Niestety nie polecę Pana doktora opisując mu objawy jak ostry atak migreny dotego wzmagająca się arytmia i walka z przeziębieniem po pierwsze nie tylko nie wystawił L4 za wczorajszy dzień gdzie nie byłam nawet wstanie wsiąść telefonu do ręki bo światło komórki mnie raziło i miałam światłowstret ale pomijam już ten fakt miał takie prawo odmówił ok rozumiem ale najgorsze jest to że Pan doktor nie zadał ani jednego pytania jak się obecnie czuje i nawet nie zasugerował mi w żaden sposób jakaś pomoc .Poza tym że pouczył mnie iż mam leżeć co jest chyba logiczne przy migrenie rozumiem że mógł mieć gorszy dzień ale tak to nie powinno wyglądać .Nie wszyscy są szczęśliwi na L4 panie doktorze ja kocham swoją pracę bo też służę dla dobra pacjentów ale przykre jest to że podejrzewa Pan w pacjencie oszustwo bo takie właśnie mam odczucie subiektywne ale jednak .
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Konsultacja telefoniczna [Medicover]. Podczas rozmowy sugerował dezynfekcje lodówki domestosem. Nie wiem jak to skomentować. Odmówił wypisania zwolnienia na dzień poprzedni (nie było na ten dzień terminów), twierdzac, że mogłam zadzwonić wcześniej. Nie polecam.
Konsultacja telefoniczna [Medicover].
Nie polecam.
W czasie wizyty pan doktor wysłuchał męża i dokładnie go zbadał. Zlecił wiele badań w celu pstawienia właściwej diagnozy. Gdy kończył dyżur osobiście przekazał historie wizyty i badania męża innemu lekarzowi. Nam natomiast wszystko dokładnie wytłumaczył. Polecamy pana doktora za empatie, zaangażowanie i profesjonlizm.
Jestem właśnie po teleporadzie z doktorem i nie odczułam, ani przez chwilę złych emocji. Doktor mnie wysłuchał, dał wskazówki, skierowania na badania i wnikliwie przejrzał obecne badania. Ja ze swojej strony jestem bardzo zadowolona.
Ten lekarz to porażka!!!!! Przy chorobie wirusowej z biegunką i stanem podgorączkowym podczas wizyty w Medicover otrzymalam poradę: proszę wziąc Stoperan i jechac do przychodni. I co ważne pan dr internista wystawil mi skierowanie do internisty. Gratuluję podejscia do pacjenta, wiedzy i empatii.
Po konsultacji u Pana doktora jako internisty, zostałam skierowanie do - INTERNISTY. Zbagatelizował moje objawy, w wywiadzie wpisane zupełnie inne objawy niż podawałam. Żadnej pomocy - uważam że to niedopuszczalne, bagatelizowanie bardzo poważnych objawów pacjenta - gratuluję Panu empatii i odpowiedzialności zawodowej.
Czekałam ponad 3 godziny na połączenie z tym lekarzem, po to by lekarz powiedział mi że może mnie umówić do lekarza, po czym się rozłączył. No dziękuję bardzo...
Świetna oraz fachowa pomoc lekarza, podejście, zaangażowanie, szukanie rozwiązań, przeprowadzony dokładny wywiad oraz dobranie odpowiednich leków i toku leczenia. Polecam
Radzę omijać szerokim łukiem tego lekarza. Byłam na jednej wizycie. Od samego początku był bardzo niemiły. Był bardzo arogancki przed całą wizytę. Nie mam zaufania do jego wiedzy medycznej. Współczuję tym co ich leczy. Wizyta odbyła się na NFZ.
Przeżyłem 84 lata i mam wiele chorób zresztą zgodnie z wiekiem. Ostatnio pojawiła się nowa dolegliwość onkologiczna. Dostałem w rejestracji skierowanie na wizytę do Pana Doktora Zdzisława Derleta. Ponieważ nie znałem Pana Doktora postanowiłem wyszukać o nim opinii w Internecie. Muszę przyznać, że trochę się zaniepokoiłem. Strach minął, gdy wszedłem do gabinetu. Miły sympatyczny Pan zapoznał się z moimi dolegliwościami, dał skierowania do odpowiednich specjalistów, udzielił porad jak spowolnić postępującą chorobę, zaprosił na następną wizytę. Wyszedłem z gabinetu podbudowany psychicznie i zadowolony z pozytywnie załatwionych spraw.