lekarz Zbigniew Chruścicki

4,2

Czytam opinie i zastanawiam się czy to jest ten sam lekarz. Prywatnie 5 gwiazdek. Na NFZ w szpitalu to nie ten sam człowiek. Termin zabiegu po przyjściu do gabinetu 3 krotnie i to po kilka miesięcy przesuwany mimo, ze 5 pacjentów się nie stawiło. Zastanawiam się jak można przesuwać zabieg o kilka miesięcy nie spoglądając nawet na zmianę chorobową. Dotyczy to mojego męża ze znacznym stopniem niepełnosprawności . Mąż został potraktowany przez lekarza i pielęgniarki opryskliwie i bez wyznaczonego nowego terminu bo nie ma grafiku na następny rok a jest 2 października. Dr. Chruścickiemu za podejście do pacjenta nie dam ani jednej gwiazdki

Dr Zbigniew Chruścicki to lekarz z powołania i człowiek o niezwykłym sercu. Czułam się zaopiekowana jak nigdy wcześniej przez żadnego lekarza. Zamiast lęku – spokój. Zamiast chłodnej rutyny – empatia, cierpliwość i ludzka obecność. Dzięki niemu odzyskałam nie tylko zdrowie, ale i poczucie bezpieczeństwa. Dziękuję i polecam z całego serca!

Bardzo Polecam Chirurga Chruścickiego. Świetny lekarz, bardzo uprzejmy, cierpliwy, wyjaśnij mi każdy szczegół choroby. Lekarz chętny do rozmowy i widać, że praca to jego pasja. Profesor kokot mówił, że tylko dobry człowiek może być dobrym lekarzem, ten Pan Nim jest.

Przesypatyczny lekarz, uspokoił podczas zabiegu, wszystko wytłumaczył i na poważnie podszedł do problemy gdy tylko powiedziałam że znamię jest bolące i uciążliwe w codziennym życiu. Naprawdę polecam od serca a panu doktorowi dziękuję za szybką i bezbolesną pomoc ❤️

Wspaniały lekarz, bardzo empatyczny i szczegółowo ale przystępnie wyjaśni diagnozę. Pełen profesjonalizm!!!