lekarz Anna Piestrzyńska-Cieślik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDYK" Sp. z o.o.
inna Ks.Władysława 27
44-240 Żory

Wspaniała Pani doktor, sympatyczna, z dużą wiedzą. Poświęca dużo czasu pacjentowi, dokładnie tłumaczy, cierpliwa. Polecam

lek. dent. Anna Stańczyk-Franiel

Przychodnia "Elmed" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Powstańców Śląskich
44-240 Żory

Pełną empatii,zrozumienia ,kompetentna ,rzeczowa. B.dobry Specjalista z podejściem do Pacjenta. Z doświadczeniem. Lekarz z sercem. Z powołania. B.polecam.
Opinia dodana przez: Barbara Maria

lekarz Wojciech Mencel

Poradnia Zdrowia Psychicznego i Uzależnień
os. Sikorskiego 52 D
44-240 Żory

Lekarz prowadzący moje 2 ciąże . Bardzo dobry uprzejmy lekarz . Dodam że chodziłam do niego panstwowo i nie odczulam żadnej różnicy. Podejście miał bardzo dobre od początku do końca . Lekarz się mną interesował gdy wyczuł zagrożenie kierował do szpitala gdzie mogłam być pod stałą kontrolą . Jestem zadowolona i co najważniejsze mam zdrowe kochane dzieciaczki :) :)
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Artur Kłusek

Internista, Pulmonolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Alfa-Med - Żory
ulica Promienna 1
44-244 Żory

Pan Doktor jest bardzo kompetentny, empatyczny i cierpliwy a poza tym uważnie słucha pacjenta i jego opiekuna podczas wywiadu, poważnie angażuje się w proces diagnostyki i analizy wyników, leczenie konsultuje z chorym traktując serio jego sugestie i wyjaśniając wszystkie istotne kwestie ,by wybrać optymalną opcję leczenia czyli skuteczną, ale i jak najbardziej komfortową dla chorego . Jest nie tylko wspaniałym specjalistą, ale także niesamowitym Człowiekiem, który ma ogromne poszanowanie dla …
Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pani Doktor, wizyta przebiegła profesjonalnie i przyjemnie. W końcu mam piękny uśmiech.
Najlepszy pediatra, leczy naszego syna, który jest autystą a także od niedawna córkę, ktòrej zmieniliśmy lekarza. Ufamy tylko jemu. Dziekujemy

lek. med. Grzegorz Wolniaczyk

Diabetolog

Przychodnia "Na Rondzie"
Al. Wojska Polskiego 3c
44-240 Żory

Dr.Wolniaczyk to lekarz z powolania . Ten prze sympatyczny człowiek uratowal mi zycie .Mojej zonie bardzo pomogl czego przez lata nie mogli zrobić inni specjaliści.Goraco polecam
Opinia dodana przez: JAN

lekarz Sabina Widenka

Diabetolog, Internista

Centrum Medyczne Pro-Neuro
44-240 Żory, Aleja Zjednoczonej Europy 37
Żory

Pani doktor poświeciła mi wystarczająco dużo czasu aby wyjaśnić jak leczyć się insuliną, bo nikt wcześniej mi dokładnie nie wytłumaczył tylko zapisywał lek. Polecam!
Opinia dodana przez: Krzysztof1

lekarz Grzegorz Kielan

Szpital Miejski w Żorach
Dąbrowskiego 20
44-240 Żory

Dziękuję, Panie Doktorze, za skuteczne leczenie. Skuteczne usunięcie dużej torbieli włosowej. W dniu zabiega już mogłem siedzieć i chodzić, gdyż inny chirurg u którego byłem przed tym zapowiadał że będę leżał co najmniej dwa tygodni.
Opinia dodana przez: W

lekarz Katarzyna Smolik

Internista, Reumatolog

ulica Bankowa 4
44-240 Żory

Polecam w 100%. Jedynie Pani Doktor dotarła i zweryfikowała moje problemy, wcześniej przez 1,5 roku biegania do innych spoecjalistów wszyscy rozkładali ręce. Wybitna specjalistka reumatologii. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Andrzej Krentorz

Urolog

Gabinet Urologiczny Andrzej Krentorz
Osińska 27a
44-240 Żory

Świetny lekarz i dobry fachowiec. Od kilku miesięcy miałem stulejkę. Zostałem skierowany do zoperowania jej. Trafiłem do dr. Krentorza. Doktor po zbadaniu mnie, stwierdził że jest to powikłanie cukrzycy i włączył leki. Obeszło się bez operacji za co jestem doktorowi bardzo wdzięczny. Polecam.
Opinia dodana przez: Franek

lekarz Marzena Selańska

Astrów 14
44-240 Żory

Bardzo dobry lekarz jak płacisz za wizytę albo załatwiasz okulary. Ma drobne badania typu zbadanie ciśnienia które sama zleca to już nie ma czasu bo to jest koszt tylko 50zl

lekarz Małgorzata Krentorz

Osińska 27a
44-240 Żory

Naprawdę fachowe podejście. Pani Doktor nie bała się zmienić diagnozy innego lekarza, przez co wprowadziła u mnie jak się okazało skuteczne leczenie. Pani Doktor zawsze była dla mnie bardzo miłą, spokojną i uprzejmą osobą. Bardzo mi pomogła i jestem jej za to wdzięczna, podejrzewam że bez zmiany diagnozy stałą bym dalej w miejscu.

lekarz Grażyna Jaworowska-Muchowicz

Dermatolog

ul. Boryńska 48D
44-240 Żory

Mogę umówić wizytę prywatną ? Chodzi o skórę na dłoniach.kazdy dzień mi pasuje po 3 sierpnia.dziekuje
Opinia dodana przez: Marcin Walach

lekarz Grzegorz Helbig

Hematolog, Internista

Żory

Trafiłam do Pana Profesora rok temu szukałam pomocy pomimo że od 6 lat lecze się na anemie hemolityczna 2 razy mialam podawana krew raz nawet trafilam do szpitala z bardzo niska hemoglobina bo 4,2 dopiero tam znalazłam pomoc i przyczynę swojej choroby .Kiedy trafiłam na oddział zrobiono mi badania pobrano szpik wyszedł chlonniak jestem poddana terapii która przynosi dobre skutki nie muszę już dostawać sterydu i żelaza tylko dostaje immunoterapia …
Opinia dodana przez: Aneta

lek. dent. Mirosław Podolski

Ortodonta, Protetyk

prywatny gabinet stomatologiczny, współpraca z NFZ
os. Pawlikowskiego 14 A
44-240 Żory

Do Pana Doktora trafiłem z naprawdę beznadziejnym stanem zdrowia. Począwszy od trafnej diagnozy i wdrożeniu leczenia, aż do etapu gdy goiły się moje rany po zabiegu Pan Doktor codziennie kontrolował przebieg leczenia, czy jest wszystko okej i nie wziął za to ani złotówki za codzienne kontrolę. I jako człowiek i jako lekarz kompetentny, uprzejmy oraz bardzo kulturalny. Świetnie wyrywa, dobrze szyje rany oraz zawsze dba o dobro pacjenta. Polecam serdecznie
Opinia dodana przez: Patryk

lekarz Janusz Pabian

Osińska 2
Żory

Najlepszy chirurg jakiego znam. Byłem operowany przez doktora miesiąc temu i po tygodniu nie było śladu po chorobie. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Mariusz Smolik

Lekarz sportowy, Ortopeda

Klinika Chirurgii Endoskopowej Sp. z o.o.
44-240 Żory

22 lata temu w wieku 14 lat, przewróciłam się na rowerze i trafiłam niestety do złych specjalistów. Skręcenie stawu kolanowego-zerwanie więzadła krzyżowego, więzadła pobocznego, uszkodzenie łąkotki. Po 6 operacjach po których moje kolano było zmasakrowane, dostałam zapis w dokumentacji „inwalidztwo utrwalone”. Dramat. W 2005 roku polecono nam Pana Doktora Smolika. Tu się pojawia cud! Pan Doktor patrząc na moją sytuację wykazuje się ogromną dozą empatii i wiedzy, znajduje rozwiązanie, szczegółowo …
Opinia dodana przez: Parandzem

lekarz Jerzy Ataman

Osińska 2
Żory

Jerzy Ataman ; lekarz - doktor - chirurg. B.dobry chirurg ! niestety , taka jest prawda ; sam sprawdziłem...na sobie.Kiedyś...może to było z 14- 15 lat temu.... Umówił "się" ze mną na termin (tak lakonicznie...) i.... był ! Usunął - wyciąg dość duże dziadostwo mi , które mnie uwierało...., b.dokuczało jak siedziałem na brzuchu. Skąd to było..? Pan Bóg raczy wiedzieć...(parę ładnych lat !). Chyba już nie pracuje w Katowicach …
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Hanna Chmiel-Pietriczenko

Irydolog

ul. Kościuszki 1a
44-240 Żory

Homeopatia to nie placebo. Dr Hanna Chmiel-Pietriczenko dwukrotnie wyleczyła mojego psa, kiedy weterynarze nie mogli mi pomóc. Pierwsze było przewlekłe zapalenie ucha, gdzie objawy osłabły po trwającym 2 miesiące leczeniu weterynaryjnym, jednak stan zapalny ustąpił całkowicie dopiero po podaniu homeopatii. Od tamtej pory( 1,5 roku) pies nie ma żadnych z uchem. Drugi przypadek to bardzo poważne zapalenie gruczołów okołoodbytniczych, leczone przez Panią weterynarz ponad 6 tygodni trzema różnymi antybiotykami, bez …