Zaufanie do kompetencji | 2,2 |
Uprzejmość | 2,3 |
Godny polecenia | 2,1 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Prawie 2h opoznienia, nie potrafił przeprowadzic coreczce dokładnego usg bioder poniewaz sie mocno ruszała. Wyszla niby asymetria w biodrach ale jeśli chce sie dowiedziec czegokolwiek mam sie umowic na nasteona wizytę, poniewaz teraz bylam na badaniu. Z całej przychodni ludzi tylko ja bylam z 7mcznym dzieckiem, ktore te 2h w poczekalni ledwo wytrzymało, widział to i mimo nie poprosil wcześniej. Dno
Uprzejmość | 4,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Nie polecam Najgorszej przeprowadzone badanie USG jakie miałam. Brak informacji, minimum rozmowy. Wydrukowane zdjęcia i pięć słów opisu. Żenada.
Nie polecam
Najgorszej przeprowadzone badanie USG jakie miałam.
Brak informacji, minimum rozmowy.
Wydrukowane zdjęcia i pięć słów opisu.
Żenada.
Godny polecenia | 1,0 |
Lekarz porażka. Za opis rezonansu chciał 500 zł, bo mamy Covid i on nie zarabia. Pieniądz ważniejszy od pacjenta.
Godny polecenia | 1,0 |
Nie polecam dr Artura Wilczyńskiego.totalny brak empatii i checi pomocy doswiadczylam z jego strony.bylam u niego na prywatnej wizycie akurat jako ostania pacjentka w tym dniu.Poswiecil mi moze 5minut i odeslal z kwitkiem,nie otworzyl nawet plytki z wynikiem badania z tomografu! kazal umowic sie na kolejna wizyte bo stwierdzil ze za 5minut zamykaja przychodnie i nie zdazy obejrzec tego wyniku.a dodam ze jechalam na ta wizyte 50 km z ostrym bolem i nadzieja ze doradzi mi czy da mi sie jakos pomoc.
Zaufanie do kompetencji | 3,0 |
Godny polecenia | 2,0 |
brak podejścia do pacjenta i rodziców, nie umie przekazać w łagodny sposób diagnozy, wyszliśmy z gabinetu z płaczem.
Godny polecenia | 1,0 |
Naciagacz oszust i materialista. Za 10 min zapłaciłam 250zl. a druga wizyta to tylko 150zl. Nie polecam!!!
Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 5,0 |
Poświęcony czas | 5,0 |
Kompleksowość podejścia | 5,0 |
Uprzejmość | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Naprawdę polecam Pana Doktora Artura Wilczyńskiego. Jest bardzo dobrym specjalistą, dobrym miłym człowiekiem zawsze gotowym by w profesjonalny sposób pomóc.
Godny polecenia | 1,0 |
wetwrynarz nie lekarz , nie polecam nikomu , cham , buc , itp , nie ma wogóle podejscia do pacjenta , naciąga na kasę ,łapóówkarz, złodziej , oszust
Zaufanie do kompetencji | 2,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Nadciąga na swoje usługi nie informując pacjentów o kosztach. Zleca prywatne badania w swoich prywatnych placówkach.
Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 5,0 |
Poświęcony czas | 5,0 |
Kompleksowość podejścia | 5,0 |
Uprzejmość | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz naprwde pierwsza klasa ! polecam . Zaczeła mnie bolec lewa pachwina i staw biodrowy chodziłam 2 tygodnie od lekarza do lekarza aż dopiero pan doktor położył mnie na oddział i opiekował się mną. Naprawde pierwszy raz spotkałam się z takim lekarzem który się tak interesował . I doszedł do tego ze to dyskopatia l4-l5 i prawdopodobnie gruźlica stawow- kostna obecnie wysłam mnei do Otwocka do specjalistycznej kliniki ;) naprawde bardzo miły za kazdym razem zawsze wiedział co doradzic i pomoc ! Naprawde polecam !!!
Usługa | Cena (zł) |
---|