Świetny specjalista z ogromną wiedzą, dzięki niemu udało się wyleczyć owrzodzenie, które nie mogło się zagoić przez 5 lat! Poza tym bardzo dobry człowiek. Dziękuję za wszystko doktorze.
Doktor z powołania, kulturalny, rzeczowy, leczenie na najwyższym poziomie z troską o pacjenta. Bardzo dokładny, analizuje szczegółowo dolegliwości. Świetny diagnosta. Polecam w 100%
Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Profesjonalista. Zainteresowany zdrowiem pacjenta, przeprowadza szeroki wywiad, dopytuje, pozbawiony rutynowego podejścia. Szuka przyczyn problemòw. Do tego kulturalny i sympatyczny człowiek. Nie ma znaczenia, że wizyta jest na NFZ i czy to pierwsza, druga, czy kolejna. Polecam z pełnym przekonaniem.
Lekarz bardzo sympatyczny, godny polecenia. Podchodzi do pacjenta w sposób kompleksowy, rzeczowy. Oby wszyscy lekarze w tej placówce byli tak uprzejmi.
Skuteczny profesjonalista. Wydaje się że chce leczyć pacjenta a nie chorobę. Kompetentny, sympatyczny i cierpliwy. Godny polecenia.
Godny polecenia.
Wspaniały lekarz! Chodziliśmy od specjalisty do specjalisty z ostrymi bólami nieznanego pochodzenia i nikt nic nie był w stanie wymyśleć. Nie mówiąc już o lekarzu rodzinnym który wypuścił pacjenta z bólami kierując na usg brzucha za 5 tygodni! Przez przypadek trafiliśmy na tego lekarza. I On dopiero postawił diagnozę i zaczął leczyć. Jest PROFESJONALISTĄ a do tego posiada ogromną wiedzę i inni lekarze przychodzili do niego skonsultować choroby pacjentów (2 lekarzy podczas naszej wizyty) pochyla się nad cierpieniem innych. Jest sympatyczny, ciepły, energiczny i dużo by jeszcze pisać. Jestem Zachwycona, …
Wspaniały lekarz!
Przez przypadek trafiliśmy na tego lekarza. I On dopiero postawił diagnozę i zaczął leczyć. Jest PROFESJONALISTĄ a do tego posiada ogromną wiedzę i inni lekarze przychodzili do niego skonsultować choroby pacjentów (2 lekarzy podczas naszej wizyty) pochyla się nad cierpieniem innych. Jest sympatyczny, ciepły, energiczny i dużo by jeszcze pisać. Jestem Zachwycona, byłam ze starszą osobą u Pana Doktora. Polecam w 100% i dziękuję Panu za wiarę że istnieją Dobrzy Lekarze!
Życzliwy, cierpliwy, skuteczny! Z przekonaniem polecam, choć może nie należałoby, by nie obciążyć niezmiernie ilością pacjentów!
Życzliwy, cierpliwy, skuteczny!
Życzliwy, cierpliwy, troskliwość autentyczna, wychodzi naprzeciw potrzebom pacjenta, także wykraczającym poza problemy czysto medyczne. Spolegliwy, odpowiedzialny w odniesieniu do obowiązków lekarza, w stosunku do chorego.
świetny lekarz super podejscie do pacjenta ktory bal sie gastroskopi . polecam
świetny lekarz super podejscie do pacjenta ktory bal sie gastroskopi . polecam
Bardzo dobry specjalista. Szczerze, godny polecenia.
Bardzo dobry specjalista. Szczerze, godny polecenia.