lekarz Aleksander Rafalski

2,2
1,8
1,9

Nie polecam tego lekarza, nie warto z kimś takim takim nawet rozmawiać, chamski i opryskliwy.

Nie polecam!Z moja mama obszedł sie bardzo wulgarnie byl nie mily chamski i glupie zarty sobie robil z mojej mamy,az biedna sie wystraszyla i prawie z placzem wyszla z gabinetu nadmienie ze moja mam jest po zawale jest po 60 -tce i nie sa wskazane jej takie stresy.CHAM NIE POLECAM!!!!!!!1

To jest lekarz który mimo swojego wolnego czasu poświęcił się i pomógł mojej skromnej osobie. Ten lekarz wie czym się zajmuje! ;)

Jest najgorszym lekarzem z jakim się spotkałam ,nieuprzejmy chamowaty szczególnie dla osób starszych powinni mu zabrać pozwolenie wykonywania zawodu. Możliwe że przy wizycie prywatnej zachowuje się zupełnie inaczej jak większość lekarzy . Gdzie powołanie do zawodu liczy się tylko kasa? Niepolecam!!! !!!!!!!

Cham i jeszcze raz cham. Nic dodać nic ująć. Takich lekarzy należałoby pozbawić prawa wykonywania zawodu, nawet na weterynarz się nie nadaje. Pacjent.

Ten lekarz minął się z powołaniem.Przez niego mojej córce pogorszył się wzrok, przepisał za mocne okulary (o wiele za mocne szkła).Żle przeprowadza badanie nie zna podstaw, albo przeprowadza badanie żeby odwalić robotę, liczy się sztuka! Zdecydowanie odradzam !

bardzo polecam, miły i kompetentny fachowiec

bardzo polecam, miły i kompetentny fachowiec

Rzadko mozna spotkać takiego lekarza, Oprócz spraw czystko okulistycznych , interesował sie innymi chorobam , a prede wszystkim umiał słuchac . Bardzo polecam

moim zdaniem wszystko bylo ok. napewno lepszy od tych starych dziadkow ktorzy powinni juz isc na emeryture.

moim zdaniem wszystko bylo ok. napewno lepszy od tych starych
dziadkow ktorzy powinni juz isc na emeryture.

Myślę że aż taki zły to on nie jest ,aczkolwiek dopiero miałam pierwszą wizytę na chwilę obecną jest ok.