Wschowa

Robert Kurzawiński

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

Ambulatorium Lekarza Rodzinnego (wejście od bramy US we Wschowie), piętro I gabinet nr 8,
ul.Zielony Rynek 7
Wschowa

Świetny specjalista, zdecydowanie polecam. Bardzo pomocny, uprzejmy, przykuwa szczególną uwagę do problemu oraz bardzo szybko stawia trafne diagnozy, a co tym idzie leczenie.
Opinia dodana przez: Anomin

lekarz Krzysztof Szulc

67-400 Wschowa

bardzo dziękuję za profesjonalizm..... i za Profesora z Poznania również. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Lidia

lekarz Stefan Olszewski

Zielona 10
67-400 Wschowa

Ja, aż tak się nim nie zachwycam. Po pierwsze, rzeczywiście jest bardzo miły, ale jaki ma być skoro to jest gabinet prywatny i z tego ma dochód. Co do metod leczenia nie podoba mi się jedno, a mianowicie bardzo często stosowanie różnego rodzaju wziewk. Owszem mniej stosuje antybiotyków, ale te sterydy we wziewkach mi się nie podobają. Czy wszyscy muszą być jak Bjoergen?

lekarz Kinga Moskal

Lekarz medycyny ratunkowej

67-400 Wschowa

Bardzo kulturalna i znająca się na swojej pracy p. doktor. Cierpliwa i rzeczowa. Cała ekipa która pełniła dyżur była profesjonalna i pomocna. Myślę że to właśnie lekarz wprowadza taką dobrą atmosferę gdzie chory człowiek czuje się spokojny i zaopiekowany mimo problemów zdrowotnych
Opinia dodana przez: Kasjana

lekarz Abdul Zeid

67-400 Wschowa

Bardzo dobry fachowiec. Miałem operację przepikliny pachwinowej. Polecam Pana doktora. Złote ręce. Profesjonalne podejście, zdecydowanie. Oby więcej takich lekarzy. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Marek z Nowej Soli

lekarz Waldemar Herman

Endokrynolog, Internista

Zielona 8
67-400 Wschowa

Zero szacunku dla czasu pacjenta. Brak umiejętności planowania wizyt. Umówi cie na jakąś godzinę to może wejdziesz po czekaniu 4godzin w poczekalni. Masakra. Ceny za wizytę horendalnie wysokie. Nigdy więcej.
Opinia dodana przez: Damin

lekarz Wojciech Motwicki

67-400 Wschowa

Dzisiaj byłem na izbie przyjęć we Wschowie z powodu urazu palca. Przyszedłem o 21:30. Otrzymałem informację, że chirurg (Wojciech Motwicki) przyjdzie z Oddziału za 20-30 minut (taką informację przekazał personelowi). I faktycznie przyszedł... po prawie dwóch godzinach, o 23:20. Jak wchodził, to nawet nie powiedział dzień dobry. Zwróciłem mu na to uwagę, pytając, czy zawsze tak traktuje pacjentów. Powiedział, że jak mi się nie podoba, to mogę jechać do Leszna …
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Marta Kuźmiak

67-400 Wschowa

Pani umawia pacjentów na co pół godziny, a wizyty są dłuższe. Nigdy nie jest punktualnie. Jak tylko pół godziny opóźnienia to święto - zwykle jest więcej. Bez szacunku. Można umówić się przez stronę - człowiek dopasuje sobie termin pod własny grafik, a tu w niedzielę SMS - wizyta odwołana - może być wtedy i wtedy. Nie odpiszesz od razu - kolejny SMS - proszę potwierdzić, proszę potwierdzić. To po co …
Opinia dodana przez: Mateusz

lekarz Renato Moder

Westerplatt 21
67-400 Wschowa

Doktor Moder jest moim wielkim rozczarowaniem. Chodziłam do niego przez całą ciążę, wtedy byłam z niego w miarę zadowolona, mimo że wizyty były krótkie, a raz nawet doktor zapomniał o skierowaniu mnie na konieczne badania. Jego prawdziwą twarz odkryłam na wizytach kontrolnych po ciąży. Czułam się u niego jak zło konieczne - wizyty trwają max 5 minut, doktor nic nie tłumaczy, zbywa pacjentki. Gdy przyszłam do niego z 20-dniowym krwawieniem …
Opinia dodana przez: Daria

lekarz Radosław Wełyczko