Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

Magdalena Hirowska-Tracz

Ginekolog położnik, Ginekolog

Polimed
ul. Energetyczna 8

Jestem "doświadczoną"pacjentką /7 operacji chirurgicznych/.Pragnę wyrazić opinię o Pani Dr.Hirowskiej-Tracz- ginekolog-onkolog.Profesjonalne,wyczerpujące wytlumaczenie schorzenia,a przede wszystkim skuteczne zakończenie zabiegu chirurgicznego. Serdeczne podziękowanie moje i moich najbliższych. Moja ocena,godna polecenia w skali 5-cio gwiazdkowej!

mgr Agnieszka Grabarczyk

Psycholog, Psychoterapeuta

Ośrodek psychoterapii Promente
Boczna 15/2

Polecam, Pani Agnieszka pomogłą mi wyjść z ciężkiej sytuacji i zrozumieć siebie na nowo. Dzięki terapii zacząłem nowe życie. AT
Opinia dodana przez: Adam Tr

lekarz Rafał Patrzyk

Neurochirurg

szpital wojskowy
LUX-MED Wroclaw , Legnicka 51?53

Żaden z lekarzy nie poświecił mi tak dużo czasu na ciepłą i merytoryczną rozmowę z wyjaśnieniem wszelkich wątpliwości, analizą dokumentacji i stanu zdrowia. Potrzebna mnie była taka wizyta- energetyczna, optymistyczna.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Tomasz Dziubaty

" ZIEMO-VITA"Ośrodek Medyczny Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Ziemowita 1-9

Super lekarz, dostał pracę w nowej przychodni w Głuszycy więc musiał zostać doceniony przez jej szefa, który jest świetnym lekarzem i widać po personelu, że stawia na młodych lekarzy jak doktor Tomek. Byłem u niego z córką raz z zapaleniem oskrzeli i o dziwo nie dostała antybiotyku jak w poprzedniej przychodni, wytłumaczył dlaczego nie daje od razu, wydrukował zalecenia i faktycznie dziecko wyzdrowiało choć mieliśmy z żoną opory co do …
Opinia dodana przez: G.

Małgorzata Winter

Kardiolog, USG

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Małgorzata Winter Gabinet Kardiologiczny
Żmigrodzka 83 lok. 502

Polecam wszystkim bardzo gorąco! Zarówno ja jak i mój tata byliśmy u dr Winter. Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie ma porównania z poprzednimi wrocławskimi kardiologami, u których byłam. Dalece od nich odbiega na wszystkich płaszczyznach!

dr Iwona Jurkanis

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

PROXIMUM
Żelazna 34 gabinet 208

Moja córeczka została nareszcie zdiagnozowana właściwie-podejrzewałam wadę słuchu,która występuje w mojej rodzinie. Okazało się, że to przez zapalenie zatok, na które dzieci też mogą chorować i przerośnięty migdał.Pani doktor dokładnie wypytała o choroby i zleciła leki , które pomogły.W gabinecie można zbadać słuch i wyniki są teraz dobre. Mogę polecić -doktor jest sympatyczna,cierpliwa i wszystko tłumaczy.Beata

lekarz Iwona Banach

Piłsudskiego 43 pok.121

Bardzo rzetelna, dokładna, rzeczowa pani doktor. Wykonuje badania niezwykle skrupulatnie, poświęca dużo czasu pacjentowi. Jedynie trochę zbyt oszczędnie tłumaczy chorobę/zalecenia, trzeba samemu się dopytywać, ale to standard u lekarzy, że niewiele mówią. Nie mniej jednak jestem zadowolona z wizyty u dr Banach.
Opinia dodana przez: pacjentka

lekarz Jerzy Płochowski

ul. gen. Romualda Traugutta 132/36

Pan Doktor to specjalista na 5 ,bardzo konsekwentny ,miły wysłucha i poradzi a poddanie się na operację to słuszna decyzja doktor bardzo mi pomógł zmagałam się z endoprotezą biodra przez prawie 4 lata .Pan Doktor wykonał mi rewizję endoprotezy dziś jestem po zabiegu sprawna i chodzę bez bólu.Dziękuję.
Opinia dodana przez: Olga

lek. dent. Natalia Jawor

Przychodnia Stomatologiczna "SALVUS"
ŚW. JERZEGO 15/1 C

Super lekarz z podejściem do pacjenta. Zawsze rzeczowo wyjaśni leczenie o odpowie spokojnie na pytania. Można się poczuć zaopiekowanym.

lekarz Bogna Dobrzyniecka

Małopanewska 3 / 12

polecam Panią doktor.rzetelna, konkretna, wzbudza zaufanie i nie sieje niepotrzebnej paniki. odpowiada na wszystkie, nawet z pozoru nieistotne i banalne pytania.

lek. dent. Anna Górska

IDD s.c. Buczak Bratek
ulica J. Piłsudskiego 18

Wspaniala Pani Doktor. Panicznie balam sie dentysty jednakże Pani Ania ten strach zniwelowala. Profesjonalizm i uprzejmosc gosci od wejscia do gabinetu zarowno od Pani Doktor jak i Pani Asystentki. Polecam
Opinia dodana przez: Iwona

dr n. med. Maciej Przestalski

Laryngolog

Piłsudskiego 43 pok.121

Mimo wieloletniej praktyki lekarskiej i ogromnej wiedzy teortycznej posiada duuuzo empatii, choc czasami zapomina, ze pacjent moze nie rozumiec terminologi medycznej. Od pacjenta oczekuje wspolpracy w leczeniu. Bywa, iz rezygnuje z honorarium, gdy ma pewnosc, ze finanse chorego nie sa w najlepszym stanie

lek. dent. Barbara Koniecpolska-Bień

Przychodnia MSW we Wrocławiu
Grabiszyńska 35-39

Pani doktor profesjonalna , przesympatyczna osoba z podejściem do pacjenta ;) byłam z córkami na przeglądzie w gabinecie w Karwianach . Właśnie tak powinna wyglądać wizyta u specjalisty wszystko sprawnie poszło i w przyjaznej atmosferze . Polecam Panią doktor zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci . Dorota

lekarz Ryszard Fedyk

Żelazna 36

Jestem pacjentką doktora Fedyka od 29 lat, moja pozytywna opinia na temat Pana doktora była i jest niezmienna: świetny lekarz,jego diagnozy są trafne,jest uprzejmy, poświęca pacjentowi odpowiednio dużo czasu a niekiedy nawet swój prywatny czas.Wielu moim znajomym poleciłam i nadal polecam tego lekarza.

Anna Krzyszowska-Kamińska

Lekarz rodzinny

Praktyka Lekarza Rodzinnego Anna Krzyszowska - Kamińska
Uczniowska 37a

Lekarz w pełni kompetentny, rzetelny i uprzemy. Pani doktor oddana pacjentowi.

lek. dent. Magdalena Świąder-Ziętara

Chirurg stomatolog, Protetyk

Centrum Skrzat
Rumiankowa 55 / 2C

Od czsu kiedy zdecydowałem się leczyć zęby u p. doktor, skończyły się moje z nimi problemy. Najpierw kompleksowe leczenie, a teraz przeglądy raz w roku i ew. drobne zabiegi. Pani Doktor jst wyjątkowa, ma niesamowite umiejętności i jeszcze coś co czyni że leczenie jest nadwyraz skuteczne.

lekarz Andrzej Kubicz

Urolog

Praktyka Lekarza Rodzinnego Dorota Babiak
ulica Królewska 30

U doktora Kubicza Andrzeja leczę się od kilku lat należy on do lekarzy uprzejmych, kompetentnych i poświęcających dużo czasu pacjentowi.Uważam że jest dobrym specjalistą.
Opinia dodana przez: Tomasz Anuszko

Marzena Klakocar

Laryngolog

Canaletta-Bellotta 4 lok. 4

bardzo fachowe podejście do pacjenta,doradza różne metody leczenia,dokładnie tłumaczy, szuka różnych metod leczenia

prof. dr hab. n. med. Krystyna Łoboz-Grudzień

ul. Św Mikołaja 51

Profesor jest bardzo dokładna, staranna, bardzo szczegoloo przeprowadza wywiad lekarski, bada dokładnie , używając aparatury, kt.ma w swoim gabinecie. Wysoka kultura osobista, bardzo profesjonalna, słowem: bez zarzutu. .

lekarz Małgorzata Rzepka

Lekarz rodzinny

Poranna 35/10

Bez wątpienia można rzec, że Pani dr jest lekarzem z powołania. Gabinet jest przyjemny i schludny. Mieści się w nim profesjonalny sprzęt do badań. Warunki komfortowe w pełni klimatyzowany lokal. Pełna informacja co mi dolega, jakie badania przeprowadziła oraz jakie leki mam zażywać (nazwa leku, ile na dzień oraz czas jego stosowania). W przypadku gdyby nastąpiły kolejne problemy zdrowotne, udałbym się ponownie do gabinetu lekarskiego Pani Małgorzaty Rzepki. Serdecznie dziękuję …
Opinia dodana przez: Tomek