Lekarz ten ma strasznie ironiczne podejście do pacjenta.Moim zdaniem jest młodym dorobkiewiczem dla którego liczą sie tylko pieniądze.Namawia na terapie indywidualna długotrwała i oczywiście prywatną.Wypisujac leki robi to przeważnie na 100% czyli pełnopłatne.Gdzie inni lekarze wypisują na ,,p".Leczenie jest mało konkretne.
Bardzo miły lekarz gotowy podjąć rozmowę z pacjentem....ale niestety brak czasu na to mu nie pozwala,ponieważ ma bardzo dużo klientów i choć umawia na konkretną godzinę to np.moja wizyta trwała tylko kilka minut.Moim zdaniem jak na wywiad z człowiekiem chorym na depresję płacącym 60 zł.za wizytę to troszkę za mało.Gdy zaczęłem mówić o swej chorobie p.dr zaproponował terapię 80zł za wizytę.Zrezygnowałam i znalazłam się w państwówce i tam o dziwo p.dr ma dla mnie czas.
Pomógł mi tylko częściowo, nie wczuwał si ę w moje potrzeby a jego oddziaływanie na moją psychikę było często przeze mnie nie zrozumiałe. Nie określił celu działań i czasu trwania terapii.
Człowiek ,który zupełnie mi nie pomógł nie polecam.
Człowiek ,który zupełnie mi nie pomógł nie polecam.
Super lekarz, gorąco polecam, pomaga mi i są rezultaty. Bardzo trafnie diagnozuje
Byłam Jego pacjentką przez 2,5 roku. To bardzo ciepła, empatyczna i spokojna osoba. Skuteczny terapeuta nie trzymający się jedengo podejścia, co umożliwia dobranie strategii do danego problemu. Gorąco polecam:):)