Cierpliwy,dociekliwy,precyzyjny;początkowo w trakcie wizyty zbiera dużo informacji o całym stanie zdrowia,analizuje dokumentacje medyczne,przebyte choroby itp,itd.Niezwykle staranny w samym badaniu oczu(korzysta z wielorakiego nowoczesnego sprzętu).Efekty końcowe nieporównywalnie lepsze w krótkim czasie (mam kilka schorzeń przewlekłych-łatwo mi porównywac).W rezultacie jest tanio:mniej leków,poprawa sprawności szybka.Koszt-mierząc nakładem czasu pracy(prawie 90 min.),kosztami sprzetu,skutecznoscią pomocy-nie jest wysoki!Polecono mi ten Gabinet-sama polecam Znajomym.
Dosyć dobry lekarz ale niestety pieniądze drze niesamowite. To prawda że zwraca uwagę i dosyć dobrze leczy ale jego minusem jest koszt wizyty. Cóż po co się napracowywać i przyjmować 10 pacjentów za 1000PLN jak można przyjąć 5 za te same pieniądze.
Ekman to zdzierca i nic więcej.Płaci się u niego 5 razy drożej a załatwia 5 razy gorzej.
.Lekarz, jak lekarz. Przyjął, zbadał powiedział o co chodzi i zakończył wizytę.
.Lekarz, jak lekarz. Przyjął, zbadał powiedział o co chodzi i zakończył wizytę.
Zbigniew Ekman jest człowiekiem bardzo nieuczciwym. Założył mi soczewki kontaktowe całkowicie nieodpowiadające mojej korekcji(które musiał kupić jakoś taniej lub zrócone przez innego pacjenta). Z powodu braku testowych soczewek założył mi takie że przez okres 6 tygodni nie widziałem nic praktycznie na odlęgłość 1 metra.Na moje wielokrotne uwagi stwierdził że trzeba się przyzwyczaić.Dodatkowo ceny soczewek są wielokrotnie wyższe niż w innych miejscach(np Bausch Soflens Toric kosztują 638zł w dodatku starej generacji a w sklepach optycznych 280zł).Soczewki kontaktowe kazał mi nosić 6 tygodni podczas gdy producent przewiduje okres maksymalnie 30 dni.Podczas późniejszej wizyty odmówił mi wipisania recepty na soczewki twierdząc że mogę je kupić tylko u niego.Ten człoweiek nie myśli o pacjencie tylko o jego pieniądzach mówię to z pełną odpowiedzialnością.
świetny lekarz, bada na wskroś, można nawet powiedzieć, że z wielką ciekawością podchodzi do pacjenta, jak do nowego okazu:)) Byłem wcześniej w tej komercyjnej przychodni na Noniewicza, gdzie całe badanie trwało nie dłyużej niż 5 min i gdzie źle mi dobrali okulary. Doktor Ekman badał i gadał z godzinę ( przyjął prosto z ulicy, nieumówionego:)) i)przepisał prawidłowe szkła.
Polecam bardzo dobry okulista. Potrafi szukać przyczyn choroby oczu i je znajduje, nawet jeżeli zajmuje to mu duzo czasu.
Bardzo bogato wyposażony gabinet;dużo nowoczesnego sprzetu a badanie w całości przeprowadza sam Lekarz.Badanie dośc uciążliwe( trwa ponad godzinę)-ale efekty rewelacyjne.Jest dociekliwy,piekielnie dokładny i konsekwentny.Dostałem adres od znajomych i sam dalej będę polecał.Warto zainwestowac bo jest warto: wiadomo za co się płaci.Wydane pieniądze są niewielkie jeśli oceni nakład pracy,efekty,poświęcony czas.Bada ,mimo że to okulista od stóp do głowy(wykrył mi skoliozę i nadczynnośc tarczycy oraz niedosłuch jednego ucha.