser

Ginekolog położnik, Ginekolog

ulica Jodłowa 38
58-100 Świdnica

Pan Doktor prowadził moją ciążę. Była to pierwsza ciąża, więc nie raz panikowałam, dzwoniłam do Doktora kilkukrotnie o różnych porach- zawsze odbierał i pomagał ! Od początku podczas każdego USG, Pan Doktor wszytko tłumaczył, omawiał i pokazywał mojemu Mężowi i mi również. Wszystkie badania wykonywane były niezwykle dokładnie, z wielkim skupieniem, zlecane badania do wykonania też zawsze omawiane. Wizyta zawsze trwała stosunkowo długo, bez presji czasu, był czas na rozmowę, …
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Ryszard Janulewicz

Lekarz rodzinny, Pediatra

Głowackiego 20 lok. 2
58-100 Świdnica

Konkretny, zawsze trafna diagnoza, nie wypisuje od razu antybiotyku. Odwiedziłam wielu specjalistów w Świdnicy i w mojej opinii jest w czołówce. Ma podejście do dzieci, a to też ważne. Potrafi się idealnie dopasować do sytuacji w trakcie badania, z wyczuciem, nic na siłę. Nie każe na siłę dziecka rozbierać do naga jak niektórzy lekarze w tym mieście mają zwyczaj. Stara się oszczędzić dziecku płaczu w trakcie badania, co bardzo mi …
Opinia dodana przez: seqoya