Świetny lekarz. Potrafi dotrzeć do pacjenta. Bardzo uprzejmy i sympatyczny przy tym profesjonalny.
Witam.Młody lekarz, ale widać z dużym doświadczeniem. Uprzejmy cierpliwy no i co najważniejsze skutecznie leczy. Jedyny minus to ,że w poradni ma dużo pacjentów, dlatego jeżeli kogoś stać łatwiej dostać się na wizytę prywatną.
na poczatku myslalem ze jest za mlody zeby dobrze leczyc, bardzo sie pomylilem. Ogromne doświadczenie, obszerna wiedza oraz poczucie humoru. Polecam i dziekuje
Zdecydowanie polecam. Próbowałem wcześniej leczenia u innych lekarzy ale dopiero Pan Doktor Datka właściwie zajął się moim przypadkiem i zauważam u siebie wyraźną poprawę.
Zdecydowanie polecam.
Już od dłuższego czasu miałam poważne problemy z depresją i leczyłam się już u kilku psychiatrów. Jednak żaden z nich nie podchodził do mojego problemu profesjonalnie, nie wspominając o wsparciu bądź jakimkolwiek zainteresowaniu. Dr Datkę poleciła mi przyjaciółka... Nie żałuję , że zdecydowałam się na leczenie właśnie u Niego. Nie dość , że wykazuje zainteresowanie historią choroby pacjenta, to jeszcze jest bardzo miły , a człowiek z problemami czuję się w jego obecności swobodnie i bezpiecznie. Dzięki Dr Datce zmieniłąm podejście do życia za co jestem mu ogromnie wdzięczna!
To jest ten lekarz, który jest z prawdziwego powołania, dla którego pacjent jest najważniejszy. Pomimo troszkę krótkiej wizyty (a to chyba był wynik dużej ilości pacjentów), czułem się bardzo komfortowo i przyjemnie. Diagnozy oraz sposób leczenia bardzo mi pomogły. Mogę śmiało polecic tego lekarza każdemu, z czystym sumieniem. Jedyna niedogodność to duża ilość pacjentów, ale to też świadczy o tym, że lekarz jest bardzo dobry. I za to też należy się uznanie doktorowi, że ma siłę przyjąć każdego i chęć pomocy każdemu. Jeszcze raz polecam.
chodze do niego juz ponad pol roku co prawda jest zawsze sporo ludzi i trudno sie dostac ale zawsze mial czas dla mnie i zawsze byl uprzejmy( to odnoscie komentarza poprzednika ) co z innymi lekarzami mi sie nie zdazylo wiec jesli komus bym chcial polecic to walsnie tego Pana i na pewno mozna mu zaufac co z naszymi problemi nie jest latwe:( a to juz polowa sukcesu tak wiec podsumowujac ja jestem jak nabardziej na TAK TAK TAK
Powiem jedno WSPANIAŁY CZŁOWIEK I LEKARZ.Dr Datko jako pierwszy lekarz naprawdę był zainteresowany moją chorobą tzn. poświęcił mi odpowiednio dużo czasu,ustawił mi bardzo skuteczne leczenie.Naprawde polecam lekarz kochający swoją prace.
Polecam lekarz z powołania.Zawsze uprzejmy miły poważnie traktuje pacjęta.
Polecam lekarz z powołania.Zawsze uprzejmy miły poważnie traktuje pacjęta.
Odnośnie do poprzedniej opinii - polecam dr prywatnie - rzeczywiście w PZP trudno się do niego dostać i ma stanowczo zbyt dużo pacjentów - ok 28 osób na dzień. Ja chodzę prywatnie i jestem bardzo zadowolona Iwona K
Iwona K