Gabinet Leczenia Bólu (Piątek 15-21:00)
Proletariacka 40/42 (ok. Castoramy ,Auchan, Aleja Jana Pawła II )
Pani Doktor cała nasza rodzina jest Pani wdzięczna,za pomoc naszej seniorce rodu. Gdyby nie Pani fachowa kompetentna pomoc nasza Mama i Babcia nie mogłaby chodzić,siedzieć,stać. Nie byłaby samodzielna i pewnie do dziś leżałaby w łóżku. Przyjęła nas Pani mimo późnej pory i pełnej poczekalni pacjentów, delikatnie zbadała cierpiącą starszą Panią, sprawdziła dokumenty leczenia, wysłuchała, dokładnie wypytała o inne dolegliwości przyjmowane leki i postawiła Pani słuszną diagnozę. Dzięki której wraz ze …
Centrum Medyczna Artmedis
Kusocińskiego 62
Potwierdzam wcześniejszą opinię. Pani Doktor Anna Kociszewska-Bald to najlepszy lekarz leczący ból w Polsce!
Medeor Plus Szpital Wielospecjalistyczny
ulica Ciesielska 8
Bardzo miły lekarz ,znieczulenie do cesarskiego cięcia zrobił bezbolowo ,udzielił potrzebnych mi informacji o rodzaju znieczuleń do cesarskiego cięcia .
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centralny Szpital Kliniczny Instytut Stomatologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
ulica Pomorska 251
Należy zgodzić się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami. Cudowne podejście do małego pacjenta, wyczerpująco wyjaśniony przebieg znieczulenia i to co z nim związane. Profesjolany i empatyczny lekarz. Oby takich więcej. 😊
Zespół Poradni Odnowy Biologicznej oraz Świadczeń Uzupełniających
Stefana Żeromskiego 113
Bardzo korzystne wrażenie po trzech kontaktach. Bardzo uprzejmy, wyrozumiały i jednocześnie kompetentny.
Zespół długoterminowej opieki domowej
Sienkiewicza 137/141
Zachowanie skandaliczne. Zero empatii w stosunku do dziecka. Wręcz narusza jego granice, a potem się drze na pacjenta, ze nie chce współpracować lub płacze (5letnie, chore dziecko - no trudno żeby bylo w wybitnie dobrym humorze). Cham. Nie rozumiem jak ktoś taki może nazywa się PEDIATRĄ nie lubiąc ludzi. Gdyby można było wystawić ujemną ocenę to kliknęłabym minusowe gwiazdki.
Uniwersytecki Szpital Kliniczny nr 4
ul.Sporna 36/50
Centrum Profilaktyki i Leczenia Udarów Mózgu
Pabianicka 62
I Klinika Urologii
Łódź, ul.Żeromskiego 113
Wojewódzki Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej Centrum Leczenia Chorób Płuc I Rehabilitacji w Łodzi
ulica Okólna 181
Szkoła Ratownictwa Medycznego