lekarz Wojciech Pilecki

1,1

Okropny człowiek. Agresywny w stosunku do chorych i bardzo nieprzyjemny w zachowaniu. Jako pacjent czułem się w gabinecie jak intruz

Okropny nieprzyjemny lekarz. Zbywa pacjenta, duże mam wątpliwości czy on chce pomoc c czy poprostu się pozbyc i dowidzenia

Totalne nieporozumienie i lekcewazenie pacjenta. Kazdy pacjent to po prostu sztuka. Brak slów. Wykorzystuje brak konkurencji w badaniach emg. Strata czasu i pieniedzy.

Moja mama została przywieziona karetką na SOR do szpitala na arkońską z podejrzeniem udaru, ponieważ miała zaburzenia równowagi. W trakcie pobytu na SORze, mamie pogarszało się. Lekarz widział zmiane stanu zdrowia. Zdiagnozował porażenie nerwu twarzowego i wypisał mamę do domu w stanie dobrym, gdzie mama nie była w stanie już ani mówić ani chodzić, a przyjeżdzając na SOR mowiła i chodziła ale ledwo. Po godzinie od wypisania, mama w domu zaczęła diametralnie słabnąć i straciła mowę, była sparaliżowana. Po wezwaniu drugi raz karetki, mama od razu znalazła sie na OIOMie i obecnie leży w śpiączce farmakologicznej i jest sztucznie wentylowana. Walczy o życie. Nie polecam tego lekarza!