lekarz Wojciech Wilczyński

3,8
4,1
4,4
3,9

Bardzo dobry lekarz, nigdy się nie zawiodłam, zawsze przyjmie, dobrze zdiagnozuje, przeprowadzi zabieg, zawsze jest dla pacjenta.

Niestety, ale wizyta, która trwa 3min, a trzeba zapłacić 285zł to jest skandal. Oczywiście nie dowiedzialam się od doktora co mi jest, nie poprosił nawet o wyniki badań, o których mówiłam. Przepisał lek nie mówiąc nawet jak go stosować i jak długo. Naburmuszony, nic nie tłumaczący człowiek. Bardzo nie polecam. Wizyty na nfz wyglądają już lepiej niż u tego pana.

Bardzo dobry lekarz a w dodatku życzliwy człowiek. Dokładnie potrafi opisać co robi, a w dodatku doradzi w jakim kierunku można dodatkowo pójść. Jest przy tym dokładny.

Wysokiej klasy specjalista,miły,uprzejmy,godny polecenia i zaufania. Profesjonalista wysokiej klasy,znacznie skrócił czas leczenia ran. Wdzięczny pacjent z Rodziną.

Wysokiej klasy specjalista,miły,uprzejmy,godny polecenia i zaufania.
Profesjonalista wysokiej klasy,znacznie skrócił czas leczenia ran.
Wdzięczny pacjent z Rodziną.

Wspaniały lekarz i człowiek.Żadnej pazerności i cwaniactwa

Wspaniały lekarz i człowiek.Żadnej pazerności i cwaniactwa

Może się wydawać, że wartość oceny między 4-5 wzbudza nieufność co do niej, niemniej jednak tak oceniam dr Wilczyńskiego

To nie jest lekarz tylko znachor-przpisywal mi ciągle tabletki a nawet nie wiedział co mi jest.Diagnozy nie postawił żadnej a tabletki przepisywał co wizyte inne {wizyt było min.5}

Dobry i uprzejmy, poświęca dużą uwage do problemu choroby. Nie zostawia pacjenta bez pomocy.