lekarz Anita Sobotko

1,2
1,2
1,3
1,1

Pani chyba minęła się z powołaniem, bo lekarzem nie powinna być na pewno! Zupełny brak empatii i wyrozumiałości dla pacjenta, gdzie w zawodzie medycznym to podstawa. Poczucie wyższości i arogancja to chyba cechy charakterystyczne tej Pani. W opinii nie zasługuje na żadną "gwiazdkę".

Przykro mi ale z takim lekarzem nie spotkałam się nigdy. Doktór powinna najpierw odbyć lekcję wychowania, potem iść w ludzi. Życzę zdrowia wszystki.

Potwierdzam wszystkie negatywne opinie. Moja mama miała "nieszczęście" pojawić się na SOR podczas dużuru tej pani. Bo nazwać ją lekarz nie jestem w stanie. Sposób prowadzenia rozmowy, zachowanie i podejście do drugiego człowieka było koszmarne. Do tego brak podstawowej empatii i zrozumienia dla człowieka w chorobie. Niestety, odradzam każdemu.

Potwierdzam wszystkie negatywne opinie.

Potwierdzam wcześniejsze opinie .Że też ta pani nie wstydzi się wyjąć pieczątki z napisem LEKARZ . Dyplom jest , lekarza nie ma . Szkoda więcej pisać .

Bardzo nieprzyjemna wizyta- poszłam pierwszy i ostatni raz. Ta osoba nie słucha, co się do niej mówi, kwestionuje lub ironizuje, gdy tłumaczy się swoje objawy... Poszłam z podejrzeniem zwyrodnienia kręgosłupa, gdzie ból od ponad roku uniemożliwia mi normalne funkcjonowanie, a ta pani z ironicznym wyrazem twarzy mówi, że "w moim wieku" (mam 36 lat) to lepiej pochodziła bym na basen popływać, a nie chodziła po lekarzach... Brak słów. Poza tym czuję się przy tej osobie brak szacunku. Po wyjściu z gabinetu od razu zapisałam się do innego lekarza, który miejmy nadzieję podejdzie poważnie do pacjenta i do odpowiedzialności w tym zawodzie.

Lekarz??? To jakaś porażka wizyta u tej kobiety jest nie miła nie kompetentna nie zna sie całkowicie na swojej profesji. Nie wiem kakim sposobem skończyła studia i optrzymala dyplom a tym samym mozliwosc leczenia ludzi. Wielkie pretensje gdy pacjent prosi o jakiekolwiek skierowanie gdzie sama nie ma bladego pojecia jak leczyc. Odradzam wizyte szkoda czasu i nerwow.

Lekarz???