Witam , obecnie prowadzę ciąże(NFZ) u tego doktora i jestem bardzo zadowolona. Doktor poświęca dużo czasu na badania, omawianie wyników , . USG też robi bardzo kompleksowe wszystko tłumaczy, co sie dzieje z dzidzią. Pyta się czy są jakieś dolegliwości, radzi co robić gdy coś boli. Wizyta jest bez stresu, a lekarz bardzo profesjonalny.Polecam
Bardzo polecam. Udałam się do dr Sala na pierwszą wizytę u ginekologa i naprawdę jestem zadowolona. Odpowiedział na wszystkie moje pytania. Nie mam zamiaru zmienić lekarza. Pozdrawiam
Polecam tego lekarza ! Konkretny, kontaktowy. Wizyta bez stresu, wszytko zostało mi wyjaśnione i uzyskałam wszystkie informacje. Z pełną świadomością polecam go przyszłym pacjentkom.
bardzo dobry lekarz, komunikatywny i profesjonalny. niesamowity zasięg wiedzy medycznej w różnorodnych specjalizacjach. godny zaufania, polecam w 100%. - Katarzyna
Jest lekarzem o dużej odpowiedzialności za pacjenta. Bardzo szczegółowo przeprowadza wywiad z pacjętem. Badania przeprowadzane sa rzetelnie i fachowo. Takiemu lekarzowi można ufać.
Skorzystalam z wizyty w ramach NFZ, czasu poswiecil wystarczajaco duzo, badanie przeprowadzil dokladnie i wsyztsko dokladnie opisal. Odpowiada na kazde pytanie. Poki co moge polecic
rzetelny, dobry lekarz tworzy nie krepujaca atmosfere w gabinecie, kieruje na badania bez problemu, polecam
BARDZO DOBRY FACHOWIEC, NIE WYDAJE DIAGNOZY BEZ KOMPLETU BADAŃ, NIE POCIESZA, ALE TEŻ NIE STRASZY. DBA O SWOJE PACJENTKI OD PIERWSZEJ DO OSTATNIEJ WIZYTY. POLECAM!
Lekarz kompetentny, dokładny. Prowadził cala moja ciąże, niczego nie bagatalizowal, wszystkie badania były przeprowadzone bez zarzutów, szczerze polecam !
Ten lekarz pracuje w Przychodni przy ul. Wielkoborskiej w Częstochowie. Udałam się do niego celem zrobienia cytologii, ponieważ leczę się prywatnie u Profesora w Katowicach , uznałam że chociaż cytologię zrobię sobie na Kasę Chorych, bo w końcu mi się to należy. Szanowny Pan dr Sala wykonał mi badanie cytologiczne, jednakże przez całe moje życie nie spotkałam bardziej niedelikatnego lekarza. Opryskliwy i arogancki, kiedy ostentacyjnie wykrzyknęłam "Auaaaa" zdziwił się że cokolwiek może mnie boleć. Wziernik zanim włożył zmoczył pod kranem! Pan dr stwierdził że mam przeogromną nadżerkę, którą natychmiast trzeba wyleczyć bądź usunąć! ( Kilka lat temu jego koleżanka z Przychodni dr Grabska chciała zrobić to samo - dodam że nie mam dzieci - czyli zamrażanie nadżerki mogłoby się skończyć w przyszłości brakiem możliwości zajścia w ciążę). Przepisał mi jakiś lek - brak informacji jak mam go stosować, na każde pytanie odpowiadał z fochem, po czym chyba byłam zbyt dociekliwa odpowiedział: "Pani sobie kupi lek i przeczyta ulotkę". Po wynik badania mam się zgłosić niby do niego osobiście, bo on musi mnie jeszcze raz zbadać....
Wiedza Pana doktora jest znikoma, brak profesjonalizmu bije w oczy, arogancki i niegrzeczny.
Ginekolodzy w przychodni przy ul. Wielkoborskiej powinni być zwolnieni od zaraz! Zarówno Sala jak i Grabska... Lekarzami nazwać ich nie można.