Z opinii wynika, że Pan Andrzej Tarasewicz jest dobrym lekarzem przyjmując prywatnie. W komisji ZUS przyjmuje zasadę, że człowiek przychodzi wyłudzić odszkodowanie. Nie jest ważne co faktycznie dolega człowiekowi, z czym się zmaga i co przeszedł. Ten człowiek to tragedia, powinien zejść ze sceny.
Pan lekarz śmiało może się tytułować cudotwórcą leczącym ludzi z wszystkich przypadłości pod zwierzchnictwem zusu. Proponuję jednak zająć się tym na czym się pan zna. Tak będzie lepiej dla wszystkich
Specjalista ZUSowski od zaniżania % uszczerbku na zdrowiu. Trafiając na niego na komisji można zapomnieć o pozytywnym załatwieniu sprawy.
Lekarz a zarazem urzędnik ZUS , zupełnie nie pochylił się nad moim znacznym problemem zdrowotnym.Mam 2 stopień niepełnosprawności narządu ruchu, przepukliny z pęknięciami i naciskami na rdzenie kręgowe, a pan lekarz stwierdził że mogę dźwigać cieżary.Wiadomo grozi to paraliżem a może nawet śmiercią.Ale patrząc na jego zaniechania z opinii niżej nie ma się co dziwić że znalazł etat na Zusowslim wikcie Nie polecam
Nie polecam
Ze mnie zrobił zdrowego na komisji ZUS. Cierpię na potworną nerwicę i depresje jestem nafaszerowany lekami inaczej musiałbym popełnić samobójstwo , ale dla niego jestem zdolny do pracy. Nie wiem co teraz ze mną będzie. Co to za lekarz. Wraz z nim orzekały jeszcze jakieś dwie baby lekarki , nie zadały mi ani jednego pytania. Zero zainteresowania. Oni przecież lepiej wiedzą co ja czuje co się dzieje w mojej głowie. Niech się bawi na swoich planach filmowych za kasy z ZUS. Nam chorym pieniądze są przecież nie potrzebne, świetnie nadajemy sie przecież do pracy.
Jestem ogromnie wdzięczna za uratowanie życia mojej babci. Bardzo dziękuję za fachową opiekę i wsparcie w najcięższych chwilach. Jest Pan wspaniałym lekarzem. Dziekujemy.
Doktor przyjmuje w Warszawskim Centrum Zdrowia przy Nowogrodzkiej 76. Telefon 22 628 41 17. Polecam, faktycznie dobry specjalista.
Kilka miesiecy temu Pan doktor bardzo mi pomogl. Chcialabym znowu sie do niego dostac. Ktos wie gdzie doktor obecnie przyjmuje? Prosze o pilna odpowiedz.
Po wielu podróżach od chirurga do chirurga, wreszcie dotarłem do lekarza, który postawił właściwą diagnozę i zaordynował odpowiednie leki. Wszystko w przyjaznej atmosferze i z uśmiechem na ustach. Takiego doktora należy wszystkim polecać... więc polecam!
Wysokiej klasy specjalista, ktorego mozna polecic naprawde kazdemu. Zdolnosc komunikowania sie z pacjentem perfekcyjna. Ten czlowiek urodzil sie by byc lekarzem.