Żaden człowiek nie powinien się zachowywać tak złe jak ta pani doktor. Pani doktor niesympatyczna, wydała opinie negatywna na komisji choremu mający problemy kardiologiczne, nie mając pojęcia z tej dziedziny. Mając 45 lat nie widziałam takiego lekarza, a nawet po prostu człowieka, który jest tak negatywnie nastawiony do pacjenta. Kategorycznie nie polecam!
Nie polecam, niemiła i niesympatyczna. Nie potrafi rozmawiać z pacjentem, zero empatii i zrozumienia problemów, z jakimi przyszedł pacjent. Traktuje ludzi przedmiotowo.
Polecę z czystym sumieniem. Niestety zdarzają się na poczekalniach ludzie - z których każdy jest mądrzejszy od wszystkich lekarzy.
Najgorszy lekarz jakiego spotkałam w dotychczasowym życiu-lekarz-człowiek bez serca.Zimna osoba wykonująca swój zawód bo jej za to płacą.