Super podejście, dobry kontakt. Jedyny minus opóźnienia trwajace nawet do 2h mimo wcześniejszej godzinowo umówionej wizyty. Ale to mozna przezyć.....polecam.
Polecam jak najbardziej.Wielka kompetencja,uprzejmość i delikatność.Duża ilość czasu poświęcona pacjentce i zaangażowanie.Kompleksowo wykonane wszystkie badania.Jestem naprawdę zachwycona.Cena duża ale naprawdę jest za co.
za wizyte wie ile skasowac ale nic wiecej.umowilam sie z nim na badanie w szpitalu drogie zreszta i zostalam zwyczajnie olana nawet telefonu nie odbieral.d..a nie lekarz niech sie spakuje
Zbadał dokładnie, wytłumaczył co i jak,dla mnie w porządku.
Zbadał dokładnie, wytłumaczył co i jak,dla mnie w porządku.
Śmiało mogę polecić, chodzę do niego już 7 lat, jedyny minus to cena. Ciężarne płacą tyle samo za każdą wizytę, które pod koniec ciąży są przecież częste.
dla takiej kasy to każdy jest uprzejmy a jak się pójdzie 10 razy to rachunek jest prosty .A na koniec lekarz stwierdza że nie ma miejsca w szpitalu i trzeba czekać ....TYLKO pytam się na co?chyba na cmentarz KASY FISKALNE JESTEM ZAAAAAAAAA
Bardzo kompetentny lekarz . Wytłumaczył mi wszystko. Wizyta trwała około 40 minut.
a jak się do niego umówić podany nr nie odpowiada
a jak się do niego umówić podany nr nie odpowiada
lekarz na 5 ale duzo kosztuja wizyty i jak sie idzie na wizyte kontrolna to ponownie trzeba placic. dlatego znalazlam innego lekarza, tanszego.
ZAWSZE MIŁY I POMOCNY CHODZĘ JUŻ DO NIEGO 15 LAT PROWADZIŁ MNIE W CIĄŻY ,TO JEMU ZAWDZIĘCZAM UDANY PORÓD , SERDECZNIE POLECAM.