Lekarz budzący duże zaufanie przyznam szczerze pierwszy raz spotkałam lekarza który ma tak dobre podejście do pacjenta i w sposób fachowy i zrozumiały tłumaczy na czym polega problem medyczny Gorąco polecam
Jestem raczej rozczarowana, wizyta droga, sprzęt nie najnowszy (w Corporze), wizyta zbyt szybka, na wizytę z NFZ nie bardzo można liczyć. Jedyne co przemawia na tak, to szpital w Pyskowicach. Dla porównania Dr Strzałkowski bierze tyle samo, a sprzęt i gabinet nowoczesne, podejście rewelacyjne, jedyny minus - szpital w Strzelcach. To moja szczera opinia, ale każda musi wybrać sama.
Panią doktor polecam każdemu!Świetny lekarz!Bardzo miła-z takim zwykłym ludzkim podejściem do pacjenta,przesympatyczna i co najważniejsze świetny specjalista!!!!
Bardzo dobra lekarka. Konkretna, mila. Z czystym sumieniem polecam.
Bardzo dobra lekarka. Konkretna, mila. Z czystym sumieniem polecam.