lekarz Wojciech Wietrzyński

2,0

4,0

Straszny człowiek ,bez empatii ,arogancki . Weszłam do gabinetu z tatą który jest 2 tyg po udarze mózgu,słaby nie wie za bardzo co się wokół niego dzieje ,przedstawiłam się i spytałam czy mogę uczestniczyć w wizycie na co usłyszałam ,że zostaje tylko pacjent. Zwracam się ponownie Panie doktorze tata nie poradzi sobie sam ,wtedy ten Pan bo podejścia lekarskiego nie było kszty podniósł ton i mówi proszę wyjść Pani mi przeszkadza.Opuscilam gabinet ... Tata który ledwo stoi na nogach ,brak koncentracji i stabilnej równowagi doczłapał się do wyjścia z kartkami …

Tata który ledwo stoi na nogach ,brak koncentracji i stabilnej równowagi doczłapał się do wyjścia z kartkami jakimiś w ręku . Pytam co zapamietaleś odpowiedź była NIC! Z tymi zapiskami poszłam do lekarza rodzinnego prosząc o pomoc w wyjaśnieniu zaleceń . Dramat i szok trudno uwierzyć w takie zachowanie .

Jest tak nieprzyjemny, ze zastanawiam się kto go jeszcze chce zatrudnić. Chyba pomylił zawód. Napewno już więcej nie skorzystamy z porady.

Jestem bardzo rozczarowana podejściem lekarza do wizyty.Przyszłam na wizytę kardiologiczną z mężem który ma problemy z pamięcią lekarz nie pozwolił mi wejść razem z mężem mimo jego zgody nie pozwolił wytłumaczyć dlaczego chciałam uczestniczyć w wizycie podniesionym głosem nieładnie mnie wyprosił z gabinetu.Mąż był zdenerwowany gdyż nie zawsze potrafi odpowiedzieć na pytania zadawane przez lekarza bo nie pamięta dlatego zawsze jestem z nim do pomocy.Pierwszy raz zostałam tak potraktowana przez lekarza chcąc pomóc mężowi i zarazem lekarzowi.Stanowczo nie polecam Pana doktora który traktuje ludzi bardzo nieładnie bez empatii i zrozumienia.

Bardzo nie polecam!!!! Miałem umówione badanie USG serca na 8:40. Przyszedłem o 8:39, ale musiałem skorzystać z łazienki (drzwi obok gabinetu tego lekarza). I już o 8:41 byłem pod jego gabinetem. A o 8:42 ten człowiek wyszedł z gabinetu ubrany w odzież wierzchnią i zamknął drzwi, a na moje zgłoszenie o to że jestem umówiony na badanie, powiedział że się spóźniłem i - "no, trudno". Po czym on wyszedł z szpitala. Od razu zgłosiłem się do recepcji i pielęgniarki bo poczułem źle, no i w rezultacie miałem ciśnienie 177/99 i …

Bardzo nie polecam!!!!
Miałem umówione badanie USG serca na 8:40. Przyszedłem o 8:39, ale musiałem skorzystać z łazienki (drzwi obok gabinetu tego lekarza). I już o 8:41 byłem pod jego gabinetem. A o 8:42 ten człowiek wyszedł z gabinetu ubrany w odzież wierzchnią i zamknął drzwi, a na moje zgłoszenie o to że jestem umówiony na badanie, powiedział że się spóźniłem i - "no, trudno". Po czym on wyszedł z szpitala. Od razu zgłosiłem się do recepcji i pielęgniarki bo poczułem źle, no i w rezultacie miałem ciśnienie 177/99 i to pierwszy raz w życiu.
Takie zachowanie nie jest do akceptacji przy czym u lekarza pracującego z chorymi na serce.
Mam nadzieje że ta informacja się przyda i pomoże uchronić czyjeś zdrowie.

Incydent miał miejsce 03.02.2025 w placówce Lux med, Toruń ul.Skłodowskiej-Curie 73, gabinet A8

Bardzo nieuprzejmy i arogancki lekarz, wyprosił z gabinetu, pracuje jak na przymus, nieprzyjemnie odzywa sie do pacjenta. Odradzam i nie polecam,

Nieuprzejmy, arogancki, poprosiłam o konkretne badanie z powodu zaleceń lekarskich, pan oznajmił, że to on sprawdzi zalecenia, wszechwiedzący, negujący poprzednie badania. Nic dziwnego, że ma wolne terminy. Nie polecam, nigdy więcej nie odwiedzę.

Nie polecam, nigdy więcej nie odwiedzę.

Kompetentny specjalista Wie co robi super lekarz szkoda że tak mało Takich fachowców ,wiem co mówię!!!!