Zgierz

lekarz Tadeusz Tkaczyk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medicoma
plac Kilińskiego 9
95-100 Zgierz

Świetny fachowiec i lekarz. Wspaniały Człowiek. Zawsze kieruje się przede wszystkim interesem pacjenta, który jest przez Niego traktowany z szacunkiem i sympatią. Potrafi nawiązać doskonały kontakt z pacjentem, sprawić, że pacjent ufa, wierzy i ma nadzieję. Na przestrzeni 6 lat dr Tkaczyk przeprowadził u mnie 4 operacje - 2 naprawcze i 2 endoprotezy kolan. Bez powikłań i najmniejszego błędu. Brak słów, bym umiała wyrazić Mu moją wdzięczność.
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Ola Hofman

Polimedica
ul. Witkacego 2d
95-100 Zgierz

Pani doktor jest lekarzem bardzo dokladnym i sumiennym,tlumaczy schorzenie i sposob leczenia,uwazam ze jest lekarzem godnym zaufania.
Opinia dodana przez: Malgorzata

lek. dent. Rafał Janiszewski

Chirurg stomatolog

Kuropatwińskiej 2
95-100 Zgierz

Chciałabym Pięknie z Całego Serca Podziękować Zacnemu Panu Chirurgowi Rafałowi Janiszewskiemu.Pan Doktor Rafał Janiszewski to Wysokiej Klasy Specjalista w swojej dziedzinie . Pan Doktor Jest Kulturalny, Empatyczny z Troską Podchodzi do pacjentów.Pan Doktor Respektuje Kartę Praw Pacjenta,w swojej pracy Zachowuje zasady Pomocy ,Akceptacji, Indywidualizacji. Miałam Zaszczyt leczyć oraz usuwać zęby u Zacnego Pana Doktora ,Wszystkie Zabiegi zostały przeprowadzone w Profesjonalny, Wspaniały Sposób,Pan Doktor Rafał Janiszewski Ma Bardzo Dobre Podejście do …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Jan Dąbrowski

Endokrynolog, Internista

NZOZ Centrum Medyczne As Medica sp. z o.o.
ulica Łódzka 82/84
95-100 Zgierz

Znakomity specjalista i empatyczny człowiek z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Jasno przekazuje wiedzę medyczną i sposób leczenia. Poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu. Jestem wdzięczna za zastosowanie odpowiedniego leczenia.

dr n. med. Elżbieta Oleszczak

Parzęczewska 36/69
95-100 Zgierz

Pani doktor Ela jest moim lekarzem od około 25 lat. Chciałam jej zrobić niespodziankę i zapisać kilka miłych słów o niej. Zawsze umie mnie pocieszyć. Robiła to nawet wtedy gdy jeszcze pracowała na onkologii. Wtedy moja sytuacja była beznadziejna. Zmieniła moje myślenie o zbliżającej się śmierci na głęboką wiarę w to, że razem pokonamy chorobę. I udało się jej zabić raka, który mnie trawił. Tłumaczyła dlaczego leczenie było ciężkie, ustaliła …
Opinia dodana przez: Maria

lek. dent. Karolina Frontczak-Sobór

Madox. Poradnia stomatologiczno - protetyczna
Arkadiusza Musierowicza 1ABC
95-100 Zgierz

Po wizycie jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm, Pani doktor jest berdzo delikatną i miłą osobą, usługa wykonana bardzo fachowo i z czystym sercem polecam innym
Opinia dodana przez: majka

lek. dent. Adrian Strzecki

Ortodonta, Stomatolog

Madox. Poradnia stomatologiczno - protetyczna
Arkadiusza Musierowicza 1ABC
95-100 Zgierz

Bardzo dobry ortodonta, mój syn uwielbia wizyty u pana doktora. Wszystko przebiega zawsze szybko sprawnie i w bardzo miłej atmosferze.

dr n. med. Krzysztof Kaczka

Szpital Wojewódzki
95-100 Zgierz

Pan Doktor dokładnie wyjaśnia poszczególne etapy leczenia, przy tym jest niezwykle uprzejmy. W szpitalu interesuje się pacjentem zarówno przed jak i po operacji. Jak najbardziej lekarz godny polecenia!

lekarz Jerzy Czernic

Dermatolog

Andrzeja Struga 23
95-100 Zgierz

Bardzo miły i sympatyczny lekarz,pomógł mojemu synowi w leczeniu trądziku a także mi w diagnozach znamion
Opinia dodana przez: czesia

lek. dent. Anna Kosmowska

Parzęczewska 24/lok.70
95-100 Zgierz

Przemiła , dokładna , korzenie usunięte w 3 sekundy jestem pod ogromnym wrażeniem . A złamana dwójka górna po odbudowie wyglada cudnie .Teraz tylko Pani doktor i nikt inny 💝

lekarz Przemysław Długosz

Staffa 10
95-100 Zgierz

Naprawdę fachowiec dużego kalibru, godny zaufania i polecenia. Po operacji wymiary biodra jestem mega zadowolony i wdzięczny . Naprawdę polecam tego lekarza...oby takich więcej
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Joanna Socha

Parzęczewska 36/69

dr n. med. Anna Gonerska-Szadkowska

Endokrynolog, Internista

Kościuszki 8
95-100 Zgierz

Lekarz o ogromnym doświadczeniu. Zna się na swojej pracy bardzo dobrze. Nie zamienię na zadnego innego

lekarz Zbigniew Kijas

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Gabinet Ortopedyczny
Bazylijska 39
95-100 Zgierz

Świetny specjalista. Miałem problemy z nogą po złamaniu, a on wszystko dobrze zdiagnozował i pomógł wybrać odpowiednią rehabilitację. Teraz mogę już śmigać na nartach :) Polecam tego ortopedę!

lekarz Wojciech Piesiewicz

NZOZ Centrum Medyczne As Medica sp. z o.o.
ulica Łódzka 82/84
95-100 Zgierz

BARDZO SYMPATYCZNY DOKTOR PODEJSCIE DO PACJENTA CIEPLE POTRAFI WYTLUMACZYC WSZYSTKO DOKLADNIE I ZROZUMIALE NIGDY NIE ODMUWI PORADY .LEKARZ JAKIEGO SZUKAC ,WART POLECENIA INNYM PACJENTOM

lekarz Piotr Oset

Gastrolog, Internista

Stanisława Witkacego 2d
95-100 Zgierz

Dzisiaj miałam kolonoskopię i z całego serca polecam Pana doktora. Bardzo bałam się tego badania ale Pan doktor zrobił je z dużą delikatnością, zrozumieniem moich obaw i rozładowaniem napięcia miłą rozmową na inne tematy. Zabieg przeszłam bezboleśnie z pobraniem wycinka (wbrew wielu opiniom) za co serdecznie dziękuje, życzliwa atmosfera i pełen profesjonalizm z dużą wiedzą i doświadczeniem. W trakcie zabiegu Pan doktor wyjaśniał co robi. Lekarz budzący zaufanie. Podziękowania należą …

lekarz Zofia Marciniak

Kamienna 62
95-100 Zgierz

Pani doktor jest wspanialym lekarzem, kompetentna, z duza wiedza i doswiadczeniem, bardzo uprzejma, cierpliwie odpowiada na wszelkie pytania i wyjasnia wszelkie watpliwosci. Uśmiech na twarzy pani doktor redukuje stres u pacjentki. Z calym przekonaniem polecam pania doktor i jej gabinet. Kazdy problem zdrowotny za kazdym razem rozwiazywany jest profesjonalnie i z duzym wsparciem ze strony pani doktor. To lekarz z powolania, angazujacy sie maksymalnie, otaczajac troska pacjenta. To rzadkosc dzisiaj …
Opinia dodana przez: Monika G.

dr n. med. Ewa Kołecka

Chirurg ogólny, Ortopeda

ICZMP w Łodzi
3 Maja 52
95-100 Zgierz

Mój synus urodził sie z wrodzon a wada stopy konsko- szpotawej. Odrazu w szpitalu miał zalozony gips przez Szanowna Panią Ewę K. Przez 8 miesiecy leczylismy się Pani Dr nas prowadziła, nacinała ścięgno, a dzis synus ma 13 miesięcy biega. Zapomnielismy juz o tym. Polecam Pania Doktor lekarz z powwołana. DOŚWIADCZONY !!!
Opinia dodana przez: sZYMON

lekarz Artur Bobeff

Specjalistyczne Centrum Medyczne "WAMED'''' s.c. W. Kałużny, R. Błaszczyk
ulica Dąbrowskiego 6/8
95-100 Zgierz

Pan Doktor Bobeff to Wysokiej Klasy Specjalista Uratował życie mojej mamy,u której zdiagnozował guz.Pan Doktor Jest Empatyczny,Życzliwy.Z Troską Podchodzi do każdego przypadku.Pan Doktor nie Bagatelizuje problemów zawsze na Pierwszym miejscu stawia dobro pacjenta wymagającego szybkiej interwencji Fachowca.Pan Doktor Jest Bardzo Kompetentny Poświęca czas w 100%,Kompleksowo Podchodzi do pacjentek przy czym Pan Doktor Jest Bardzo Uprzejmy i godny Polecenia.Dziękuje Panu Doktorowi za Uratowanie życia mojej mamy.córka Dorota Żaczek pacjentki Grażyny Żaczek.
Opinia dodana przez: Dorota