najlepszy lekarz ginekolog w Poznaniu!zainteresowany problemami i pomocny
najlepszy lekarz ginekolog w Poznaniu!zainteresowany problemami i pomocny
Wspaniały lekarz. Jego ogromnym plusem jest to, że ma nie tylko prywatny gabinet, ale również ma praktykę szpitalną, dzięki czemu ma ogromne doświadczenie i wiedzę. Widać, że się przejmuje i zależy mu na pacjentkach. w gabinecie jest czysto i komfortowo. Poleciła Pana doktora swojej koleżance, która też jest z niego zachwucona. Szczerze POLECAM
Wizyta u Doktora spełniła moje wszelkie oczekiwania. Po pierwsze profesjonalne podejscie do pacjentki. Po drugie zrobiony szereg badań w przystępnej cenie. Po trzecie sympatyczny, przystojny profesjonalista... bo tak można określić wrażenie jakie robi on i jego doświadczenie.
Świetny lekarz, bardzo profesjonalny, prowadzi moją ciąże, jestem bardzo zadowolona:) serdecznie polecam
W mojej ocenie PROFESJONALISTA: - wyczerpujący wywiad - kompleksowe badanie (usg, badanie piesi, badanie na stan zapalny narządów płciowych) - rzetelne odpowiedzi na kierowane pytania - bezpieczeństwo czasu - dr poświęca tyle czasu ile to konieczne - przyjazna atmosfera - gabinet przystosowany do komfortu pacjentki BARDZO POLECAM!!!!!!
W mojej ocenie PROFESJONALISTA:
- wyczerpujący wywiad
- rzetelne odpowiedzi na kierowane pytania
- bezpieczeństwo czasu - dr poświęca tyle czasu ile to konieczne
- przyjazna atmosfera
- gabinet przystosowany do komfortu pacjentki
BARDZO POLECAM!!!!!!
Polecam. Pan doktor jest bardzo miły, czasami zabawny, co pozwala rozładować stres związany z wizytą. Ponadto bardzo delikatny podczas badania. Wszystko cierpliwie tłumaczy. Gabinet komfortowo wyposażony.
Wspaniały fachowiec, kompetentny i przemiły, lekarz z "prawdziwego zdarzenia". Z pasją opowiada o dzieciach, tak samo traktuje wizytę na NFZ i prywatnie (osobiście sprawdziłam). Nigdy się nie spieszy i szczerze powiem gabinet jest bardzo nowoczesny a cena niska jak na tak wysoki standard. Gorąco polecam i mam nadzieję, że nigdy się nie zmieni.
Wspaniały fachowiec, kompetentny i przemiły, lekarz z "prawdziwego zdarzenia".
Gorąco polecam i mam nadzieję, że nigdy się nie zmieni.
Nie spotkałam lepszego lekarza!!!! Kompetenty, rzeczowy,szczegółowo tłumaczy, dba o pacjentkę, dwonił zapytać jak się czuję!!! Nie śpieszy się i jest bardzo uprzejmy.
Nie sądziłam, że jeszcze są tacy lekarze.Przemiły człowiek, z ogromnym poczuciem humoru, kulturalny, kompetentny, dokładny, świetny specjalista. Zawsze ma czas dla pacjentki, nie tylko odbiera telefony ale także oddzwania. Otoczył moją mamę opieką przed, w trakcie i po operacji. Podnosi na duchu, wspiera, jego pozytywna energia zdecydowanie udziela się pacjentkom. Trafić na takiego lekarza to skarb. Anioł!
lepszego lekarza nie ma chyba w poznaniu. Bardzo miły, troskliwy i bez problemu można się z nim skontaktować. zawsze ma czas na rozmowę i wytłumaczenie poblemu.