Super lekarz, mialem trudna chorobe nogi, inni lekarze kazali to leczyc, leczylem przez 1,5 roku nic nie pomagalo bolalo strasznie, poszlem raz i trafilem na dr. Kowalczewskiego, na nastepnej wizycie swietnie przeprowadzil operacje ktora sie powiodla, a przy tej chorobie bylo 50% szansy. W czasie wizyt mial doskonałe podejscie, zartowal, pytal sie o stan zdrowia, byl kulturalny, jak najbardziej mily, kometenty poswiecil mi czas na zdjecie szwow nawet gdy nie pracowal- za darmo. Jak najbardziej polecam lekarza, jeden z najlepszych jakich znam.
zdecydowanie nie polecam, jest niezdecydowany i niekompetentny, planuje operacje, a 15 min przed planowana operacja odwołuje ja podając powód który powinien być sprawdzony w pierwszej kolejności- dla mnie jest albo niekompetentny albo czeka na wizytę prywatna i łapówę.
Bardzo dobry chirurg, profesjonalne podejście, w szpitalu zajął się dzieckiem i przeprowadził operację, polecam naprawdę.
Nie polecam tego lekarza.poniewaz nie sprostał moim oczekiwania
Nie polecam tego lekarza.poniewaz nie sprostał moim oczekiwania
polecam tego lekarza, mój 2 letni syn był przez niego operowany dwa razy. Jest osobą zdystansowaną, ale kompetentną.
swietny lekarz oddany zawodowi. wysokiej klasy specjalista, goraco polecam
swietny lekarz oddany zawodowi. wysokiej klasy specjalista, goraco polecam
Lekarz z duzym doswiadczeniem. Polecam szczegulnie w kwestji leczenia ran. Swietny chirurg, mi pomogl i jestem zadowolona. Dziekuje panie doktorze. Barbara.D