Zespół Diagnostyczny - Szczecin
Alfreda Sokołowskiego 11
Lekarz o wysokiej etyce zawodowej. W sytuacjach kryzysowych opanowany i nieobojętny. Mając na względzie szacunek dla godności pacjenta podejmuje działania. Pomógł mi "komfortowo" przetrwać najtrudniejsze chwile oczekiwania na spóźniającego się lekarza mającego przeprowadzić zabieg. To prawdziwy "anioł stróż" który nie tylko podczas, ale również przed zabiegiem dodał mi otuchy, okazał empatię i zrozumienie. Jeszcze raz dziękuję Doktorze.
Przychodnia stomatologiczna
Aleje Jana Pawła II 19
Zamość
Lekarz do tańca i do różańca. Lekarz z powołania, czuły, wrażliwi i podchodzi do pacjenta z sercem i oddaniem
ul. Morawska 15 A
Bardzo dziekuje pani doktor za profesjonalną opiekę w czasie mojego pobytu w szpitalu. Polecam z calego serca.
Centrum Medyczne Salute Oddział Leczenia Jednego Dnia
Zbrowskiego 63
Radom
Ja i mój mąż jesteśmy bardzo wdzięczni i bardzo zadowoleni z podejścia Pani doktor do naszych schorzeń i do nas oczywiście.Dziękujemy bardzo.Jest Pani lekarzem godnym polecenia dla innych pacjentów.
Wspaniały lekarz,wspaniały człowiek.Bardzo empatyczny i sympatyczny. Dokładnie słucha,rozmawia z pacjentem.Nie zbywa,zawsze ma czas dla pacjentów. Przyjmie nawet jesli nie jest się zarejestrowanym. Wysoka kultura i pełny profesjonalizm. Gdyby wszyscy lekarze tacy byli-świat służby zdrowia byłby piękniejszy,a ludzie by tak nie cierpieli. GORĄCO I SERDECZNIE POLECAM.
Specjalistyczny Gaginet Ginekologiczny
Żeromskiego 13 lok. 4
Świdnica
Wielki pozytyw dla Pana Doktora ! Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu , miły, kulturalny , bardzo dociekliwy , zainteresowany przypadkiem. Wzbudza zaufanie , przy takim anestezjologu można spokojnie dać się pokroić Polecam
Klinika Chirurgii Endowaskularnej NZOZ „EuroMedic”
Rolna 18
Najlepsza Pani doktor! Pełen profesjonalizm, świetne podejście do pacjenta, miła przyjazna atmosfera. Pani doktor uśmiechnięta szczegółowo wyjaśniła jak będzie przebiegało znieczulenie oraz zebrała wywiad medyczny. W trakcie operacji tłumaczyła co robi. Dzięki Pani Doktor stres przedoperacyjny i trakcie operacji był minimalny. Dziękuję i bardzo polecam ❤️
Szpital
ks. Stanisława Konarskiego 13
Otwock
Pan Doktor jest lekarzem - człowiekiem. (Jako osoba z bogatą teczką chorób i częstymi wizytami lekarskimi mogę powiedzieć że to nie jest wcale takie częste) Traktuje pacjenta przyjaźnie, bez pośpiechu. Wsłuchuje się w to co mówi pacjent. "W mig chwyta" i ogarnia dolegliwość. Przy tym czuje się, że lubi swój zawód. Pan Doktor od razu udzielił mi pomocy. Już poczułam poprawę, czego nie uzyskałam od innych lekarzy. Dziękuję Panie Doktorze!
Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
Kalisz
Polecam, z całego serca, wspaniały człowiek, oby więcej takich Lekarzy. Przesympatyczny, kompetentny, na każde pytanie odpowiada spokojnie, i rzeczowo. Bardzo duża wiedza medyczna.
MARBIK
Kraszewskiego 118 (parter, pok.8)
Krynica-Zdrój
Kompetentny lekarz,przyjazny empatyczny człowiek ,polecam każdemu choremu takich lekarzy.Pan doktor spokojnie tłumaczy zakres schorzenia,działanie leków, sposób postępowania na dalszym etapie leczenia.Polecam Pana doktora
Bardzo zyczliwy, usmiechniety, wszystko dokladnie wytlumaczy, ma swietne podejscie do czlowieka. Przed zabiegiem staral sie mnie uspokoic, poniewaz bardzo sie denerwowalam. Dziekuje lek. Kaweckiemu i calemu zespolowi za swietna atmosfere oraz profesjonalizm podczas zabiegu. Pozdrawiam i zycze samych sukcesow w pracy i w zyciu prywatnym. :)
Pracownia Rezonansu Magnetycznego
ulica 3-go Maja 13-15
Zabrze
Kompetentny i troskliwy lekarz, czułam się przed i po zabiegu zaopiekowana, godny polecenia anestezjolog
Wspaniały lekarz!! Bardzo kulturalny, uważnie słucha z czym przychodzimy, podchodzi do pacjentki z pełnym szacunkiem, wszystko bardzo dokładnie i przejrzyście tłumaczy. Miałam 3 cięcia cesarskie , z czego 2 w szpitalu w Miliczu, ostatniemu dziecku pan doktor pomógł osobiście przyjść na świat, mimo, że były komplikacje dzięki niemu jest wszystko dobrze. Po porodzie pan doktor interesował się naszym stanem , często zaglądał do sali (dodam, że nie chodziłam do Pana …
28 Stycznia 2
Więcbork
Jestem bardzo zadowolona z podejścia i poświęconego mi czasu podczas wizyt u p. doktor. Oznacza się wyjątkową empatią. Potrafi cierpliwie wysłuchać pacjenta i bardzo angażuje się by mu pomóc. Więcej takich lekarzy!