lek. med. Wojciech Chylickilek. med. Wojciech Chylicki - zdjęcie profilowezdjęcie #1zdjęcie #2zdjęcie #3

lek. med. Wojciech Chylicki

Ginekolog

4,9
4,8

O mnie

"W mojej codziennej pracy nie szczędzę wysiłków aby stworzyć świat przyjazny kobiecie.

Jestem świadomy tego z jakim stresem wiąże się …

Jestem świadomy tego z jakim stresem wiąże się zwykle wizyta u ginekologa. Wiem również, że wstyd i lęk przed badaniem powodują często rezygnację z regularnej zalecanej profilaktyki (w tym badań ginekologicznych), a nawet zwykłych porad.

Jako lekarz ginekolog znający wrażliwość kobiet i specyfikę zawodu, staram się, by pobyt w moim gabinecie był jak najmniej stresujący,
a badanie w miarę możliwości delikatne i bezbolesne"

Bardzo dobry lekarz. Zawsze poświęca odpowiednia ilość czasu pacjentce i zawsze jest dostępny pod telefonem.

Zdecydowałam się pójść do dr Chylickiego i jestem zadowolona. Bardzo fajny lekarz.Młody ale wydaje się być kompetentny. Poświęcił mi sporo czasu wyjaśniając jakie badania powinnam wykonać i dlaczego. Nawet dostałam wykaz badań z terminami kiedy powinnam je wykonać. Wyjaśnił na jakie objawy niepokojące muszę zwrócić uwagę a jakimi dolegliwościami nie mam się przejmować. Odpowiadał cierpliwie na pytania,którymi go zarzuciłam ☺ Zrobił cytologię i USG. Na sprzęcie się nie znam ale dostałam bardzo wyraźne zdjęcia mojej "fasolki" bo do tego warzywa podobne jest moje dziecko☺ Gabinet bez fajerwerków ale czysty,schludny i przyjemny. Zdziwiłam się ilością pacjentek czekających w poczekalni. Chyba dr cieszy się dużą popularnością. Czekając pogadałam z kilkoma paniami w ciąży, które przekonały mnie,ze ten lekarz to dobry wybór.

Poszlam do doktora za namową koleżanki, której doktor Chylicki robił cięcie cesarskie w Tczewskim szpitalu. Koleżanka była bardzo zadowolona z całej opieki w szpitalu. Mam torbiel jajnika I mój ginekolog kazał poddać się operacji. Poszłam do doktora Chylickiego bo podobno bardzo dobrze operuje i mam nadzieje ze będzie przy mojej operacji. Wizyta była bardzo dokładna. Doktor poświęcił dużo czasu na wyjaśnienie mi jaja operacja będzie najlepsza i dlaczego trzeba operować. Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty.

Bardzo dobry i uprzejmy lekarz polecam go chodzę do niego prawie 5 lat od pierwszej ciąży i a teraz jestem już w 2 ciąży i nie boje się iść do pana doktora chodź osobiście boje się lekarzy godny polecenia więc polecam :)

Chodzę do niego państwowo, byłam też prywatnie bo zaszłam w ciążę, a jest tak dobrym ginekologiem, że trzeba czekać 1,5miesiąca na wizytę (czasem nawet2m-ce). Czy to wizyta prywatna czy publiczna zawsze jest rzetelny, poświęca pacjentce tyle czasu ile potrzebuje, co najważniejsze jest dokładny. Wspaniały lekarz!!!!!

Bardzo dobry lekarz. Poświęca każdej pacjentce dużo czasu (pomimo pełnej poczekalni). Odpowie z cierpliwością na każde pytanie ile trzeba to tyle zleci badań byle nic nie pominąc. Gdy coś złego się dzieje (w moim przypadku tak było) to gdy wychodziłam z gabinetu od tego lekarza to nie chciałam biec na konsultacje do kogoś innego bo wiedziałam że Dr zrobił wszystko tak jak trzeba nic nie przeoczył. Jest naprawdę kompetentny i godny polecenia!

Cierpliwy, kulturalny i kompetentny. Poświęca tyle czasu pacjentce ile wymaga jej sytuacja. POLECAM każdej kobiecie, która chce być traktowana jak "człowiek" w polskiej publicznej służbie zdrowia.

Bardzo dobry lekarz, miałam robiona nadżerke, byłam pełna obaw bo duzo o tym czytałam, jednak podejście do pacjenta , sposób w jaki wyjaśnia wszelkie wątpliwości, sprawił . ze wizyta przebiegła bardzo przyjemnie, super będę polecać dr każdej mojej znajomej , naprawde jest dobry w tym co robi.

Byłam u doktora pierwszy raz, bez niczyjego polecenia. Bałam się, ponieważ jestem w ciąży i chciałam aby ciążę poprowadził ktoś dobry,zresztą o czym marzy każda przyszła mama.Mimo młodego wieku, dr Chylicki zaskoczył mnie swoimi kompetencjami, delikatnością, poświęconym mi czasem, wytłumaczył mi wszystko od A do Z...mam nadzieję, że przyszłe wizyty będą równie przyjemne jak ta.

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Doktora! Dziewczyny nie zastanawiacie się do kogo iść- już nikt inny prócz dr Chylickiego. Miałam wcześniej 3 lekarzy, którzy nie "zaspokoili" moich oczekiwań.Polecam!!!