lekarz Anita Manowska-Kopcik

2,8
2,7
2,6
2,4

Ostrzegam rodziców przed tą pseudo Panią doktor. Mój brat trafił do szpitala z bólem brzucha w dolnych partiach, nie pomyślała nawet by sprawdzić drogi rodne choć z badań moczu ewidentnie widać zapalenie, które się tam rozwija. Po usg brzucha wypisala go z diagnozą zatrucia zoladka. Dwa dni później brat trafił do szpitala zwijajac się z bólu. Po oględzinach innego lekarza okazało się, że jego jądro jest skręcone i nie da się go już uratować, ponieważ minęło zbyt wiele czasu. Przez złą diagnozę tej Pani brat jest okaleczony fizycznie nie mówiąc już o psychice, niekompetenta osoba, która nigdy nie powinna zajmować się chirurgią! Dodam jeszcze że objawy wskazywały jednoznacznie już w czwartek na skręt jąder jednakże nie jestesmy lekarzami i o dopiero gdy przeczytalismy o tym na internecie doszliśmy do tego ze to było to, było już jednak za późno, ponieważ Pani doktor nawet nie spojrzała na jego jądra na wizycie. Jest osobą niemiła i nie potrafi przekazać rodzicowi informacji o dziecku, nie mówiąc już o błędnej diagnozie, postawa karygodna, ostrzegam!

Nie poleciłabym tej lekarki nikomu. Nie ma ani podejścia do dzieci, ani empatii dla rodziców. Ta pielęgniarka zresztą też. Przyszliśmy z synem, 2 latka 8 miesięcy z problemem związanym z łukiem żebrowym (naroślą). Pani doktor zbadała go, po czym stwierdziła, że absolutnie nic mu nie dolega. Rozsiadła się na krześle i oznajmiła mi, że dziecko ma przepuklinę pępkową. Zszokowana i wystraszona zapytałam czy to groźne (nigdy nie miałam styczności z taką dolegliwością), usłyszałam prychnięcie i lekarka odpowiedziała, że nie po czym dodała, że należy przeprowadzić operację. Tego samego dnia zgodził …

Tego samego dnia zgodził się mnie przyjąć dr Tyrek, chwała mu za to (wspaniały człowiek, słysząc roztrzęsioną matkę w słuchawce telefonu bezzwłocznie kazał przyjechać) bo jak się okazało jest przepuklina, niewielka, absolutnie nieoperacyjna! Synek ma robić wszystko, bawić się, biegać, skakać ona się zamknie sama. Wszystko dokładnie mi wytłumaczył, wyjaśnił jak krowie na granicy!

Zdecydowanie odradzam. Zero podejścia do dzieci (funkcję tę spełniała przemiłą pani pielęgniarka). Zła diagnoza (o którą trzeba się było dopytywać, bo pani sama z siebie nie wyjaśniła nic) poprzedzona zadaniem dziecku niepotrzebnego bólu.

osoba kompetentna ,informuje o wszystkim.fachowo odpowiada na zadawane pytania miła dla dzieci.Operowała mojego syna.Polecam

obojętna,oschła,zero podejścia do dziecka,wyraz twarzy mówi sam za siebie,nie polecam,pozytywne komentarze najprawdopodobniej są z wizyt prywatnych

Brak profesjonalizmu zrozumiem, ale braku uprzejmości oraz ludzkiego podejścia do rodzica dziecka zupełnie już nie. Bardzo trudny kontakt, odpowiedzi które chciałoby się uzyskać nie padają lub też w ostateczności w formie dość okrojonej i niezrozumiałej. Jednostka chorobowa nie wyjaśniona rodzicowi w przejrzysty sposób, zalecenia po wizycie do domu pozostawiają miejsce domysłom z braku pewności, co jest następstwem nie przekazania przez tę Panią dostatecznych informacji. zdecydowanie nie polecam.

Trudny kontakt z lekarzem. Nic nie dowiedziałam się o sposobie leczenia, o ćwiczeniach, które mogłyby pomóc w zniknięciu przepukliny. Lekarz mnie o niczym nie informował, wszystkiego dowiadywałam się sama przez internet. Po dwóch wizytach i braku efektów pani doktor zaleciła operacje- dodam że mowa jest o dziecku 2 miesięcznym, a operacja wcale nie była konieczna. Zdecydowanie odradzam

Daje opinie negaatywną ponieważ pani Doktor postawiła 100% błędną diagnozę co w konsekwencji doprowadziło by do operacji. Po badaniu USG okazało się że wszystko jest w porządku i operacja w ogóle nie powinna być zlecona ponadto pani Doktor odmówiła badania USG dopiero za namową rodziców zostało wykonane.

moja córka jest chora niewiemy na co tylko ja pomacala powiedziala ze infekcja drog moczowych nie wyjasnila jaka USG miala na 30 listopada..i powiedziala dobrze a corka zwija sie z bolu..Pediatra juz jest lepszy

brak podejścia do dziecka, brak rozmowy z rodzicami nie polecam

brak podejścia do dziecka, brak rozmowy z rodzicami nie polecam