{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Anestezjolog
                                       dr n. med. Zbigniew Kirkor

dr n. med. Zbigniew Kirkor

Instytut Diagnostyki i Leczenia Bolu
U. Kacza 8; 01-013 Warszawa

Mam zaawansowane zmiany w kręgosłupie. Tabletki nie pomagają, a z operacji zostałem zdyskwalifikowany. Wielu lekarzy mnie leczyło; z różnym efektem. Robiono mi również blokady przeciwbólowe okołokręgosłupowe. Pan doktor po zbadaniu mnie i obejrzeniu wyników badań MRI zaproponował blokadę zewnątrzoponową. Miałem mieszane uczucia, ale się zgodziłem. Zabieg został przeprowadzony bardzo profesjonalnie. Od tego czasu ból ustąpił. Polecam tę metodę leczenia bólu każdemu o podobnym schorzeniu.
Opinia dodana przez: JMB

lekarz Dariusz Kosson

Anestezjolog, Lekarz farmakolog

Marszałkowska 28 (nad Trasą)

Wspaniały doktor i człowiek.leczę się u niego od kilku lat.dzięki temu chodzę i funkcjonuję bez bólu i depresji.Dr.Kosson jest najlepszym anestezjologiem w Warszawie.Polecam wszystkim chorym wizyty u niego.Mi bardzo pomógł.

lekarz Grażyna Nowicka

CENTRUM STOMATOLOGICZNE EURODENTAL
Śniadeckich 12/16

lekarz Dariusz Horszczaruk

Centrum Medicover Grochowska
Grochowska 306/308

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lekarz Michał Jędrzejewski

Szpital Bielański
Cegłowska 80

W piątek 12-stego lutego miałam operację endoprotezy stawu biodrowego w szpitalu Centrum Enelmed. Znieczulał mnie do zabiegu dr. Michał Jędrzejewski. Wykonał swoją pracę po mistrzowsku! Nadal jestem pod wrażeniem jego fachowości i kunsztu.Dwadzieścia lat temu i rok temu byłam znieczulana do zabiegów operacyjnych. Dwukrotnie użyto znieczulenia podpajęczynówkowego i dwukrotnie nie w pełni się ono udało. Za pierwszym razem skończyło się zespołem po punkcyjnym (rozrywającym głowę bólem i nie możnością z …
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Małgorzata Łabuś

Anestezjolog

Warszawskie Centrum Medyczne Sp. z o.o.
ulica Wynalazek 4

W trakcie operacji opowiada świetne żarty. Ubolewam że miałem znieczulenie ogólne. Następnym razem poprosze o transkrypcje.
Opinia dodana przez: Kyrtap

lekarz Monika Sarnecka-Kaczor

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Gorąco polecam Panią Doktor. Profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła osobowość.
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Joanna Wichrowska

Melomanów 2A/18

Pani Doktor bardzo profesjonalna , konkretna , sympatyczna . Dziękuję za poświęcony czas i rzetelną informację . Polecam !

lekarz Magdalena Gołębiowska

Zgrupowania Żmija 17 B/8

Jestem juz po kilku wizytach u Pani doktor. To sama radość i przyjemnosc zostac pacjętką Pani doktor M.Gołębiowskiej.

lekarz Adam Grabowski

Oddział XII Międzylesie
Dzieci Polskich 20

Kompetentny, profesjonalny, uprzejmy. Z cierpliwością odpowiada na pytania, wnikliwie analizuje dokumentację medyczną pacjenta, rozwiewa wątpliwości, ma bardzo uspokajający sposób bycia, a to niezwykle ważna cecha w przypadku anestezjologa.

Elżbieta Oziębło

Anestezjolog, Laryngolog

Pani Doktor to przemiła osoba i profesjonalistka w każdym tego słowa znaczeniu, wizyta ze szczegółowym badaniem oraz wywiadem, podjęte konkretne kroki w leczeniu, wszystko spokojnie i bez pośpiechu wytłumaczone. Doktor godna zaufania i polecenia, oby więcej takich lekarzy z powołania. - Pozdrawiam Serdecznie
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Anestezjolog
                                       dr n. med. Anna Rupniewska-Ładyko

dr n. med. Anna Rupniewska-Ładyko

Anestezjolog, Lekarz med. paliatywnej

Nasmed
ul. Jana Nowaka-Jeziorańskiego 7/184 03-984 Warszawa

Fantastyczna Pani dr. Mega profesjonalne podejście do pacjenta. Od początku do końca Pani dr tłumaczy co i jak będzie wyglądać leczenie, zabieg i co może się dziać. Po wielu latach bólu wreszcie pod opieką Pani dr czuje się inaczej. Polecam serdecznie wszystkim, którzy zmagają się z bólem
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Tomasz Siegel

Szpital Czerniakowski
ul. Stępińska 19/25

Doktor Tomasz uratował mi życie skuteczną reanimacją . Będę wdzięczna Doktorowi do końca moich dni . Dziękuję . Wszystkiego dobrego . Właściwy człowiek na właściwym miejscu .

lekarz Wiaczesław Puchalski

Ząbkowska 22/24/26/35

Uważam, że jest to jeden z najlepszych anestezjologów dziecięcych. Bez problemu nawiązuje kontakt z małym pacjentem oraz rodzicami. Można zrozumieć żal rodzica, któremu zmarło dziecko, ale gdy dziecko jest nieuleczalnie chore czy adresatem tego żalu powinien być doktor? Podziwiam lekarzy pracujących na oddziałach intensywnej opieki. Na tych oddziałach niestety często umierają pacjenci. Dawanie fałszywej nadziei nie jest empatią, Nie wymagajcie od lekarzy by płakali razem z rodzicami. U rodzica zmarło …
Opinia dodana przez: Rodzic dwójki dzieci

lek. med. Jacek Rączewski

Międzyleski Szpital Specjalistyczny
Bursztynowa 2

A ja właśnie weszłam pochwalić doktora za przepisanie kompleksowych badań krwi - miła odmiana po niektórych lekarzach.
Opinia dodana przez: Malgorzata

dr n. med. Dariusz Fedyniak

Szpital im. Orłowskiego

Rodziłam w szpitalu im. Orłowskiego niedawno - tak się złożyło, że była to noc i był on jedynym anestezjologiem w szpitalu. Niestety - pomimo próśb (mojego męża, który poszedł do jego gabinetu w czasie mojego porodu) odmówił mi znieczulenia zewnątrzoponowego. Mało tego: jak tylko urodziłam, wpadł do sali porodowej i nakrzyczał (przy mnie) na położną (że dała mi na niego namiary, a właściwie powiedziała, że jest na dyżurze i że …

lekarz Elżbieta Nazarewska

Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Obozowa 20

Na samym początku mam prośbę. Niech ktoś wyjaśni Pani doktor kilka bazowych informacji: 1. Prof. Dr Hab. n. med. Żyje, ma się świetnie, jest światowym autorytetem w dziedzinie chorób wewnętrznych. 2. Podręcznik chorób wewnętrznych "Interna Szczeklika" wychodzi co roku (a nie ostatni raz w 1985 roku...). 3. "Turbulętny przepływ powietrza w świetle tchawicy" - jest możliwy w przypadku wystąpienia ataku np. astmy oskrzelowej, jednym z najbardziej znamiennych objawów są świsty …
Opinia dodana przez: Kacper

lekarz Małgorzata Sucharska

Centrum Medyczne MML
Plac Grzybowski ul. Bagno 2, wejście E

Nie polecam : - lekarka nieuprzejma , arogancka , niezorientowana w historii choroby pacjenta. W trakcie wizyty zachowywała się jakby ,, robiła łaskę", że przyjmuje pacjenta za 400 złotych . Nie dość, że nie pomogła to jeszcze nerwów napsuła . I to za duże pieniądze.. Typowe zachowania dla Warszawy, z pogardą dla innych..

lek. med. Artur Baranowski

Anestezjolog

Warszawskie Centrum Medyczne Sp. z o.o.
ulica Wynalazek 4