Byłam na jednej wizycie. Super lekarz. Uspokoił mnie bardzo, przeprowadził echo serca, wszystko jasno i cierpliwie mi wytłumaczył. Do tej pory jeszcze żadnego lekarza nie oceniłam na 5! Ten specjalista zasługuje na 6+
Znakomity specjalista, szanujący ludzi. zawsze na pierwszym miejscu dobro pacjenta.
Uważam, że Pan Piotrowski jest lekarzem z powołania. Leżałam na oddziale na którym doktor pracuje gdzie miałam okazję się przekonać, że jako jeden z niewielu podchodzi do pacjenta życzliwie i z sercem. Potrafi spokojnie wyjaśnić przebieg i leczenie danej choroby. Ponadto jest uprzejmym, ciepłym człowiekiem i widać, że przejmuje się pacjentami. Ogólnie godny polecenia.
Bardzo dobry lekarz wszystko wyjaśni kompetentny ,bardzo mily wizyta u niego to czysta przyjemnośc .Naprawdę Polecam Pozdrawiam
Zdecydowanie polecam!!! Pani doktor bardzo rzeczowa i co najważniejsze zna się na rzeczy. Do mnie podeszła w sposób bardzo "ludzki".
Nie tylko bardzo dobry reumatolog - dzięki Pani Doktor Krawczyk chodzę !!!, ale i wspaniały człowiek, pełen empatii, cierpliwości i uśmiechu. Bardzo dziękuję Pani Doktor, Nina Torbińska
leczę się u pana doktora ponad 5 lat wspaniały lekarz oraz znawca swojego zawodu szkoda ze mało jest takich lekarzy .
Jest dobra w tym co robi,rzadko spotyka się takiego lekarza,polecam.
Dla mnie najlepszą Pani doktor jaką znam. Bardzo miła, fachowe indywidualne podejście do pacjenta.
Najlepszy endokrynolog w Płocku. Nie wiem co zrobię gdy kiedyś zabraknie Pani doktor. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile trzeba, odpowiada na wszystkie pytania. Bardzo polecam. Tylko bardzo ciężko dostać się do Pani doktor.