Byłam na SOR Legionowo przyjął mnie Pan Doktor - wspaniały lekarz, zaopiekował się moim przypadkiem w 100%. Bardzo dziękuję!
Dziś byłam na SOR Legionowo przyjął mnie wspaniały lekarz, zaopiekował się moim przypadkiem w 100%.Dziękuję bardzo serdecznie za opiekowaniem się moim przypadkiem Jolanta N
Pan doktor przyjął mnie w przychodni nocnej pomocy z atakiem rwy kulszowej. Pomógł, cierpliwie wytłumaczył choróbsko, zapisał leki, które pomagają. Taki lekarz, że tylko chwalić.
Pan doktor przyjął mnie w przychodni nocnej pomocy z atakiem rwy kulszowej.
Pomógł, cierpliwie wytłumaczył choróbsko, zapisał leki, które pomagają.
Taki lekarz, że tylko chwalić.
To była teleporada. Miły, uprzejmy głos. Może ten lekarz uratował mi życie. Nie wiem. Ale lek, który mi przepisał oraz ziołowe kapsułki a także przepis na naturalny syrop spowodowaly, że pokonalam covida w 3 dni od zastosowania przepisanych leków. Jestem szczęśliwa, że w tym trudnym czasie udało mi się trafić na wspaniałego lekarza!!!! Polecam w 100%