Tomma Diagnostyka Obrazowa S.A. Ostrów Wielkopolski
Tomma Diagnostyka Obrazowa S.A. Ostrów Wielkopolski
Gabinet Chirurgii Laserowej Piotr Gross
Śmigielskiego 20
Ostrów Wielkopolski
Doktorze dziękuję serdecznie za pomoc. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Wrastający paznokieć wyleczony bezboleśnie. Efekt zabiegu zachwycający. Polecam wszystkim pacjentom potrzebującym pomocy.
ul. Wysocka 13 Ostrów Wlkp.
Ostrów Wielkopolski
Opinia na podstawie pobytu na oddziale Ortopedii i Traumatologii w Ostrowie Wielkopolskim. To co najbardziej rzuciło mi się w o oczy to mocny nacisk na to by pacjent opuścił oddział w jak najlepszym możliwym stanie zdrowia i miał dobre poprawne wyniki badań po operacji. Pan Ordynator jest w tej spawie bezkompromisowy. Oprócz tego, że jest bardzo dobrym ortopedą chirurgiem, jest też świetnym menedżerem zarządzającym. No i najważniejsze, pod maską ciągle ...
h
marsz. Piłsudskiego 12
Ostrów Wielkopolski
Swietnie ocenił uszkodzenie stawu. Wykonał USG, objaśnił co mam zerwane w stawie skokowym i jak to leczyć.Bardzo kompetentny i przyjazny.Stopa i staw skokowy wyleczone.Oceniam doktora bardzo wysoko jako fachowca w swojej dziedzinie.
Internauci czując się anonimowo w sieci wypisują opinie,które są naruszeniem dóbr osobistych i jako takie podlegają odpowiedzialności karnej.
Zniesławienie jest przestępstwem przeciwko czci i polega na pomówieniu innej osoby.
Przekazywana informacja nie musi poniżyć pomówionej osoby ...
Baczyńskiego 13
Ostrów Wielkopolski
Bardzo rzeczowy czlowiek i dobry specjalista. Lekarz z powolania.
OLK Sp. z o.o.
Ostrów Wlkp
Ostrów Wielkopolski
Byłem u tego Pana na wizycie.
Przebadał, przeprowadził wywiad, tutaj bez większych uwag.
Niestety ale w innych kwestiach muszę skrytykować tego lekarza, otóż bardzo niemiły, wręcz chamski bez powodu.
Płacimy składki zdrowotne, a lekarz jakby łaskę robił, że nam pomoże.
Tak nie może być.
Jeśli ten Pan nie zmieni stosunku do pacjenta to stanowczo Go odradzam.
Pozdrawiam i życzę wszystkim zdrowia.
Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Ostrowie Wielkopolskim - Lecznictwo Ambulatoryjne
Ostrów Wielkopolski
Pan dr Malkowski to kompetentny lekarz, ma wspaniałe podejście do pacjenta, Będąc u niego człowiek wie że dokonał dobrego wyboru. To człowiek bardzo kulturalny i grzeczny. Polecam!!
Ośrodek Leczenia Kompleksowego Sp. z o.o..
Wrocławska 81..
Ostrów Wielkopolski
pozdrawiam .potwierdzam to co napisali poprzednicy moja wizyta wyglądała bardzo podobnie jak wyżej opisane na koniec wizyty doktor wypisał receptę pstrykną palcem w moja stronę tak że spadła z biurka mówiąc do widzenia to było kilka lat temu ale wizyty nigdy nie zapomnę .
ul.Wrocławska
Ostrów Wielkopolski
Przesypatyczny lekarz, uspokoił podczas zabiegu, wszystko wytłumaczył i na poważnie podszedł do problemy gdy tylko powiedziałam że znamię jest bolące i uciążliwe w codziennym życiu.
Naprawdę polecam od serca a panu doktorowi dziękuję za szybką i bezbolesną pomoc ❤️