Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

lekarz Mateusz Jobczyk

Centrum Medyczne Bazarowa Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Spółki z o.o. "DELTA - IMPORT"
ulica Bazarowa 9

Fantastyczny lekarz. Sprawny, doświadczony i kompetentny. Jestem po prostatektomii radykalnej.... Po dwoch miesiacach czuję się doskonale, polecam gorąco PS
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Grzegorz Cichosz

III Szpital Miejski im. dr Karola Jonschera
ul. Milionowa 14

Bardzo rzeczowy i kompetentny lekarz który poświecił maximum czasu na przekazanie informacji o stanie zdrowia pacjenta miły konkretny i odpowiedzialny w sposób szczególny zajmuje się pacjentem i jego dolegliwościami .Bardzo dziękuje za opiekę nad moim mężem podczas choroby
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Michał Wlaźlak

ulica Bazarowa 9

Pan dr.Wlaźlak uratował mi życie,przeprowadzając usunięcie zatoru jelit i likwidujac ogromną przepuklinę brzuszną.Podszedł kompleksowo ,wytłumaczył przebieg i ryzyko zabiegu.W czasie długo trwającej rekonwalescencji poswięcał mi dużo uwagi,stosował najnowsze dostępne środki lecznicze.Mówiąc szczerze,nie spotkałem w swoim życiu tak uprzejmego i empatycznego lekarza. Mogę stanowczo polecić Pana doktora jako znakomitego fachowca.Tylko dr Michał Wlaźlak!
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Ali Sulima

Szpitalna 7A/33

Przesympatyczny człowiek i wspaniały lekarz. Przydałoby się, żeby inni brali przykład z Pana doktora. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Wanda Trębicka

lekarz Zbigniew Deroń

Matejki 6a/32

Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i dokładne informowanie i tłumaczenie pacjentowi na czym polega jego problem. Lekarz budzący zaufanie pacjenta.
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Mariusz Muszyński

Wygodna 13/15/28

Miałam Zaszczyt poznać Szlachetnego Pana Doktora. Pan Doktor to Osoba oddana pacjentom.;w Swoich codziennych działaniach stosuje zasady akceptacji, pomocy indywidualizacji. Pan Doktor Bardzo Dobrze Traktuje Osoby Niepełnosprawne z orzeczona wadą wzroku.Pan Doktor stosuje indywidualny program leczenia każdego przypadku wymagającego interwencji . Pan Doktor Jest Człowiekiem Wielkiej Klasy .Pan Doktor Pomaga osobom słabowidzącym, .pacjentka Dorota Żaczek
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Marta Degórska

III Szpital Miejski im. dr Karola Jonschera
ul. Milionowa 14

Bardzo profesjonalny i szczegółowy opis . Pani doktor poświęca dużo czasu nad każdym zdjęciem. Na podstawie opisu zrobionego przez dr Piaszczyk nawet lekarz pierwszego kontaktu może wdrożyć leki zanim przyjmie lekarz specjalista .
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Anna Cyniak-Magierska

Endokrynolog, Internista

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Pani Doktor jest świetną specjalistką. Odkąd jestem pod Jej opieką, a to już wiele lat minęło, nie mam problemów z tarczycą. Zawsze na czas wizyta i badania. Bardzo polecam i dziękuję. Joanna
Opinia dodana przez: Joanna

mgr Mateusz Dzierżawski

Ratownik medyczny

Medical Support Mateusz Dzierżawski
Pomorska 40

Świetny ratownik medyczny, doskonale potrafi przekazać ogromną merytoryczną wiedzę, posiada wysokie kompetencje. Wiele się od niego nauczyłem w teorii i praktyce. Poświęca dużo czasu, dodatkowo bardzo miły i uprzejmy. Polecam! Dziękuje Panie Mateuszu.
Opinia dodana przez: M

lekarz Jacek Szewczyk

Lekarz rodzinny

Centrum Medicover Rydza-Śmigłego
Aleja Edwarda Śmigłego-Rydza 20

Super specjalista. Pomogl mi zmienic styl zycia. Po toku czasunsuoer poprawa wynikow badan oraz spadek wagi. Polecam
Opinia dodana przez: Bartosz

lek. med. Katarzyna Błędzińska - Świniarska

Centrum Medicover Piłsudskiego
Al. Marszałka Piłsudskiego 3

Bardzo życzliwa, pomocna, wyrozumiała pani doktor. Trafna diagnoza, skuteczne leczenie, dokładnie wytłumaczone i przekazane zalecenia.

lekarz Anna Połubińska

Internista, Reumatolog

Kopernika 62 (Reuma-Med)

Pani Dr. Połubińska jest bardzo dobrym specjalistą,wizyta i badanie wykonuje szczegółowo, wysłuchuje pacjenta , zleca trafne badania zleca leki oraz serwuje bardzo pomocne dla pacjenta porady dotyczące choroby .Byłem u Szanownej Pani Dr. ze schorzeniami reumatologicznymi,poświęca dużo czasu dla pacjenta ,jest bardzo miła ,uprzejma!!W przeciągu 20lat chodząc po różnych specjalistach nie spotkałem tej klasy prawdziwego i oddanego lekarza jak Pani Doktor!!
Opinia dodana przez: Zbigniew

lek. dent. Tomasz Kowalik

GRA-MED STOMATOLOGIA
A.STRUGA 55

Bardzo fajny lekarz .Spokojny ,uprzejmy,rzeczowy a co najważniejsze bardzo delikatny.

dr Eliza Dalecka

Choroby zakaźne

Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. Dr Wł.Biegańskiego / Przychodnia Specjalistyczna
ul.kniaziewicza 1/5

Wspaniała osoba.. gdy by tylko mogła nieba by przychyliła aby było wszystko ok. To jest lekarz z powołania.. POZDRAWIAM.. A lekarzowi dziękuje za wszystko co dla mnie zrobiła!!

lekarz Artur Woźnica

Anestezjolog

Medeor Plus Szpital Wielospecjalistyczny
ulica Ciesielska 8

Bardzo miły lekarz ,znieczulenie do cesarskiego cięcia zrobił bezbolowo ,udzielił potrzebnych mi informacji o rodzaju znieczuleń do cesarskiego cięcia .

lekarz Marcin Wiszniewski

ulica Bazarowa 9

Jest bardzo kompetentnym lekarzem.Ma bardzo dobre podejście do pacjenta.Szybka diagnoza.Trafne leczenie.Polecam wszystkim Pana doktora.

lekarz Małgorzata Olszewska-Kozińska

Anestezjolog

Al. Włókniarzy 198/38

Świetny lekarz, życzliwa osoba i bardzo kompetentna. Pani Doktor ma wyjątkowy dryg do wkłuć centralnych.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Jerzy Niemirowicz

Chirurg ogólny, Urolog

Medeor Plus Szpital Wielospecjalistyczny
ulica Ciesielska 8

Nieczęsto można spotkać lekarza o takim podejściu. Pan doktor prosi pacjenta do gabinetu z uśmiechem na twarzy co już powoduje, że człowiek staje się zdrowszy i pełen optymizmu. Myślę, że te parę metrów do drzwi i z powrotem robi celowo aby się ruszyć - po prostu dla sportu. Daje się odczuć, że ma chęci do pracy czego nie można powiedzieć o wielu innych lekarzach. Pan urolog jest uprzejmy, rzeczowo i …
Opinia dodana przez: Tomek Ł

lekarz Maciej Berut

ul. Dolina Kościeliska 5

DR.MACIEJ BERUT OGROMNA WIEDZA PRAWDZIWY FACHOWIEC W SWOJEJ DZIEDZINIE WZBUDZAJĄCY PODZIW W ŚRODOWISKU LEKARSKIM ZA PRZEPROWADZENIE ZABIEGU ODTWORZENIA CIĄGŁOŚCI PRZEWODU POKARMOWEGO W TRUDNEJ DO OPRACOWAINIA OPERACJI DOKTOR TO WYŻSZA LIGA W DZIEDZINIE CHIRURGII. Z POWAŻANIEM WDZIĘCZNY PACJENT.

lekarz Małgorzata Kuberska-Kędzierska

Diabetolog, Internista

Salve Przychodnia
ulica Struga 3

Lekarz, któremu zależy na pacjencie, z durzą cierpliwością wytłumaczy zawiłości medyczne związane z przypadkiem dotyczącym pacjenta.
Opinia dodana przez: Janusz