„Permanentna, bezkompromisowa satysfakcja pacjentek” – taką dewizą można byłoby śmiało określić doktor Annę. W swojej codziennej pracy, w rozmowie jasno i wyraźnie podkreśla, jak ważna jest dla niej satysfakcja i zadowolenie kobiet, które zwróciły się do niej ze swoim problemem. Skutecznie rozwiązanie go to dla niej absolutny priorytet. „Wizyta u mnie to przede wszystkim głęboka, wnikliwa rozmowa, która pomaga zburzyć mur. Każdego dnia pogłębiam swoją empatię wobec pacjentek, a one odwdzięczają się tym, że wciąż do mnie wracają i przyprowadzają bliskie sobie kobiety: przyjaciółki, siostry, a nawet własne córki”.
Anna Raniszewska to ginekolog, u którego samo badanie trwa krótko i jak przyznają pacjentki: jest przyjemne i bezbolesne. Diagnoza, leczenie i zabieg zmieniają życie tych pań, które postanowiły nie milczeć już dłużej, schowane za swoim wstydliwym problemem. Doktor Anna ma dla nich cierpliwość i zrozumienie, emanuje zadowoleniem, że może pomóc w wielu kwestiach związanych tak z estetyką narządów kobiecych, jak również ich funkcjonalnością. Zabiegi przez nią wykonywane poprawiają jakość życia seksualnego i poczucia własnej wartości, likwidują wiele dolegliwości i są szansą na normalne, szczęśliwe życie. „Przychodzą do mnie trzy pokolenia kobiet – seniorki, kobiety w średnim wieku i najmłodsze pokolenie – również dziewczynki. Mam im wiele do zaoferowania.”.
prowadzila moja ciaze. kompetentna, zawsze poswiecala tyle czasu ile mi potrzeba bylo, wszystko wyjasnila, wytlumaczyla jezeli mialam watpliwosci. bardzo sympatyczna i ciepla osoba. polecam.
prowadzila moja ciaze.
bardzo sympatyczna i ciepla osoba.
polecam.
Arogandzka i niekompetentna. Najwyrażniej nie miala dla mnie czasu i ma w nosie pacjentki z NFZ. Nawet mnie nie zbadała. Zapytana o wyjaśnienia dolegliwości i niepokojących mnie objawów naskoczyła na mnie że nie będzie mi tu wykladać anatomii. Zapisala mi niewlaściwe (ze względu na przebytą operację onkologiczną leki) mimo że wszystko jest opisane w wywiadzie. Wykupilam drogie leki ktore musialam wyrzucić na śmietnik.
Niekompetętna , nie zleciła właściwych badań , nie postawiła właściwej diagnozy i 2lata leczyła córkę hormonami .A.P.