Lekarz nie potrafił mnie zbadać a na pytania reagował chamsko i opryskliwie. Strata czasu. Finalnie i tak musiałem szukać pomocy u innego lekarza.
Pan doktor nerwowy jego zawód lekarza to wielka pomyłka zwracał się do mnie jak do smarkacza i do tego bardzo rozkazująco wstać siadać nie mówić powinna leczyć się w Licheniu tam może pomogą NIE POLECAM
Lekarz byl chamski i arogancki. Nie wytłumaczył synowi jak bedzie wyglądać badanie tylko poganiał i na szybko chciał sie pozbyć pacjenta. Żałuję ze poszłam do Niego na wizytę. Mój 7-letni syn wyszedl z płaczem i ogromnym stresem od Doktora.
Lekarz był chamski i arogancki na wizycie. Omijać szerokim łukiem, zwłaszcza jeśli idziecie z dziećmi. Jeśli macie problem z oczami przepisuje te same krople i zamiast zająć się stwierdzeniem diagnozy "lekarz" omija odpowiedzi. Dla wszytskich : są o wiele lepsi lekarze, którzy chcą poświęcić uwagę pacjentowi, ale ten w życiu nie!!!
Zdecydowanie nie polecam tego okulisty. Wizyta była absolutną stratą czasu . Lekarz był chamski, arogancki i kompletnie pozbawiony kultury osobistej – odpowiadał opryskliwie na pytania, sprawiał wrażenie, jakby przeszkadzała mu obecność pacjenta.
Bardzo dobry okulista, zainteresowany przypadkiem choroby, uprzejmy. Zapisał leki które poprawiły schorzenie. Zapisał na kolejne wizyty by sprawdzić stan zdrowia oka i aby być pod kolejną kontrolą. Dziękuję, że mnie przyjął jak miałam silny stan zapalny oka z jego bólem, od razu bez kolejki.
Wizyta niecałe 5 minut. Po zapytaniu dlaczego rozmazują mi się litery z daleka na telewizorze pan odpowiedział „nie wiem”.
Lekarz koszmarny nie nadaje się do tego zawodu. Jego teksty są chamskie i roszczeniowe "No pan to jest bardzo nie kumaty" radzę omijać go szerokim łukiem.
Nie polecam wizyty u tego Pana. Na wejściu niemiły uszczypliwy. Badanie trwało z 5 minut ogólnie. Nie zdążyłam nawet się zastanowić co jest na wyświetlaczu, a już miałam zmieniane szkła.